Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - 2008 tavaszán irány London
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

2008 tavaszán irány London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
elniakaro
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 5. Kedd, 9:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Dorka75"]Szia,
persze miért ne:) ketten már megyünk márc.10-én reggel, ez 1000%, ha akarsz csatlakozni nyugodtan tedd meg (már ha még nem választottál konkrét dátumot), persze ha később jössz, akkor sincs semmi akadálya hogy kint csatlakozz hozzánk....

A többiekről nem tudok nyilatkozni (van aki csak nyüglődik és komolytalan).......

Dorka75: Én csatlakozom.
Persze elkéne némi segítség(információ), mert momentán van útlevelem, jogsim, némi pénzem 2-3 hétre kint, + alapfokú angol vizsgám, ami alapnak talán kis rágyúrással elégséges.

Szóval ha "bevesztek a buliba" Mosoly, csatlakozom hozzátok.

Üdv,
elniakaró
(Gábor)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
elniakaro
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 5. Kedd, 11:10    Hozzászólás témája: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
A privát leveleknek mindíg adjatok címet (tárgyat) mert anélkül nem megy el.

Szia Enci,

Küldtem neked pü-t, nem vagyok biztos benne, hogy elküldtem.
Megtennéd, hogy ránézel, érkezett e tőlem leveled?

Köszönettel,
Gábor
Vissza az elejére
slyder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 5. Kedd, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Szobatársat keresek, márciusi indulással..ha érdekel valakit írjon egy privit elérhetőséggel, a többit megbeszéljük..Dohányosok kíméljenek:)
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 18:32    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,
nem tudom hogy gépközelben vagy-e de ha igen, küldtem privit:)

elniakaro írta:
Enci írta:
A privát leveleknek mindíg adjatok címet (tárgyat) mert anélkül nem megy el.

Köszönettel,
Gábor
Vissza az elejére
paldizsu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 17. Vasárnap, 12:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Március elején szeretnék Angliába menni dolgozni, tehát keresek útitársat, sorstársat, akivel segítenénk egymást.
Gondolom van rajtam kívül még más is, aki nem szeretne egyedül elindulni.
Én 28 éves vagyok, angolul gyenge alapfokon tudok.
paldizsu@freemail.hu
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 19. Kedd, 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,
Ahogy mondani szoktam: "Üdv a klubban" Nevető
Ahogy már olvashattad is, néhányan március 10-én vágunk neki az "ismeretlennek", úgyhogy az biztos, hogy sorstársak lehetünk:)
Te már tudod konkrétan hogy mikor indulsz?

paldizsu írta:
Sziasztok!

Március elején szeretnék Angliába menni dolgozni, tehát keresek útitársat, sorstársat, akivel segítenénk egymást.
Gondolom van rajtam kívül még más is, aki nem szeretne egyedül elindulni.
Én 28 éves vagyok, angolul gyenge alapfokon tudok.
paldizsu@freemail.hu
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Encit kétdeztétek már, van-e olyan háza, ahol ennyi üres szoba van? Vagy esetleg van-e egy környéken több háza, ahol van kb. annyi kiadó szoba, ahányan vagytok? Ez a fórum azért van, hogy elsősorban szállást biztosítson, utána pedig ellásson tanácsokkal munkakeresés terén!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Ligh7
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 5. Szerda, 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én is március 10én megyek, a 10:30as géppel! Jön esetleg még vki azzal?

Üdv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 6. Csütörtök, 14:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv,

És van már szállásod?

Ligh7 írta:
Hali!

Üdv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Enikoke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 15. Szombat, 2:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én május közepén megyek Londonba, és lakótársat/lakótársakat keresek.
Az elképzelésem az, hogy külön szobát bérelek, egy több szobás lakásban/házban, ahol más, jófej, bulizós de normális, rendes, tiszta:) emberek laknak velem együtt. Mindegy hogy milyen neműek...
Én dolgozni megyek, 22 éves lány vagyok és nemrég diplomáztam.

Enci által hirdetett házak egyébként nekem szimpatikusak, de másban is benne vagyok.

Ha valaki csatlakozna hozzám lakásbérlet szempontjából, írjon nyugodtan!

üdv Enikő
eniko_2@hotmail.com
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 15. Szombat, 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,
na sikeresen kiértél? Mik az első benyomások?

Mi is itt vagyunk már hárman:) még kicsit idegen - nekem személy szerint a város - de bele lehet jönni....

Ligh7 írta:
Hali!

Üdv.
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 16. Vasárnap, 9:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Osztom Dorka véleményét Mosoly nekem mondjuk a buszozás okoz még gondot, de ahogy mondja Dorka, bele lehet jönni. Sok sikert.

Dorka75 írta:
Szia,
na sikeresen kiértél? Mik az első benyomások?

Mi is itt vagyunk már hárman:) még kicsit idegen - nekem személy szerint a város - de bele lehet jönni....

Ligh7 írta:
Hali!

Üdv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
hjugrent
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 18:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én március 29-én, szombaton a 7.00-ás géppel indulok Londonba. Úti/sorstársat keresek!
Vissza az elejére
Birogab
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Tervezem én is hogy neki vágok Londonnak keresnék társat hátha van más is ilyen mint én.
Idöpontom még nincs,de akár már lehet indulni jövö héten is,Április végéig valószinü hogy kiutazok
Köszi Gábor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
6 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban