Csatlakozott: Oct 04, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: London, NW11
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 13:59 Hozzászólás témája: Tali
A másik témához hozzászólva: február közepén ki érne rá összefutni a többiekkel és eszmecserélni? Első körben kinek melyik időpont a jobb, inkább hét közben, vagy a hét végén?
Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: South Norwood, London
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 19:49 Hozzászólás témája: Re: Tali
Nekem jó hétközben is és hétvégén is.
Szerintem az volna célszerű ha mindenki megjelölne legalább 5 időpontot ami független hogy de vagy du. tehát azt a napot rászánja.
Abból az 5 időpontból lehet közös nevező
Dorka75 írta:
A másik témához hozzászólva: február közepén ki érne rá összefutni a többiekkel és eszmecserélni? Első körben kinek melyik időpont a jobb, inkább hét közben, vagy a hét végén?
Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: South Norwood, London
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 19:54 Hozzászólás témája:
Újként érkezel nem lehet minden papírja az embernek
szóval biztos van valami megoldás, hogy ezek nélkül lehessen kecót bérelni.
Egy másik fórumon egy hölgy azt javasolta hogy ügynökségen keresztűl intézze mindenki egy picit drágább ugyan de a deposittal nem problémáznak.
Ebből kifolyólag szerintem így volna eccerűbb bérelni egy házat.
Dorka75 írta:
ajánlás előző főbérlőtől, bankszla kivonat, payslip stb kell hozzá, és ez nekünk momentán nincs még meg, de a jövőben biztos sokkal jobb (és gazdaságosabb) is ez a megoldás....
Londonb0y írta:
Az nem volna egy rossz ötlet,támogatom, sőt kifejezetten jó, pláne ha tényleg összejönnénk annyian hogy tudnánk bérelni egy kecót.
Dorka75 írta:
Amúgy nem lenne kedvetek mondjuk az indulás előtti héten valamikor összefutni hogy megbeszéljük a "mi lesz ha kint leszünket"?
Gica írta:
És azon gondolkozott már valaki hogy hol és hogyan fogunk lakni?
Hogy a reptéren mindenki szétszéled és megy a saját feje után vagy esetleg megpróbálunk kibérelni egy nagyobb házat attól függően h hányan leszünk a végére, és ha együtt mentünk együt próbálunk szerencsét
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 295 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 0:32 Hozzászólás témája:
Londonb0y írta:
Újként érkezel nem lehet minden papírja az embernek
szóval biztos van valami megoldás, hogy ezek nélkül lehessen kecót bérelni.
Egy másik fórumon egy hölgy azt javasolta hogy ügynökségen keresztűl intézze mindenki egy picit drágább ugyan de a deposittal nem problémáznak.
Ebből kifolyólag szerintem így volna eccerűbb bérelni egy házat.
Dorka75 írta:
ajánlás előző főbérlőtől, bankszla kivonat, payslip stb kell hozzá, és ez nekünk momentán nincs még meg, de a jövőben biztos sokkal jobb (és gazdaságosabb) is ez a megoldás....
Londonb0y írta:
Az nem volna egy rossz ötlet,támogatom, sőt kifejezetten jó, pláne ha tényleg összejönnénk annyian hogy tudnánk bérelni egy kecót.
Dorka75 írta:
Amúgy nem lenne kedvetek mondjuk az indulás előtti héten valamikor összefutni hogy megbeszéljük a "mi lesz ha kint leszünket"?
Gica írta:
És azon gondolkozott már valaki hogy hol és hogyan fogunk lakni?
Hogy a reptéren mindenki szétszéled és megy a saját feje után vagy esetleg megpróbálunk kibérelni egy nagyobb házat attól függően h hányan leszünk a végére, és ha együtt mentünk együt próbálunk szerencsét
Londonboy mi a másik topicban az ügynökségi bérlést írtuk le.
Azonban nagyon nagy a szórás ügynökség és ügynökség között, van amelyik talán lazább, és eltekint pár dologtól.....
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 10:11 Hozzászólás témája:
Nekem febr. 22. után végülis akármikor jó, csak pls kalkuláljátok bele, h vonattal is 3 óra az út Pestre, arról nem is beszélve, h a Keleti és netovább:D uh valami olyan helyen fussunk össze, ami közel van és ...szóval értitek:D
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 10:40 Hozzászólás témája:
Persze ez nyílván így van, de azért azt is lássuk be, hogy újként nem lehet referenciád, paysliped, stb stb
Mert ha ezeket mind figyelembe vesszük megáll az élet
Csak mondok egy példát ha nincs valamiben gyakorlatod nem vesznek fel, de ugyanakkor ha nem vesznek fel, hogy szerezz gyakorlatod egy ördögi kör.
Tovi írta:
Londonboy mi a másik topicban az ügynökségi bérlést írtuk le.
Azonban nagyon nagy a szórás ügynökség és ügynökség között, van amelyik talán lazább, és eltekint pár dologtól.....
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 11:00 Hozzászólás témája:
Sztem simán le lehet beszélni , h egy házba kerüljünk, ha vagyunk elegen, és még Mo.-ról foglalunk szállást, ami ugye szintén nem hangzik egy hülye ötletnek:D max. lesz még 1-2 ember a házban, akik régebb óta kint vannak, aminek szintén lehetnek előnyei:)
Ehhez csak azt kéne tudni, h pontosan hány szoba kell...
Csatlakozott: Oct 04, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: London, NW11
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 19:39 Hozzászólás témája: *
Lehet hogy most mérgesek lesztek rám, de nálam a prioritások kicsit más sorrendben vannak. Persze, remek ötlet, hogy közösen béreljünk egy házat (benne is vagyok ha megvalósul), csakhogy először a legfontosabb, hogy találjunk munkát, amiből lehet fedezni a felmerülő költségeket. Aztán ha már egyenesbe jövök munkafronton, akkor jöhetnek a sorban kicsit hátrébb álló dolgok (és addigra már papírokkal is rendelkezek ami egy ilyen házbérléshez kell).
Apropó költségek: ti hogyan terveztek, mennyi időtök lesz arra (anyagilag gondolom) hogy munkát keressetek, milyen lenne az ideális munka, és mennyi lenne az ideális kereset?
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 295 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 21:00 Hozzászólás témája: Re: *
Dorka75 írta:
Lehet hogy most mérgesek lesztek rám, de nálam a prioritások kicsit más sorrendben vannak. Persze, remek ötlet, hogy közösen béreljünk egy házat (benne is vagyok ha megvalósul), csakhogy először a legfontosabb, hogy találjunk munkát, amiből lehet fedezni a felmerülő költségeket. Aztán ha már egyenesbe jövök munkafronton, akkor jöhetnek a sorban kicsit hátrébb álló dolgok (és addigra már papírokkal is rendelkezek ami egy ilyen házbérléshez kell).
Apropó költségek: ti hogyan terveztek, mennyi időtök lesz arra (anyagilag gondolom) hogy munkát keressetek, milyen lenne az ideális munka, és mennyi lenne az ideális kereset?
Nagyon jó meglátás, ez a leghelyesebb sorrend szerintem. Egy 2 szobás lakás bérlése Londonban minimum havi 700-800 font, de inkább több, persze helytől függően, erre jönnek rá a különböző számlák. Ház bérlése ettől az összegtől felfelé indul.
Egyébként tudjátok már merre akartok elindulni?? Mármint London melyik részére, meg iylen fontos dolgokat? Nem rossz dolog ez a menjünk együtt, de túl sokan sem jó nekivágni, sokszor ütköznek az érdekek, akaratok, az egyéni anyagi lehetőségek, stb....
Elnézést hogy beleszólok amihez semmi közöm, csak próbálok kicsit realisztikusabb képet adni.
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 23:49 Hozzászólás témája:
Persze, nyilván a munka a legfontosabb, az az elsődlege, de sztem mindinki még itthonról el akarja intézni h legalább szállása legyen:) A legtöbb közvetítőnél meg 4-5 szábás házakról van szó, így értem h meg lehetne próbálni egy házban elhelyezkedni.
Én amint lehet el szerenék kezdeni munkát keresni, és reményeim szerint találni is.
Egyenlőre minimálbérrel számolok, és végülis a konyhai kisegítéstől a takarításon át bármi szóba jöhet:)
Csatlakozott: Feb 03, 2008 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:08 Hozzászólás témája:
én egy hétre mennék ki márc 17-24, ha esetleg valaki szeretne csatlakozni, gyorsan nyomjon egy mailt a kmaate@gmail.com-ra, mert jövő héten le akarok foglalni mindent, de hát duplaszoba feleáron van, mint single room. Ha szállást tudsz esetleg, azt is szívesen veszem.
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 8:35 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Mi is elhatároztuk magunkat, megyünk itthonról.
Nekivágunk Angliának, bízva abban, hogy sikerül megállni a helyünket.
Első körben egyedül mennék, majd később jönne utánam feleségem és gyermekem.
Ez a közös lakás/házbérléses dolog engem is elgondolkodtatott.
Van már ezzel kapcsolatban valami közelebbi infó?
Mikor találkoztok előzetesen itthon?
Csatlakoznék én is, információ hiány van, ami orvosolható, ha többen vagyunk.
Nekem alapfokú angolvizsgám van, talán meg tudom magam értettni. Azt gondolom, ezzel annyira nem lesz gond.
A márciusi indulás nekem is jó, csatlakoznék.
László család, veletek mi a helyzet?
Mentek a többiekkel, vagy önállóan vágtok neki?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban