Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Driver Job!!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Driver Job!!!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 20. Szerda, 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erkölcsi egyáltalán nem kell, a digital tacho Card nélkül simán megvagytok, az angol jogsival egyidőben megigénylitek azt is a DVLA-nál, mondjuk így még egyszer 40 font a díj.
Erkölcsi csak néhány speciális munkahelyre kell, de azok úgyis csak az angol CRB-t fogadják el.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
zmik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 20. Szerda, 23:02    Hozzászólás témája: *** Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Tovi a gyors választ!

Ha már kint leszünk jelzek neked! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kalmika17
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 21. Csütörtök, 14:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló a nyáron haza szeretnék menni lerakni a C jogsit az a kérdésem hogy találnék munkát itt londonban vagy csak simán a C-vel mehetek a ******-ba? Nagyon boldog köszi előre is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 21. Csütörtök, 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kalmika17 írta:
Helló a nyáron haza szeretnék menni lerakni a C jogsit az a kérdésem hogy találnék munkát itt londonban vagy csak simán a C-vel mehetek a ******-ba? Nagyon boldog köszi előre is

Nézegesd a gumtree-t elég sok C kategóriás álláslehetőség van.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
kalmika17
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 22. Péntek, 10:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Thank you Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 13:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Kijottem BCE jogsival es szerencsem volt hozzateszem. 1 honapra ra talaltam melot es mostmar 5 honapja vagyok a cegnel van drivertol kezdve a 18 tonnaig kell vezetnem. Ha minden igaz akkor jovore kamionnal is mehetek,mert most meg csak 22 vagyok. Jah es alap angollal jottem, szoval hajra mindenkinek !!! Pav ilyenek felejtsd el csak nalunk kerik. Ami er valamit az az adr a motor vizsgarol meg annyit hogy csak ugy hasznalhatod ha elotte teszel egy cbt(kulonbozeti vizsgat)
Tovabbi Szep Napot !!!
Ne feljetek belevagni !!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CALEB írta:
Sziasztok! Kijottem BCE jogsival es szerencsem volt hozzateszem. 1 honapra ra talaltam melot es mostmar 5 honapja vagyok a cegnel van drivertol kezdve a 18 tonnaig kell vezetnem. Ha minden igaz akkor jovore kamionnal is mehetek,mert most meg csak 22 vagyok. Jah es alap angollal jottem, szoval hajra mindenkinek !!! Pav ilyenek felejtsd el csak nalunk kerik. Ami er valamit az az adr a motor vizsgarol meg annyit hogy csak ugy hasznalhatod ha elotte teszel egy cbt(kulonbozeti vizsgat)
Tovabbi Szep Napot !!!
Ne feljetek belevagni !!!

Kis kiigazítás: 21 év a HGV Class1 korhatára.

http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/DriverLicensing/WhatCanYouDriveAndYourObligations/DG_4022547
Vissza az elejére
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 18:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen 21 ev a class1 de sajnos csak 23 tol engednek felulni ra. En igy hallottam,de azt is csak ha nagyon muszaj,mert alapbol 25 lenne. Nah most javitsatok,mert akkor hatha lenne eselyem. Vezettem mar kinnt kamiont,de csak 1 honapot nemzetkoziztem itt kinnt,mert utana itt ragadtam ami jo Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt irtam,hogy megvan a CE.-m. Csak a Tesconal is azt mondtak,hogy majd ha 23 eves leszel akkor gyere vissza. Akkor tudunk felvenni. Akkor 22 evesen is lehet talalni Class1.-es melot ?
Vissza az elejére
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 0:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

22 evesen szerintetek van eselyem felulni CE vagyis Class1-re ?
Vissza az elejére
attus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 8:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok!
1 hete érkeztem London közelébe és soför munkát keresek B.C.E. kategóriával. Egy kis segítség kellene még nekem mert sok mindent hallott az ember csak nem tudom eldönteni melyik az igaz.Nekem most kell angol jogsit cserélnem? Ha tudtok valamit jelezétek legyetek szivesek.Előre is köszönöm.
Vissza az elejére
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 13:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kérdésem lenne nekem is.
Magamról először. 27 éves vagyok ,rendőrként dolgozom itthon. Középfokú angol nyelvvizsgám és számítógép (ECDL) végezttségem van. A Rendőr végzettség ad személy és vagyonőr papírt is. Most végzek a C+E-vel, sajnos vezetési tapasztalatom nincs. Meguntam, hogy itthon 100.000 Ft-ért köpködjenek rám az emberek, úgyhogy szeretnék kimenni melózni. Szivem szerint a C+E jogosítványommal szeretnék elhelyezkedni. Mit javasoltok, hogyan indúljak el és mik a tapasztalataitok?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

attus írta:
Szisztok!
1 hete érkeztem London közelébe és soför munkát keresek B.C.E. kategóriával. Egy kis segítség kellene még nekem mert sok mindent hallott az ember csak nem tudom eldönteni melyik az igaz.Nekem most kell angol jogsit cserélnem? Ha tudtok valamit jelezétek legyetek szivesek.Előre is köszönöm.

Természetesen ki kell cseréltetned, javaslom az angol jogosítvány topikot, mindenre kimerítő választ találsz.
És mivel dolgoznk szeretnél vele, a D2 nyomtatványt kell kitöltened, valamint szükséged lesz a Digital Driver Card-ra is, ha nem hoztál magaddal.

Aki online akarja megrendelni a formanyomtatványt, itt megteheti. (Kiküldik ingyenesen Magyar lakcímre is):

http://www.dvla.gov.uk/onlineservices/order_forms.aspx?ext=dg
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scover írta:
Sziasztok!
Kérdésem lenne nekem is.
Magamról először. 27 éves vagyok ,rendőrként dolgozom itthon. Középfokú angol nyelvvizsgám és számítógép (ECDL) végezttségem van. A Rendőr végzettség ad személy és vagyonőr papírt is. Most végzek a C+E-vel, sajnos vezetési tapasztalatom nincs. Meguntam, hogy itthon 100.000 Ft-ért köpködjenek rám az emberek, úgyhogy szeretnék kimenni melózni. Szivem szerint a C+E jogosítványommal szeretnék elhelyezkedni. Mit javasoltok, hogyan indúljak el és mik a tapasztalataitok?

A jogosítványoddal jó eséllyel el tudsz helyezkedni, csak kellene némi tapasztalat. Itt mindenhol az első kérdésük a jelentkező sofőrökhöz, hogy "UK experience?" Ezt még ki lehet kerülni némi púderral, és CV szépítéssel Nagyon boldog , de ha assesment-re kell menni, ott már élesben megy a dolog, nincs idő gyakorolni, határozatlankodni.
Javaslom keress egy kamionos ismerőst, és gyakorolj pár órát, a félpótkocsit leakasztani, felkapcsolni, és ami nagyon-nagyon fontos, tolatni a nyergessel. Itt rettenetesen szűk helyekre kell betolatni, gyalogosok között, csúcsforgalomban, ezt élből kell nyomni.
Egy jó pár óra gyakorlás meg sosem árt, még élménynek is elmegy.

Az ECDL vizsgát és a vagyonőrit felejtsd el, senkit nem érdekel itt, vagyonőrként csak az itteni vizsgával dolgozhatsz. Az ECDL-t meg nem is vagyok benne biztos hogy tudják mi az.....
Hogy indulj el?? Ez nehéz kérdés, természetesem le kell számolni a melóhelyeden, félretenni egy kis tartalék pénzt, nyelvet tanulni addig nagyon intenzíven, és ki kell jönni.
Otthonról lehetetlen találni (majdnem) sofőrmunkát, de általában bármilyen munkát.
Vissza az elejére
Atttila
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelettel Üdvözlök Mindenkit!!

Első hsz-em rögtön egy kérdés:

Hogy is kérdezzem..Mosoly: a már lejárt ADR-t itthon tegyem le újra, vagy egyszerűbb (de költségesebb??) kint letenni? Az itthon letett adr-t elfogadják kint?
Vagy sárga tábla nélkül is van élet..?
Köszönettel: Attila.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
3 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban