Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Home Office Regisztráció
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 14. Csütörtök, 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na igen, gyakran még azt sem tudják, hogy Magyarország Eu tagállam-e, vagy kell-e munkavállalási engedély.... És mindezt ügynökségeken, munkaközvetitőknél...
Mit várjon el az ember akkor egy egyszerű embertől????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
kornis_judit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 15. Péntek, 14:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok
ez tényleg egy csalás,...rákerestem a netem az ügynökségre, utána kiadott több 10 hasonló családot,mit az "enyém", ahol a szöveg szinte szóról szóra ugynaz volt... egyszóval, ahol azt erőltetik hogy mielött kimész jó pénzért ügynökségek végezzék el a papir munkát az egy nagy átverés.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mamateddy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 22:25    Hozzászólás témája: Home Office regisztracio Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
A kerdesem a kovetkezo...2005 aug.-ban dolgoztam itt kinn Londonban 2006 januarig es nem is tudtam hogy magamat regisztraltatni kell a Home Office-ban. Azota iskolaba jarok, nem dolgozok, nem tudom hogy akkor is celszeru vagy megcsinaltathato a Home Office regisztracio hogyha nem dolgozom? Lehet belole valami baj, hogy eddig nem regisztraltam magamat?
Mindenfelekeppen itt szeretnek maradni nagyon hosszu tavra, tehat megakarom csinaltatni a regisztraciomat.
Koszonom a valaszt
mamaT
Vissza az elejére
matthew24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 8. Szombat, 22:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én jövőre szeretnék kimenni Londonba dolgozni.
Van egy 2005-ös WRS nyomtatványom.
Szeretném megkérdezni, hogy azt el fogják fogadni odakint?
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 8. Szombat, 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

matthew24 írta:
Sziasztok!

Én jövőre szeretnék kimenni Londonba dolgozni.
Van egy 2005-ös WRS nyomtatványom.
Szeretném megkérdezni, hogy azt el fogják fogadni odakint?

Egy sima nyomtatványod van?? Vagy regisztrálva is vagy már a Home Office rendszerében??

Nyomtatványt bármikor le lehet tölteni a WRS honlapjáról, magyar nyelvű kitöltési segédlettel.
Ha viszont be vagy regisztrálva akkor az még mindig érvényes, max megújitod a jelenlegi munkáltatód és a lakcímed javításával.

remélem nem értettelek félre.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
matthew24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 8. Szombat, 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:

Egy sima nyomtatványod van?? Vagy regisztrálva is vagy már a Home Office rendszerében??

Nem, még nem vagyok regisztrálva.
Meg tudnád nekem mondani, hogy hogyan tudom ezt megtenni?

Elöre is köszi!
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 0:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha jól értem otthon vagy még, miért szeretnéd magad regisztrálni?? Az ráér akkor ha itt leszel, és lesz egy munkáltatód, lakcímed, nem is megy másképp. A regisztrációhoz kell a munkáltatódtól egy igazolás, hogy mikor kezdtél dolgozni, valamint egy útlevél vagy személyi igazolvány, valamint 90 font.
Vissza az elejére
pierika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 14. Péntek, 17:17    Hozzászólás témája: WRS regisztracio Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Regisztraltatni szeretnenk magunkat a WRS-be . November ota dolgozunk, ha most fogjuk elkuldeni,akkor visszamenoleg egy honapot vesznek figyelembe. A tobbi ebbol a szempontbol elveszik?Ez ha jol tudom, csak azert fontos, ha valaki le akar telepedni, az ot ev ettol szamit.Arra is kivancsi vagyok, hogy a kesedelmes regisztralas minket nem erinthet hatranyosan? Tudtommal csak a munkaltatot buntethetik meg, ha nem regisztraltatja a munkavallalot.Koszonom: Erika
Vissza az elejére
malajc
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 14:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Áprilistól Angliában fogok dolgozni. Tudom, hogy az egyik, amit el kell intéznem, az a WRS, a másik a NI szám. Mindkettőhöz kell hivatalos iratot is küldeni, nem? Akkor ha az egyikkel a személyimet küldöm, a másikkal az útlevelet, mi marad nekem? Vagy akkor először csak az egyiket indítsam el, utána a másikat? Ha igen, melyik legyen előbb, a WRS, ugye?
Érdemes kicseréltetni a régi személyit kártyásra, vagy mindkettőt elfogadják?

Köszi
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyszerre is intézheted, mert az NI számhoz nem kell eküldeni sem a személyit, sem az útlevelet, csak a WRS-hez. WRS-t postán intézed, NI-t személyesen egy interjún.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 15:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És még valami: csak a kártyás személyit fogadják el, a régi tipusút sehol sem, úgyhogy cseréltesd....
Vissza az elejére
realfunk
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 8:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv,
mi nemsokára megyünk Londonba. A szállás szervezése közben a fizetéssel kapcsolatban ilyen levelet kaptunk:
"The deposit and the two months rent have to be pay now so that I can retain the flat for you,as I have already say the deposit is refundable to you on your arrival,and you can send me your flight details so that I can come to pick you from the airport on your arrival,I don't leave in the flat and there is nobody there now.
You can send the money via western union with your name as the sender and your husband name as the receiver so when you come we will all go to the nearest western union to receive back the money so that you can get the deposit back."
Szerintetek biztonságos?

Köszi

realfunk
Vissza az elejére
dalamar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 30. Vasárnap, 18:14    Hozzászólás témája: Realfunk Hozzászólás az előzmény idézésével

Eszedbe ne jusson, ez csalás. Komolyan!!
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 30. Vasárnap, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is nagyon annak tűnik. A lényeg, SOSE adj ki pénzt a kezedből, mielőtt nem láttad azt, amiért kiadod!!! Legyen az lakás, árucikk, bármi! Szerintem is csalás. Főleg hogy ez rengeteg pénz, amit kér tőled!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 31. Hétfő, 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

realfunk írta:
Üdv,
mi nemsokára megyünk Londonba. A szállás szervezése közben a fizetéssel kapcsolatban ilyen levelet kaptunk:
"The deposit and the two months rent have to be pay now so that I can retain the flat for you,as I have already say the deposit is refundable to you on your arrival,and you can send me your flight details so that I can come to pick you from the airport on your arrival,I don't leave in the flat and there is nobody there now.
You can send the money via western union with your name as the sender and your husband name as the receiver so when you come we will all go to the nearest western union to receive back the money so that you can get the deposit back."
Szerintetek biztonságos?

Köszi

realfunk

Én nem teljesen értek egyet az előttem szólókkal, mivel nem azt kérik, hogy előre fizessél nekik, hanem azt kérik, hogy küld el a Wetern Union-nal (WU), mint céggel a pénzt a férjed nevére, amit csak ő vehet fel. Véleményem szerint menj be otthon egy WU képviseletre és érdeklődd meg, ha így adsz fel pénzt, akkor a férjeden kívül ki férhet hozzá, vagy hogy a férjednek hogy kell magát igazolnia a pénz felvételéhez. Esetleg mutasd meg a papírt és kérdezd meg, hogy mennyire biztonságos a ti szempontotokból így az üzlet.

Azt gondold végig, hogy aki ki akarja adni, az szeretné látni, hogy tényleg rendelkezésetekre áll a pénz. Ezért kérnek általában banki igazolást. Mivel nektek ilyen nincs ez az egyik lehetséges módja annak bizonyítására, hogy rendelkeztek a kérdéses összeggel.

Persze a levél nem elég világos, lehet másként is értelmezni. Esetleg nem ártana visszaírni, hogy ez azt jelenti-e, hogy azt a pénzt most ki kell tényleg fizetni, vagy csak álljon rendelkezésre a WU-nál. Tisztázzd szerintem azt is, hogy hogyan kell igazolnod, hogy a WU-nál ott a pénz és ezért fontos tudnod, hogy ahhoz a pénzhez ki tud hozzáférni és hogyan.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Következő
5 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban