Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Harrogate-Knaresborough
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Harrogate-Knaresborough

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 9. Szombat, 16:21    Hozzászólás témája: Harrogate-Knaresborough Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Úgy néz ki márciustól Knaresborough-ban fogok dolgozni au pairként .És Harrogate-be fogok iskolába járni.
Kérem aki tud bármi infót erről a két helyről írjon pár mondatot.

Köszi!

Bea
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 1:36    Hozzászólás témája: Re: Harrogate-Knaresborough Hozzászólás az előzmény idézésével

bea79 írta:
Sziasztok!

Úgy néz ki márciustól Knaresborough-ban fogok dolgozni au pairként .És Harrogate-be fogok iskolába járni.
Kérem aki tud bármi infót erről a két helyről írjon pár mondatot.

Köszi!

Bea

Szia Bea. Én már jártam Harrogate-ban. H. egy kis város az észak-keleti partvidéken. Jellemzően a túrizmusból él, nagyon sok hivatalos rendezvényt tartanak itt. Ezenkívül még egy híressége van a városkának, itt található egy kénes gyógyfürdő, ahová a királyi család is járni szokott. Amúgy egy szép, zöld, csendes kisváros. Ja és a központban van egy francia cukrászda is, ahol pár európai süti is kapható, nem csak a muffin, a fánk és a csoki torta. (-:
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 13:06    Hozzászólás témája: kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Tothz!

Köszönöm válaszod!

Még egy kérdés.Nagyon csendes város?Azért vannak üzeletek,éttermek,kávézól,pubok,iskolák ugye?Na meg nem csak elvétve találni embert az utcán?

Köszi!

Bea
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 12. Kedd, 1:02    Hozzászólás témája: Re: kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

bea79 írta:
Tothz!

Köszönöm válaszod!

Még egy kérdés.Nagyon csendes város?Azért vannak üzeletek,éttermek,kávézól,pubok,iskolák ugye?Na meg nem csak elvétve találni embert az utcán?

Köszi!

Bea

Nem tudom mit értesz csendes várson? Harrogateban van minden ami Angliában megtalálható. Talán egyedül gettók nincsenek, ami szerintem kifejezetten pozitívum. Van hatalmas sportcentrum, igaz kicsit kijjebb. Van vásárlóutca pubokkkal. Van pár enyhén piszkos sikátor a pubok mögött. Tehát mint mondtam átlagos angol település. Persze a léptékek kisebbek, mint egy nagyvárosban. Viszont szinte minden a vendéglátásra épül, így igazából semmilyen ipari létesítmény nem található ott.
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 12. Kedd, 10:14    Hozzászólás témája: Re: kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
bea79 írta:
Tothz!

Köszönöm válaszod!

Köszi!

Bea

Nem tudom mit értesz csendes várson? Harrogateban van minden ami Angliában megtalálható. Talán egyedül gettók nincsenek, ami szerintem kifejezetten pozitívum. Van hatalmas sportcentrum, igaz kicsit kijjebb. Van vásárlóutca pubokkkal. Van pár enyhén piszkos sikátor a pubok mögött. Tehát mint mondtam átlagos angol település. Persze a léptékek kisebbek, mint egy nagyvárosban. Viszont szinte minden a vendéglátásra épül, így igazából semmilyen ipari létesítmény nem található ott.

Köszönöm a választ!Ezekre gondoltam a kérdéseimmel.Megnyugtató dolgokat tudtam meg.
Köszi!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban