Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 14:33 Hozzászólás témája:
Most nézem hogy Redcar-ban laktok, arrafelé nem tudom mi a helyzet.
Azért nézzetek be egy pár magán munkaügynökségbe is, ha van szabadidőtök, általában azok tudnak munkát adni nem a jobcenter.
Ha jól látom Redcar egy kikötőváros, biztos vannak arrafelé nagy szállítmányozási, raktározási cégek, próba szerencse......
Elküldve: 2008. Január 11. Péntek, 11:08 Hozzászólás témája:
Én Wales-ben vagyok immár több mint fél éve. Jelenleg én munkát keresek erőssen. Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Hogyan találhatnék melót? Interneten keresztül pályázzak vagy személyesen keresem meg őket? Már 5 napja járom a környező városokat és egy csomó helyen voltam és töltöttem ki a jelentkezési lapokat, illetve hagytam ott a CV-met. Szeretnék a környéken találni melót, mert a barátnőmet kihoztam aki nem nagyon angolul és találtunk neki munkát, takarítónő és szeretnénk itt maradni.
Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Redcar
Elküldve: 2008. Január 12. Szombat, 12:59 Hozzászólás témája: uj elet
Sziasztok!
Akik mar regota itt elnek, szerintetek hova lenne erdemes koltozni( ahol vagyok redcar eszak kelet) ahol sok a munkalehetoseg es legalabb 3-400.000 laknak kisebb, nagy varosba, delre, nyugatra, Londonba, ti ha tehetnetek merre mennetek. Tudom a kerdes nagyon atlagos, kinek mi az igenye, mit szeretne, de azert ha tudok legyszives valaszoljatok, kivancsi vagyok mit mondtok, ki ahol el, ott jol erzi-e magat es megtalalta a szamitasait.
Elküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 9:02 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Férjemmel és gyerekeimmel szeretnénk kimenni Londonba. Jelenleg Magyarországon vagyunk még és innen keresünk állást. Férjem CNC gépbeállitó és én mükörmös, pedikürös vagyok. Magyarországon több közvetitő céget felhivtam, ahol pénzt kértek előre. Az egyik cég 70 eFt-ot kért a szerződés aláirásakor. Már megjártuk, amikor Ausztriába szeretett volna elhelyezkedni a férjem dolgozni, ahol egy cég 200 Eurót kért el tőlünk és tünt el a pénzünkkel. Most nem tudom, hogy mi lenne a jobb állást keresni egy cégen keresztül vagy kiutazni és helyben keresgélni. Az angolom még egy kicsit alapszintü, de gőzerővel tanulok.
Tanácsokat előre is köszönöm!
Elküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 17:55 Hozzászólás témája: DIGI TV vagy UPC Direct
Sziasztok!
Olyanoknak kernem a segitseget akik kepbe vannak a muholdas musorszorassal.A kerdesem az lenne hogy Angliaban mukodik e a DIGI TV szolgaltatasa,ami gyakorlatilag ugyanaz mint a UPC.
Pletykaszinten hallottam hogy a digi nem mukodik,bar en erdekesnek talalom,hogy muholdas szorassal csak az egyik mukodik a masik nem.
A legjobban annak orulnek ha sikeres DIGI hasznalok megerositenenek a dolog ellentettjerol.
Koszi segitsegeteket
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 20:38 Hozzászólás témája: Re: DIGI TV vagy UPC Direct
samatani írta:
Sziasztok!
Olyanoknak kernem a segitseget akik kepbe vannak a muholdas musorszorassal.A kerdesem az lenne hogy Angliaban mukodik e a DIGI TV szolgaltatasa,ami gyakorlatilag ugyanaz mint a UPC.
Pletykaszinten hallottam hogy a digi nem mukodik,bar en erdekesnek talalom,hogy muholdas szorassal csak az egyik mukodik a masik nem.
A legjobban annak orulnek ha sikeres DIGI hasznalok megerositenenek a dolog ellentettjerol.
Koszi segitsegeteket
Működik, megnyugodhatsz. Pont délre kell az antennát irányitani, tehát eltérő az otthoni beállitástól.
Azért több topikba ne kérdezd meg mint 3, elég ennyiben is talán.....
Elküldve: 2008. Március 27. Csütörtök, 11:03 Hozzászólás témája: Szallast keresnenk
Sziasztok!
OLcso netan ingyenes szallast keresunk Birminghambe,egy-ket ejszakara,3 fo reszere.Keresgeltunk mar mi is eddig meg sikertelenul ,biztos Ti tobbet tudtok,gondoloztunk diakszallokon is,nem tudom tudtok e errol valamit.Varjuk a hasznalhato informaciokat,kerlek irjatok!
Elore is koszi!
Elküldve: 2008. Március 27. Csütörtök, 13:57 Hozzászólás témája:
hello! szeretnénk kimenni Angliába a barátnőmmel és úgy gondoltuk, hogy az "au pairkedés" megfelelő munka lenne! ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok, akkor nagyon örülnénk, ha megosztanátok velünk!! nagyon fontos lenne, hiszen alig tudunk valamit erről az egészről és tudatlanul kimenni veszélyes lenne... szóval örülnénk, ha írnátok..
előre is köszi
acciw@freemail.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban