Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Konkret munkat kinalok!!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Konkret munkat kinalok!!!
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
HGabor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 19:45    Hozzászólás témája: Konkret munkat kinalok!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Munkalehetoseget kinalok Londonban, illetve Anglia mas reszein eloknek.
Ha erdekelnek a reszletek (es mar kint vagy!), kerlek kuldj egy "munka" targyu ures email-t az
angolmunka@freemail.hu cimre.

Gabor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 13:21    Hozzászólás témája: Re: Konkret munkat kinalok!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="HGabor"]Sziasztok,

Gáborom , nem vagy valami kommunikatív............. Írtam neked levelet , kvázi 3 napja , jól nem válaszoltál.............
Ezekszerint a munka csak kamu? ( csak kérdezem , tisztelettel )

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 17:32    Hozzászólás témája: Re: Konkret munkat kinalok!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]
HGabor írta:
Sziasztok,

Gáborom , nem vagy valami kommunikatív............. Írtam neked levelet , kvázi 3 napja , jól nem válaszoltál.............
Ezekszerint a munka csak kamu? ( csak kérdezem , tisztelettel )

Én is irtam neki kiváncsiságbol, nekem se reagált Mosoly
Na mondjuk sejtettem, mert máááá csak ne freemailt adjon meg aki ebben a munkaéhes országban melót kinál Mosoly
Vissza az elejére
padam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja és üres mail-t mi!?
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 18:17    Hozzászólás témája: Gábor Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem kamu az egész, ne hitegesd a jó népet! Ördög
Tisztelettel írtam!!!
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 19:59    Hozzászólás témája: Re: Konkret munkat kinalok!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Enci"]

az nekem is feltünt , hogy ha konkrét munkát kinálna , akkor valahogy így nézne ki a címe: work@london.uk , vagy valami hasonló....de az alpötlet nem is rosz:-)) gyeregercó@londonba.hu , és csöstől jön a sok kifelé igyekvő magyar , mindenkitől csak 20 fontot kérek munkaközvetítés cimén , és mire kiérek hozzátok , miliárdos - omos leszek , nem bérlem , hanem megveszem a kisszobátMosoly)
beh.... hogy az ilyet miért nem ássák el , nemsokkal utánna hogy megszületett..................
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat ha valami internetes melora keresnek e-mail-cimeket,ahova valami vereb ceg szetkuldheti a reklamszarait,vagy komoly cimlistat akarok kiepiteni,amit el lehet adni ilyen cegeknek,akkor en is igy csinalnam..Mosoly
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Krisz972"]

Hali Krisz:-)
Éppen nem itt van a helye , de azért ide írom:-) ( jól formabontó leszek:-) )
Kösz a tanácsot , megkerestem Encit , szerencsém is volt mert relatív olcsó szobát találtam néla. Neked meg szeretném megköszönni a telefonos supportot , ezt úgy gongoltam , hogy márc. 15-től Londonban leszek , megkereslek , és jól megittasodunk valahol:-)
Ha van ilyesmihez affinitásod:-)
Ha nincs , kapsz hálából egy kis tábla csokit:-)
Na, melyik? Mosoly))

Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]
Krisz972 írta:

Kösz a tanácsot , megkerestem Encit , szerencsém is volt mert relatív olcsó szobát találtam néla. Neked meg szeretném megköszönni a telefonos supportot , ezt úgy gongoltam , hogy márc. 15-től Londonban leszek , megkereslek , és jól megittasodunk valahol:-)
Na, melyik? Mosoly))

Haaaat....Nagyon boldog Egy nagyobb tabla sorben kiegyeznek..Nagyon boldog Aztan csak majd ovatosan itt a forditott kozlekedessel,nehogy a St. Mary's ba kelljen mennem,ha sorozni akarok veled.Igaz,van szemben egy jo kis pub...Mosoly
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 23:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Krisz972"]
sealspietro írta:
Krisz972 írta:

Na, melyik? Mosoly))

Haaaat....Nagyon boldog Egy nagyobb tabla sorben kiegyeznek..Nagyon boldog Aztan csak majd ovatosan itt a forditott kozlekedessel,nehogy a St. Mary's ba kelljen mennem,ha sorozni akarok veled.Igaz,van szemben egy jo kis pub...Mosoly

Ovatosan a forditott közlekedéssel?? Ja, halottam valamit , hogy ott sokan fordítva közlekednek , én majd vigyázok , hogy nehogy én is , jó?,Mosoly

Te , hát a korházzal szemben van kocsma? ( ezt csak most mondod?? ) akkor oda menjünk inni , ha baj van , csak átkuszunk az úton! Na , milyen?
Mosoly
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 2:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]
Krisz972 írta:
sealspietro írta:
Krisz972 írta:

Na, melyik? Mosoly))

Ovatosan a forditott közlekedéssel?? Ja, halottam valamit , hogy ott sokan fordítva közlekednek , én majd vigyázok , hogy nehogy én is , jó?,Mosoly

Te , hát a korházzal szemben van kocsma? ( ezt csak most mondod?? ) akkor oda menjünk inni , ha baj van , csak átkuszunk az úton! Na , milyen?
Mosoly

Nincs ellenvetesem...:)Sot...!Kifejezetten kedvelem a hozzad hasonlo elorelato embereket... Nevető
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 26. Vasárnap, 20:45    Hozzászólás témája: válasz erkezett :-) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Andrea!

Egy 6 eve alapitott, jol meno marketing cegnek dolgozom, amely
marciustol keres embereket otthonrol vegezheto munkara. A munka
lenyege boritekok megtoltese kulonfele reklamanyagokkal.

Minden visszakuldott boritekert 1,3 fontot fizetnek, tapasztalatra vagy
elokepzettesegre nincs szukseged. Toled fugg, hogy heti 1 vagy 40
orat foglalkozol-e ezzel, bar szerintem mindez fizeteskiegeszitesre a
legalkalmasabb (en legalabbis igy csinaltam, es mukodott).

Ha erdekel a dolog, a kovetkezokeppen jelentkezhetsz:

Kuldj egy felbelyegzett es a neveddel, cimeddel ellatott valaszboritekot
a kovetkezo cimre:

A cimet kivettem

Ebben nehany napon belul reszletes (es ingyenes) informaciot es
instrukciokat kapsz, melyek utan eldonheted, csatlakozol-e.

Vesztenivalod tehat nincs, de jo penzt kereshetsz.

Na ennyit a munkarol Nagyon boldog
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

én is megkaptam a levelet , itthon is működik ez az átvágós ipar , de itt 900 Huf-ot fizetnek egy levélért , tehát az ember ajánlata kicsit szegényes:-))
Egyszer egy ilyet felhívtam , és megkérdeztem , mondja meg öszintén , van a dolog mögött valami konkrát munka?
Megmondta.
Nincs.
A 900 Huf - ok abból tevődnek össze , ahány új madarat találsz , az kifizeti a csomag díját , ez a bevétel. Nagyszerű.....
Ilyen állást szeretnék 1 -et főmunkaidőben , 8 -at meg melékállásban:-)

Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Hali!

én is megkaptam a levelet , itthon is működik ez az átvágós ipar , de itt 900 Huf-ot fizetnek egy levélért , tehát az ember ajánlata kicsit szegényes:-))
Egyszer egy ilyet felhívtam , és megkérdeztem , mondja meg öszintén , van a dolog mögött valami konkrát munka?
Megmondta.
Nincs.
A 900 Huf - ok abból tevődnek össze , ahány új madarat találsz , az kifizeti a csomag díját , ez a bevétel. Nagyszerű.....
Ilyen állást szeretnék 1 -et főmunkaidőben , 8 -at meg melékállásban:-)

Egen,gyakorlatilag a cimekre van szukseguk,amit aztan mindenfele szemetgyarto cegeknek adnak el,hogy elerjen a reklamanyaguk.Vagy egyenesen a marketing-cegek huzasa.De mi lenne,ha mondjuk feljelentenem az uriembert,hogy valotlan munkaajanlattal kicsalta a szemelyes adataimat es visszael vele...? Nevető Nevető Nevető Perre vinnem,igazam lenne es rekorosszegu karteritest kapnek. Nevető Nevető Nevető
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A kártérítés 1/4 -éből befizetnénk kötszerre a korházba , a 4/4 -ét ( tudom hogy hibás a képlet , de minél többet!Mosoly meg elisszuk a szembelévő korcsmába , jó!
Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban