Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Munkát keresek- Bármi lehet :)
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkát keresek- Bármi lehet :)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Obcsibe
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 27. Hétfő, 14:45    Hozzászólás témája: Munkát keresek- Bármi lehet :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Bármilyen munka érdekel, Magyarországon lakom jelenleg, angol nyelvtudásom, konyhanyelv, megértem és megértetem magam Mosoly .
E-mail címem: argayt@mail.tvnet.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kata21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 12:13    Hozzászólás témája: Munkat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretnek aprilisi kezdessel munkat vallalni Londonban, Ha tudnatok segiteni, legyszi irjatok.

Koszonom
Vissza az elejére
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 23:45    Hozzászólás témája: Jotanacs! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

En csak jotanaccsal tudok segiteni, megpedig, hogy keress! Van nagyon sok angliai munkat kinalo oldal, amit szerintem mar szamos forumban leirtak, csak vissza kell keresni!
Azt ne vard, hogy mas fog helyetted cselekedni, max az ugynokseg, aki egyaltalan nem biztos hogy tenyleg csinal valamit, csak igeri, bezsebeli a manit aztan se munka se semmi...(tisztelet a kivetelnek...)
Megoszlanak a velemenyek, hogy otthonrol vagy itt erdemesebb e munkat keresni, ez a Te dontesed, hogy mennyire vagy bevallalos es mennyi penzed van!?
Szoval hajra es egy nagy kalappal!!!

Zsuzska
Vissza az elejére
Winko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 9:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok ! Kéne nekem egy kis segítség: szeretnék Angliában elhelyezkedni. B-kat jogsi, 3,5t furgonnal nemzetköziztem már, vagy számítógép javítói, esetleg vendéglátó meló is érdekel. Itthonról nem sok segítséget kaptam, vakon nem merek elindulni, angolul, németül megértetem magam. Előre is köszi bárkinek aki reagál.
Vissza az elejére
guccsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! 32-éves vagyok,van C-kat jogosítványom,nagy tapasztalatom van az IKEÁS,KIKÁS,BRWS lapraszerelt bútorok összeszerelésében. Dolgoztam költöztető cégnél is több évet,de lényegében bármi szóba jöhet. Előre is megköszönöm annak aki tud nekem segíteni. guccsi@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban