Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 19:27 Hozzászólás témája: Magyar referencia munkakereséshez?
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy vajon érdemes-e az ex-magyar munkáltatómmal (angolul) megiratott referenciát kivinni magammal vagy bemutatni? Mert azt értem, hogy ez ott kell, de gondolom elsősorban az angliai munkahelyek referenciáira kiváncsiak nem xy kft. Hungary véleményére. Vagy számíthat egy magyar munkáltató véleménye is?
Előfordulhat, hogy fel is hívják az előző magyar munkahelyemet?
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 21:40 Hozzászólás témája:
Természetesen előfordulhat, nekem is felhívták a megadott magyar munkahelyemet, illetve E-mail- ban kértek információkat.
Egyértelműen jobban szeretik az angol referenciákat, de ha nincs az elején akkor elfogadják a Magyart is.
Mindenképpen érdemes vinni angol nyelven referenciát otthonról, és ha tudod, akkor olyan ember telefonszámát add meg aki tud valamilyen szinten angolul....
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 797 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2008. Február 21. Csütörtök, 8:50 Hozzászólás témája: Re: Magyar referencia munkakereséshez?
Klaudia24 írta:
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy vajon érdemes-e az ex-magyar munkáltatómmal (angolul) megiratott referenciát kivinni magammal vagy bemutatni? Mert azt értem, hogy ez ott kell, de gondolom elsősorban az angliai munkahelyek referenciáira kiváncsiak nem xy kft. Hungary véleményére. Vagy számíthat egy magyar munkáltató véleménye is?
Előfordulhat, hogy fel is hívják az előző magyar munkahelyemet?
Köszi előre is!
Elofordulhat, bar a "default" az az, hogy nem-UK experience is no experience at all.
Nyilvan ha az xy Kft-ben az xy eppen IBM vagy Nestle vagy Tesco, akkor ez ugye ismerosen cseng a fuleiknek, igy jo esely van, hogy raharapnak.
Ha van a regi cegnek angol honlapja, az esetleg szinten jol johet.
-seci
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban