Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Villanyszereloi bizonyitvany elfogadasa

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zsanka3113
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 8. Péntek, 18:55    Hozzászólás témája: Villanyszereloi bizonyitvany elfogadasa Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lehet butasag amit kerdezek, de elfogadjak a magyar villanyszereloi bizonyitvanyt itt? Esetleg vallalkozast is indithat vele valaki? Mert Londonban azert minden mashogy megy...kozlekedes, villanykapcsolas.....Mosoly. Esetleg valami kulonbozeti vizsgat kell tenni, vagy ugyanazok a szabvanyok ervenyesek, mint Magyarorszagon?
Valoszinuleg munkaado valogatja, de azert megkerdezem. Ha valaki tud valami okosat mondani, annak orok hala....
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 8. Péntek, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Természetesen elfogadják, sőt igencsak keresik a szakembereket. Azért fordíttasd le, az sosem árt.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 9. Szombat, 0:24    Hozzászólás témája: Re: Villanyszereloi bizonyitvany elfogadasa Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsanka3113 írta:
Sziasztok!

Lehet butasag amit kerdezek, de elfogadjak a magyar villanyszereloi bizonyitvanyt itt? Esetleg vallalkozast is indithat vele valaki? Mert Londonban azert minden mashogy megy...kozlekedes, villanykapcsolas.....Mosoly. Esetleg valami kulonbozeti vizsgat kell tenni, vagy ugyanazok a szabvanyok ervenyesek, mint Magyarorszagon?
Valoszinuleg munkaado valogatja, de azert megkerdezem. Ha valaki tud valami okosat mondani, annak orok hala....

A Naric foglalkozik a magyar bizonyitvany "atforditasaval". Bar eddig ennek mi semmi hasznat nem vettuk. Mert istenigazabol le kell tenni egy 16th nevu vizsgat es ugy lehet dolgozni illetve lassan inkabb 17th lesz. Enelkul csak nagyon ritkan veszik fel az embert. Illetve ahogy tellik az ido ugy szaporodnak az ujabb es ujabb elvarasok amiket teljesiteni kell ha munkat akar az ember.Ilyen JIB card peldaul. Egyre tobb helyen kerik most mar azt is.
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 1:20    Hozzászólás témája: Re: Villanyszereloi bizonyitvany elfogadasa Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsanka3113 írta:
Sziasztok!

Még annyit tennék hozzá, hogy a szabványok részben eltérnek az otthoniaktól.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 8:19    Hozzászólás témája: Re: Villanyszereloi bizonyitvany elfogadasa Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:

Meg az elvarasok is. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:07    Hozzászólás témája: Re: Villanyszereloi bizonyitvany elfogadasa Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
tothz írta:

Meg az elvarasok is. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

Meg a kivitelezések is Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Branco1559
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 21. Hétfő, 20:53    Hozzászólás témája: Forditas Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Zsanka,

A övetkező két kérdeésben írd meg, ha va tapasztalatod, a véleményed.
Köszönöm

A bizonyítvány Angol-Magyar hivatalos fordítását itt vagyon otthon érdemes/lehet megcsináltatni?

Az Offi fordítését elfogadják itt?
Vissza az elejére
Branco1559
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 21. Hétfő, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Zsanka,

A következő két kérdésben írd meg - ha va tapasztalatod - a véleményed.
Köszönöm

A bizonyítvány Angol-Magyar hivatalos fordítását itt vagyon otthon érdemes/lehet megcsináltatni?

Az Offi fordítását elfogadják itt?
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 6:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Branco1559 írta:
Kedves Zsanka,

A következő két kérdésben írd meg - ha va tapasztalatod - a véleményed.
Köszönöm

Az Offi fordítását elfogadják itt?

Otthon csinaltasd meg, mert a Naric egyenlore meg nem foglalkozik magyar nyelvu forditasokkal. Csak azzal hogy megmondja minek felel meg itt. Es szerintem otthon meg mindig olcsobb, mint ha itt viszed el egy akarmilyen fordito irodahoz.
Blobzang
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 6:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagy esetleg nem tudom mennyire járható ez a dolog, de ha tudod, akkor vidd be az iskolába ahol végeztél és kérj mellé angol nyelvű bizonyítványt is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
alex6171
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 1. Vasárnap, 9:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Figyelem!

Magyar villanyszerelők Angliában nem dolgozhatnak és azt ajánlom még véletlenűl se nyúlj hozzá semmilyen hálózathoz itt a saját érdekedben. Ha bármi szabálytalanságok találnak utánad itt kíméletlenül rossz helyre tesznek ahol nagyon hűvös van.

Bocsi hogy túl kemény voltam ,de én is egy magyar villanyász vagyok és nem az ujjamból szoptam amit mondok. Teljesen más rendszer.

Ha itt dolgozni akarsz akkor tedd a következőket:

1. ECS kártya ( healthy & safety, ez a villanyszerelők CSCS kártyája) ez kb. 40 oldalas könyv kérdésekkel, vizsga 40 kérdésből áll ,ez easy Mosoly

2. City&Guild 2382 17th Edition Wiring Regulation tanfolyam (angol villanyszerelői alap képesítés), na ez egész pontosan egy vörös A4-es forma könyv egész pontosan 389 oldal tele tömény szabvánnyal (BS 7671) és ebből kell 60 kérdésre válaszolnod 2 óra alatt 82%-os helyességgel az alatt bukta.

Az két vizsga felcserélhető kinek hogy tetszik, ezek nélkül kb. 1% esélyed van elhelyezkedni, de ha szerencséd is van a saját érdekedbe tedd le ezeket a vizsgákat mert ha baj van nagyon megizélnek.

Ne keseredj el nem reménytelen ,nekem sikerült igaz több mint két évembe telt és alap angollal jöttem ,igaz amikorára a szabványkönyvet lefordítod az angolod is jobb lesz és megtanulod a szakszavakat.
Én annak idején nagyon örültem volna ha valaki ezt így leírja nekem ,de sajnos nem volt senki és az infókat nekem kellett összekaparnom, hát én átadom neked ezt használd egészséggel.
Ha bárkinek infó kell írjon ide.

Regards
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban