| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ppzsu Újonc

Csatlakozott: Dec 10, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Borehamwood, Herts
|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 19:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| En csak batoritani tudlak titeket. Mindossze egy hete erkeztem es nagyon elvezem a kinntletet!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
-Dante Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
juhgerg Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 14. Csütörtök, 9:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok szeptember elején megyek Londonba, ha valakit érdekell akkor írjon. Ne kérdezd, hogy hova és , hogy melyik járattal mert fogalmam sincs, nagyon az elején tartok még, azt se tudom , hogyan foglaljak repjegyet. (Gyurcsány papáék rendesen elintézték" TAKARODJ MAGYAR", Árpád-apánk forog a sírjában) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Henry Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Utitársat keresek Április - Május környéki indulással !
Van már kinti tapasztalatom , ismerőseim , stb . |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sancika Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 27. Csütörtök, 16:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Várom azok jelentkezését akik Április elejére terveznek autós indulást.Gyakorlott kocsikázók vagyunk,és szívesen csatlakoznánk... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
chicco Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 28. Hétfő, 8:54 Hozzászólás témája: utitárs |
|
|
| Én május 20-án megyek London érintésével Sheffield-be. Utitársak jelentkezését várom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artika Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 28. Hétfő, 16:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Szaisztok,
Mi (én és a férjem) is készülünk ki (konkrét és idegi állapotra egyaránt értsd ) Most szervezzük az utunkat, júli 1-től szeretnénk dolgozni. Bár tudom, hogy nehéz itthonról munkát találni, de folyamatosan próbálkozom. Igenis kellenének barátok, akikre lehet számítani, ha baj van. Itt persze nem pénzre gondolok, mert mindenki azért megy ki, mert itthon nincs... hanem telefonra, jótanácsra, esetleg találkozásokra, beszélgetésekre, tapasztalatokra, vagy végszükség esetén együtt csövezésre (remélem erre nem kerül sor).
Nagyon jónak találom ezt a honlapot, sok infót gyüjtöttünk:-)
Sziasztok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arisa Újonc

Csatlakozott: May 01, 2008 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Máj 2. Péntek, 12:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mi a barátommal június 10-én megyünk ki Londonba. Ha valaki még jönne ebben az időpontban, az jó lenne.
Sokat olvastam a fórumot és az infókat, rengeteg hasznos dolgot találtam. Köszönöm szépen! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zubug Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 4. Vasárnap, 22:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is így jöttem ki...
És már én is segítek ahol tudok..... mint az úttörők.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Calibra Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 6. Kedd, 9:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok Artika és többiek!
Sajna a mi utunk egy kicsit csúszott egyéb problémák miatt, de ember tervez Isten végez! )
Május 4.-ei utunk hó végére tolodott. Mi Brightonba megyünk, és nagyon szívesen barátkozunk veletek, és természetesen ha segíteni tudunk, annak is örülünk. De a csövezésnek is ha nem kell egyedül mindig jobb.
Sajna ritkán tudok ide jönni, mert megszűnik az internetem. A bérleményünket felmondtuk, a sajátunba, meg már nem tartom jó ötletnek hogy bevezessük, mivel be se kötnék szerintem míg itthon vagyunk. Na ezt jómegasszontam! Na mindegy nem ide tartozik!
Tehát a email címem szironygabi@freemail.hu Vagy itthoni szám 30/280-95-07 Ha gondoljátok felvehetjük a kapcsolatot.
Üdv mindenkinek!
REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lukylacka Újonc

Csatlakozott: Aug 03, 2008 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Tata
|
Elküldve: 2008. Augusztus 3. Vasárnap, 9:56 Hozzászólás témája: Október |
|
|
Hello én október elején mennék ki Londonba. Ha esetleg valaki akkor szeretne kiutazni, csatlakozhatnék-e hozzá, vagy estleg ha valaki szertne velem jönni. Dobjon egy emailt a : lukylacka@hotmail.com címre.
Előre is köszi!
Bye |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SLP1984 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 4. Szombat, 9:44 Hozzászólás témája: |
|
|
CSáó én október 15én érkezem ha vkinek van kedve spanolni vagy esetleg munkát ajánlani szívesen veszem nagyon jó munkaerő vagyok.
Meg lehet nézni a fogaimat is!!!!!!!!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|