Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 10:20 Hozzászólás témája: London - Knaresborough
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani hogyan jutok el London -Lutonból Knaresboroughbe?És mennyibe kerül kb. egy vonat,busz stb. jegy oda?
Vagy hol tudom ezt megnézni,ahol jegyárakat is kiír?
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 12:00 Hozzászólás témája: Re: London - Knaresborough
bea79 írta:
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani hogyan jutok el London -Lutonból Knaresboroughbe?És mennyibe kerül kb. egy vonat,busz stb. jegy oda?
Vagy hol tudom ezt megnézni,ahol jegyárakat is kiír?
Köszi!
Bea
Gondolom Luton Airport-ról indulnál. Ha a National Express járatával mész, akkor egyszer át kell szállnod Milton Keynes-ben.
Lutontól a JL707-es járattal (Northampton) mész Milton Keynes-ig, ott átszállsz az NX561-re, az egyenesen Knaresboroughbe megy.
A jegy 27.70 fontba kerül.
Az egészet megtervezheted ezen az oldalon, sőt meg is rendelheted a jegyet:
http://www.nationalexpress.com/
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 18:43 Hozzászólás témája: még valami
Tovi!
Mégegy kérdés.
Ha busszal megyek és beírom a keresőbe hoyg London-Harrogate -sajnos azt nem tudom hogy London - Luton vagy mi,mert kiír pár lehetőséget,de azt nem tudom hoyg melyik van a legközelebb a reptérhez- szóval ha ezt írom be akkor kidob egy oylan lehetőséget ahol 20,50 a jegy.Jó,ez nyilván hosszab utazás mint vonattal,de olcsóbb mégis.
Szóval a kérdés,hoyg jól láttam hogy annyi a jegy?És rosszabb,vagy fárasztóbb a busz,mint a vonat?Ez tényleg elvisz Harrogate-ig.Magyarán jól néztem ezeket,vagy kcisit benéztem a dolgokat?
Hú,most nézem,ez elvinne Knaresborough-be is talán?Vagy ennyire már ne örüljek?
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:24 Hozzászólás témája:
Nem nézted be, ez a járat egész pontosan bevisz Knaresborough-ba, akkor mégis ez a legegyszerűbb....
A kérdésed első felét ha jól értettem akkor Én a Luton Airporttól kértem a menetrendet, gondolom oda érkezik a géped....
Hogy melyik kényelmesebb? Én nem tudom, kamionnal közlekedek
De gondolom ha nincs csúcsforgalom akkor a busz.
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:28 Hozzászólás témája:
Hú most nézem a vonat kicsit macerásabb. Lutontól be kell menni vonattal St Pancras állomásra, onnan gyalog King Cross-ra, felszállni a Yorki vonatra, majd Yorkban váltani újra Knaresborough-ig.....
Melyik is egyszerűbb???
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:46 Hozzászólás témája: köszi
Tovi!
Köszönöm a megerősítést.Akkor tényleg egyenesen oda megy és még olcsóbb is mint a vasút.És igen Luton Airportról,ezt mindig elfelejtem odaírni.
Most egy kicsit megnyugodtam,bár 5 és fél óra buszozás,hát nem semmi.
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:51 Hozzászólás témája: újabb gondolat
Ja,és még annyi,hogy látom hogy a buszra lehet biztosítást kötni.Jó dolog ha van ilyenem,úgy értem azért nem árt kötni,vagy mindegy lényegében hoyg van-e vagy nincs?Mondjuk 1 font.
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:57 Hozzászólás témája:
Szerintem kösd meg, az az 1 font nem oszt, nem szoroz......gondolom
Nagy anglia állatkertje, és alacsony a kerítés, bármi előfordul egy 5 órás buszozás közben. Nameg Milton Keynes-ben is várnod kell egy pöttyet, ott a poggyászra vigyázni nagyon ám!!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban