Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Utitársat keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Utitársat keresek
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 12:22    Hozzászólás témája: Utitársat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én május elején szeretnék kimenni Londonba. Ha van olyan, aki ekkorra tervezi a kiutazását, írjon és menjünk együtt. Mert kicsit ilyesztő egyedül nekivágni a világnak. Zavart Én bele vágok egyedül is, de mégis jobb, ha legalább ketten lennénk. Már csak a felmerülő problémák miatt is...

Ha bárkinek van még kedve ide írni és nem akar egyedül menni, az nyugodtan írjon ebbe a forumba. Hátha ismerettség, barátság születhet még itthon, és nem lesz egyedül ezer kilométerre Magyarországtól.

aTOM
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:35    Hozzászólás témája: SZIA! Hozzászólás az előzmény idézésével

SZÍVESEN MENNÉK VELED MÁJUSBA, DE NEKEM MÉG ADDIG A SULI JAVÁBA TART,MERT GIMIBE TANULOK!
MÁR MONDJUK VAN 2-SZAKMÁM!
CSAK A NYÁRI SZÜNETBE TUDOK CSAK KI MENNI!

NEKED EZ NEM JÓ???

VÁROM VÁLASZOD!!!

SZIA: GABI
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 21. Szombat, 18:01    Hozzászólás témája: Gabinak Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Sajnos én addigra már rég kinn leszek. Már meg van a repjegyem május 9-ére. De sok szerencsét neked!

Szia.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 20:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello aTOM82!

Én is kb. májusra tervezem hogy kimegyek. Melyik repülőtársaságnál vettél jegyet?

atka
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 21:31    Hozzászólás témája: Szia Atka! Hozzászólás az előzmény idézésével

Irtam neked e-mailben. De ha van msn-ed, és van kedved beszélni, akkor ott is megtalálsz.
Amugy 5690ft május 10-ére a repülöjegy, ha most veszed meg az EasyJetsnél. És ebbe már benne van az illeték is. Kacsintó

No hali.
Vissza az elejére
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 15. Szerda, 12:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

oksa Nagyon boldog
Vissza az elejére
Sadowsky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

hasonló cipőben járok. mennék, de egyedül elég súlyosnak érzem. Forgó szemek Többen mégiscsak megnyugtatóbb lenne.
Érdekelne mire jutottatok az utitárskereséssel.
A repjegyen kivül sikerült vmi konkrétat összehozni már?szállást esetleg melót? Vagy, majd lesz vhogy?

üdv:Sadowsky
Vissza az elejére
kalen
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 20:36    Hozzászólás témája: Brighton Hozzászólás az előzmény idézésével

en el szeretnek menni brightonba nehany honapra, talan amig nyar van. nem elsosorban dolgozni megyek, de azt is fogok, inkabb csak elni egy kicsit ott Mosoly

ki van benne?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 3. Péntek, 9:21    Hozzászólás témája: Sadowsky-nak :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Nos, eddig úgy tűnik, Atka is velem jön. Mi május 9-én az esti géppel megyünk. Én már megvettem a jegyet, állítólag Atka is.
No, ha elhatároztad magad és komolyan gondolod, akkor leírom, mit kell, tenned.
Mi az EasyJet-nél vettük meg a jegyet, ott a legolcsóbb. Ha még mostanában veszed, talán te is megúszod 8000.-Ft körül. És ebbe már minden benne van.

Szállás: Én Encit ajánlom. Övé ez a honlap. Szobákat ad ki Croydon környékén (60font/fő/hét). Az 5. zóna, de a netről leszedett képeket nézve szép hely. És ez az ár korrekt. Nagban csinálja, úgyhogy tuti nem ver át.

Munka: Én úgy terveztem, hogy nem tervezek semmit. Mosoly Tehát úgy két hétre készülök. Tehát annyi idő alatt kell találnom valamilyen állást. Az itteniek szerint egy hét alatt lehet találni valamit. De áll. a belvárosban egyáltalán nincs munka. Nekem bármi jó az elején, csak legyen.

Ha van kedved velem(ünk) tartani, akkor irj vissza és megbeszéljük. Szállást Encivel meg tudod beszélni.

No ennyi.
Vissza az elejére
Sadowsky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 3. Péntek, 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hey!

kössz az infokat. Megnéztem, a repjegyet 10 alatt már nem úszom meg, nem mintha igazán érdekelne. Ha éhenhalok Londonban nem az 5eFt plusz repjegyár miatt lesz. Sokkolt
Egy másik topikban írtad:
"Egyik azt írja, hogy 3 nap alatt talál a magyar Londonban állást, a másik meg, hogy London pedig igenis telített és csak vidéken érdemes munkát keresni."
Nna, ezen már én is teljesen el vagyok keveredve. Ahány ember, annyi félét mondanak. Csak a saját bőrünkön fog kiderülni az igazság (odaát van).
Nekem is mondták, hogy London televan már és vidéken kellene próbálkozni, de más szerint meg jobb Londonba menni, mert ott már megszokták a külföldieket, és a szerény nyelvtudást is.

Croydon
Nem lehet rossz hely, vhol mintha azt olvastam volna, hogy Enciék is ott laknak, tehát annyira tényleg nem lehet gáz.
Te már foglaltál szállást?

Sadowsky
Vissza az elejére
juci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 13:17    Hozzászólás témája: Haza fele es vissza Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok!!
Aprilis 1.-en/5483/ megyek haza Easyjettel,es jovok vissza 19-en/5484/ szinten Easyjettel.
Esetleg jon valaki ezekkel a jaratokkal???
Szep napot mindenkinek!! Vicces
Vissza az elejére
Detty
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 16:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A baratommal szeretnenk kimenni Londonba 4 napra. Eddig ugy nez ki, hogy Juni 16-20-ig. Az lenne a kerdesem, hogy tud-e valaki kint (a legjobb lenne ha magyaroknal) erre az idore szallast biztositani. Nem vagyunk nagy igenyuek. Egy agyon is meghuzzuk magunkat, a lenyeg, hogy fedel legyen felettunk. Termeszetesen nem ingyen, csak jutanyosan kerjuk. Megbizhatoak vagyunk, nem dohanyzunk...ha valakit erdekel a dolog, es van egy szabad ágya, akkor a tobbit e-mailben megbeszelhetjuk. Nevető
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 11:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Én már lebeszéltem a szállást az Encivel. De még nem küldtem el a foglalót. Nézegettem a www.gumtree.com -ot. Annyi tök jó állás lenne, csak az a fránya angol menne perfektül. De azt hiszem, csak akkor fog több rám ragadni, ha kinn leszek és hallom is, használom is. Mert a könyvekből nem nagyon megy.
Azért mindig lesz egy mentsvár. Ugyanis a foglalot (120font) Enci visszaadja, ha nem teszel kárt a házban. No az szerintem ennyi pénzzel 2 választás is van: 1. haza tudsz repülni.
2. át tudsz menni másik városba, és ott be tudsz próbálkozni.
Bár igazából valami szállodás meló lenne jó vidéken, mert ott szállást is adnak. De majd a sors hozza. Aztán lehet, hogy kinn meg eladnak kilóra. Mosoly

Sadowsky írta:
Hey!

kössz az infokat. Megnéztem, a repjegyet 10 alatt már nem úszom meg, nem mintha igazán érdekelne. Ha éhenhalok Londonban nem az 5eFt plusz repjegyár miatt lesz. Sokkolt
Egy másik topikban írtad:
"Egyik azt írja, hogy 3 nap alatt talál a magyar Londonban állást, a másik meg, hogy London pedig igenis telített és csak vidéken érdemes munkát keresni."
Nna, ezen már én is teljesen el vagyok keveredve. Ahány ember, annyi félét mondanak. Csak a saját bőrünkön fog kiderülni az igazság (odaát van).
Nekem is mondták, hogy London televan már és vidéken kellene próbálkozni, de más szerint meg jobb Londonba menni, mert ott már megszokták a külföldieket, és a szerény nyelvtudást is.

Croydon
Nem lehet rossz hely, vhol mintha azt olvastam volna, hogy Enciék is ott laknak, tehát annyira tényleg nem lehet gáz.
Te már foglaltál szállást?

Sadowsky
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hello!

Én már lebeszéltem a szállást az Encivel. De még nem küldtem el a foglalót. Nézegettem a www.gumtree.com -ot. Annyi tök jó állás lenne, csak az a fránya angol menne perfektül. De azt hiszem, csak akkor fog több rám ragadni, ha kinn leszek és hallom is, használom is. Mert a könyvekből nem nagyon megy.
Azért mindig lesz egy mentsvár. Ugyanis a foglalot (120font) Enci visszaadja, ha nem teszel kárt a házban. No az szerintem ennyi pénzzel 2 választás is van: 1. haza tudsz repülni.
2. át tudsz menni másik városba, és ott be tudsz próbálkozni.
Bár igazából valami szállodás meló lenne jó vidéken, mert ott szállást is adnak. De majd a sors hozza. Aztán lehet, hogy kinn meg eladnak kilóra. Mosoly

[/b][/color]
[/quote]

Tomi eleg gyenge labakon all az a mentsvar:))
A depozitot tenyleg visszakapod...de akkor ha koltozol ki a hazbol..
szal abbol a penzbol tenyleg tudsz venni haza egy repjegyet...

De masik varosra mar nem nagyon fogja futni....mert mindenhol le kell tenni a depozitot (min:2 het), plusz a lakbert ...es az utazas sem tul olcso errefele:((( uj varos es uj emberek...de ott is odo kell hogy munkat kapj...es a fizut sem az elso napon fogod megkapni..
es mar nem is eleg a penz amit visszakaptal:(((

szal szerintem a depozitra ugy kell tekinteni mintha nme is a te penzed lenne...egyszer kifizeted, es utanna igaz hogy mindig visszakapod..de a kovi helyen mar adod is le....kesobb meg csak potolgatni kell, ha jobb nagyobb, esetleg sajat lakast akarsz...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Ambrusch
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 11:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valamikor májusban kimennék Londonba, lehet hogy autóval. Ha valaki velem jönne ktg megosztással, akkor kérem vegyétek fel velem a kapcsolatot. Lehet priviben, vagy emilben. Ha valaki kéri priviben, megadom a Skype elérhetőségemet is. Van ICQ-m is. Kölcsönös szimpátia esetén együtt is lakhatnánk. Ha valakut érdekel, tűrhetően főzök, és egyébként is elég házias vagyok Nevető . Angolból egyenlőre gyenge a beszédkészségem, de elég nagy a passziv szókincsem, és hamar belejövök. Számítógépem és Internet elérésem biztosan lesz, mivel ez a szűkebb szakterületem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
1 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban