Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
Elküldve: 2007. Március 13. Kedd, 18:49 Hozzászólás témája:
seci írta:
En azt hiszem egy ideje eleg sokat segitettem eleg sok embernek. Igaz, csak tanaccsal.
De a mellett nem tudok elmenni, amikor valaki idejon Angliaba, aztan lebarmolja azt a nemzetet, amelyik lehetoseget adott neki arra, hogy itt dolgozzon. Szeresse vagy ne szeresse oket (maganugy), de nehogymar neki alljon feljebb.
Ezzel a magatartassal csak es kizarolag a sajat honfitarsainak art. Ha nem tetszik a rendszer lehet valtoztatni, haza lehet menni vagy ki lehet probalni mas orszagot. De ha itt van, akkor ne rontsa a tobbiek megiteleset. Mert az mar nem maganugy.
-seci
Jol mar seci urasag, pihenjen vegre!
Nagyon okos, ugyes vagy meg te tudod a legjobban, hogy kinek hogyan kell viselkednie. Igen, valoban artottam honfitarsaimnak, hiszen az angol kiralyno szemelyesen bujja a honlapunkat tolmacsa tarsasagaban, minden aldott nap. Szanom-banom, meg akarok javulni!
Mester, tanits!
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Március 15. Csütörtök, 1:24 Hozzászólás témája:
WinneTWO írta:
Igen, valoban artottam honfitarsaimnak, hiszen az angol kiralyno szemelyesen bujja a honlapunkat tolmacsa tarsasagaban, minden aldott nap. Szanom-banom, meg akarok javulni!
Mester, tanits!
Azert ezzel en nem viccelnek a helyedben. 1. honnan tudod, hogy nem olvassa, a tolmacsa segitsegevel? 2. Ebben az orszagban mindent es mindenkit lehet szidni, persze kulturalt formaban, a kiralyi csaladot, azonban semmilyen formaban sem. Meg ebben a formaban sem, ahogy te tetted.
Amugy baratilag javaslom, hogy ha meg nem tetted meg, menj el egy vasarnap a Hyde Park Cornerhez, es hallgasd meg az ott predikalo embereket. Megfogsz lepodni. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 18:27 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Azert ezzel en nem viccelnek a helyedben. 1. honnan tudod, hogy nem olvassa, a tolmacsa segitsegevel? 2. Ebben az orszagban mindent es mindenkit lehet szidni, persze kulturalt formaban, a kiralyi csaladot, azonban semmilyen formaban sem. Meg ebben a formaban sem, ahogy te tetted.
Amugy baratilag javaslom, hogy ha meg nem tetted meg, menj el egy vasarnap a Hyde Park Cornerhez, es hallgasd meg az ott predikalo embereket. Megfogsz lepodni.
Nem szidtam en senkit. Csak tudod mar elegem volt egy kicsit ebbol a "haza lehet menni" dumabol. En sem mondom meg masoknak, hogy mikor es mit csinaljon.
A Hyde Park Cornerhez mostanaban nem hiszem, hogy lesz idom eljutni, de azert megirhatnad a predikacio lenyeget. Amugy meg ha mar Park, akkor Green, mert ott rengeteg a mokus es szelidek mint a barany.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 23:04 Hozzászólás témája:
WinneTWO írta:
Nem szidtam en senkit. Csak tudod mar elegem volt egy kicsit ebbol a "haza lehet menni" dumabol. En sem mondom meg masoknak, hogy mikor es mit csinaljon.
A Hyde Park Cornerhez mostanaban nem hiszem, hogy lesz idom eljutni, de azert megirhatnad a predikacio lenyeget. Amugy meg ha mar Park, akkor Green, mert ott rengeteg a mokus es szelidek mint a barany.
A predikacio lenyege, hogy minden fele ember kiall oda, samlira, vagy kis letrara, es elkezdi mondani ami a baja. JObb esetben meg ki is irjak. Egyszer lattam egy ferfit akinek a tablajan nagyjabol az volt, hogy utalja a Bush-t, utalja a Mekdonalcot stb. Amugy a Hyde Parkban is vannak mokusok.
Ha oda kimesz, ott elmondhatod orszagnak vilagnak, hogy eleged van a haza lehet menni dumabol. Korbe allnak, meghallgatnak, nehanyan meg kereznek is toled, vagy elkezdenek kotekedni, persze kulturaltan. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 17:46 Hozzászólás témája:
Artin írta:
A predikacio lenyege, hogy minden fele ember kiall oda, samlira, vagy kis letrara, es elkezdi mondani ami a baja. JObb esetben meg ki is irjak. Egyszer lattam egy ferfit akinek a tablajan nagyjabol az volt, hogy utalja a Bush-t, utalja a Mekdonalcot stb. Amugy a Hyde Parkban is vannak mokusok.
Ha oda kimesz, ott elmondhatod orszagnak vilagnak, hogy eleged van a haza lehet menni dumabol. Korbe allnak, meghallgatnak, nehanyan meg kereznek is toled, vagy elkezdenek kotekedni, persze kulturaltan.
Szoval innen ered a "kicsi vagyok, szekre allok, onnan egy nagyot kialtok"
Amugy meg hiaba mennek oda, ha nem jon ki seci is... Tudniillik ezzel a "hlm" dumaval csakis o farasztott.
Elküldve: 2008. Február 2. Szombat, 13:51 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Ha oda kimesz, ott elmondhatod orszagnak vilagnak, hogy eleged van a haza lehet menni dumabol. Korbe allnak, meghallgatnak, nehanyan meg kereznek is toled, vagy elkezdenek kotekedni, persze kulturaltan.
Egy nagyon fontos dolgot azert hozza tenneek, mindent lehet szidni egyet viszont TILOS! TILOS A KIRALYNO NEVEET BAARMIERT IS A SZAADRA VENNI! Ez olyan, mintha bemenneel egy templomba, es ateista predikaciot tartanaal. Altalaaban az Angolok es a reegoota itt eeloe bevandorlook nagyon de nagyon szeretik es tisztelik a Kiralynoet. Es en is tisztelem es szeretem oet, de most komolyan, nagyon tetszett amikor biralta az Udvar, hogy a kormany nem biztosit megfelelo anyagi keretet a muemlek erteku epuletek megovasara. bocs ez utobbi OFFTOPIC volt tolem.
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 290 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Február 2. Szombat, 23:28 Hozzászólás témája:
mandl írta:
Egy nagyon fontos dolgot azert hozza tenneek, mindent lehet szidni egyet viszont TILOS! TILOS A KIRALYNO NEVEET BAARMIERT IS A SZAADRA VENNI! Ez olyan, mintha bemenneel egy templomba, es ateista predikaciot tartanaal. Altalaaban az Angolok es a reegoota itt eeloe bevandorlook nagyon de nagyon szeretik es tisztelik a Kiralynoet. Es en is tisztelem es szeretem oet, de most komolyan, nagyon tetszett amikor biralta az Udvar, hogy a kormany nem biztosit megfelelo anyagi keretet a muemlek erteku epuletek megovasara. bocs ez utobbi OFFTOPIC volt tolem.
Ha már offtopic, akkor hadd kérdezzelek meg, hogy azonos vagy-e azzal a MANDL-vel akivel olyan jól elcseteltem a manchesteri magyarok oldalán?
Elküldve: 2008. Február 14. Csütörtök, 0:41 Hozzászólás témája:
Nem a lengyelekkel van a baj, én is apai ágon Potoczky vagyok, hanem azzal, hogy annyian telepednek le xy országban, hogy lassan akár közhely akár nem, kissebbségbe szorítják az ottaniakat, ez függetlenül a nemzetiségtől rossz dolog, és csak egy nemzetiség számít ez pedig az ott élők.Lehet erre nacionalistázni de nem érdemes.Amikor a németek kifejtik, hogy most már elég az ország egy harmadát kitevő törökökből akkor az tényleg nacionlista fasiszta fajgyűlölet, azért könyörgöm, mindennek van egy határa, London sem úgy nézett ki 15 éve mint most. Vannak kerületek tessék körbenézni. Bocsi ha valakit bántottam volna ezzel.
Elküldve: 2008. Április 12. Szombat, 15:56 Hozzászólás témája:
Szerintem ez a topik tökéletesen feleslegesen jött létre. Az tény, hogy a lengyelek rengetegen vannak, de hát aki kapja, marja. Ők is ugyanolyan emberek, és azért, mert vannak közöttük tolvajok meg gusztustalanok, még nem kell beskatulyázni őket, ismerek egy rakás magyar és szlovák emberkét, akik még ennél is rosszabbak... és itt vannak Angliában... erről ennyit...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban