Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar masszort keresek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szolgáltatások
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klasem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 7. Csütörtök, 0:20    Hozzászólás témája: Magyar masszort keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Magyar masszort keresek, aki korrekt aron dolgozik.
Ha esetleg tud valaki valakit, kerem irjon!

Elore is koszike!

Udv,

Klasem
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ilcsi70
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 2. Szerda, 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia:-) ajánlanám magam,18éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal.Gyógymasször vagyok,csontkovácsolást is végzek.Jelenleg még Budapesten Bazilikánál dolgozom.Szándékomban áll,Angliában elhelyezkedni,többfele szorom az önéletrajzom.Ha ott leszek kiprobálhatsz,itthon sportolokat maszirozok,szép vendégköröm van,sikerélmények nap mint nap,csupán ettöl az országtol besokaltam.....
ilcsi70@gmail.com(ha valaki ezt olvasná,és hazalátogat+36204835501)ha pedig én kellenék kinnt,2-3 napon belül ott tudok lenni köszi és szép napot:-)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szolgáltatások Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban