Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - 2008 tavaszán irány London
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

2008 tavaszán irány London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
slyder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Nekem máshol vannak ismerőseim, de eddig úgy néz ki ott nem tudok szállást foglalni- ez a következő két hétben kiderül-, ezért London lesz az úticél és március eleje az indulás..szal és szívesen betársulnék értelmes emberek melléMosoly..jah, 27 éves vagyok, villamosmérnök, középfokon beszélem az angolt..7 évig laktam különböző emberekkel(albi, kolesz), szal a tolerancia hányadosom 99% Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
leslie2855
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Március végére, április elejére tervezem kiutazásomat Angliába. Fiat Ducato kisteherautóval megyek, és még van 2 útitársnak hely. Szeretném az útiköltségeimet ezáltal csökkenteni, és egyedül egyébként is unalmasabb az út. A kocsiban viszont több hely van a poggyászoknak. Az úticél Anglia középső része, esetleg Skócia, Londont viszont szeretném elkerülni. Ha érdekel ez a lehetőség valakit, jelentkezzen a bakoczay@freemail.hu címen.

Üdv Leslie
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 26. Szombat, 9:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,
Légy üdvözölve:D
Ha kiderült a konkrét dátum, jelentkezz és egyeztethetünk....

slyder írta:
Sziasztok! Nekem máshol vannak ismerőseim, de eddig úgy néz ki ott nem tudok szállást foglalni- ez a következő két hétben kiderül-, ezért London lesz az úticél és március eleje az indulás..szal és szívesen betársulnék értelmes emberek melléMosoly..jah, 27 éves vagyok, villamosmérnök, középfokon beszélem az angolt..7 évig laktam különböző emberekkel(albi, kolesz), szal a tolerancia hányadosom 99% Laza
Vissza az elejére
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 26. Szombat, 15:34    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

2008.március 10. Wizzair - Irány London-Luton
Meg van az időpont arepjegy nem csak nyűglődök!!!!!!!!!!!!!!!
Hanem INDULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 26. Szombat, 19:38    Hozzászólás témája: Re: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Na ez a beszéd, üdv a klubban Vicces

Andyka20 írta:
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 26. Szombat, 20:12    Hozzászólás témája: Re: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Melyik géppel jössz, a reggelivel vagy a délutánival?

Dorka75 írta:
Na ez a beszéd, üdv a klubban Vicces

Andyka20 írta:
Vissza az elejére
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 10:45    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Reggelivel:)))
Vissza az elejére
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 10:52    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

W 6 201-es járat 06:00-kor indul és 07:40kor landol várhatóan
2008.03.10.
Vissza az elejére
Gica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 14:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És azon gondolkozott már valaki hogy hol és hogyan fogunk lakni?
Hogy a reptéren mindenki szétszéled és megy a saját feje után vagy esetleg megpróbálunk kibérelni egy nagyobb házat attól függően h hányan leszünk a végére, és ha együtt mentünk együt próbálunk szerencsétMosoly

Amúgy nekem is megvan a jegyem, márc. 10, reggel 6Nagyon boldog
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 15:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez egy jó kérdés.....
Nekem amúgy megvan a szállásom, bár az eddigi infók alapján csak átmeneti megoldás lesz a dolog, de én nem akartam úgy elindulni hogy ne legyen 100%-ig fedél a fejem felett amikor kiérkezek....
Amúgy ha valaki megbízható szobatársat sikerülne találnom én nem ágálnék az ellen ha közösen bérelnénk egy szobát (már csak anyagi szempontból sem lenne rossz...) Valóban ház bérlés lenne a legjobb, de amit így a neten infót olvastam róla az nem volt túl egyszerű (a korábbi főbérlő ajánlásától a payslip-ig mindent kértek..), tehát az inkább távlati terv lehet...

Amúgy nem lenne kedvetek mondjuk az indulás előtti héten valamikor összefutni hogy megbeszéljük a "mi lesz ha kint leszünket"?

Gica írta:
Hogy a reptéren mindenki szétszéled és megy a saját feje után vagy esetleg megpróbálunk kibérelni egy nagyobb házat attól függően h hányan leszünk a végére, és ha együtt mentünk együt próbálunk szerencsétMosoly

Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 15:36    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Na akkor előttünk fogtok kiérkezni jó másfél órával:)
És akkor Croydon mellett döntöttél szállásügyileg? (Tényleg Lutonról hogyan lehet oda eljutni?)

Andyka20 írta:
W 6 201-es járat 06:00-kor indul és 07:40kor landol várhatóan
2008.03.10.
Vissza az elejére
Gica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem is jó lenne összfutni elötte egy kis ismerkedésre:)

Szállást meg akár ezen az oldalon is lehet foglalni, vagy pl. a londonimagyarok.hu-n, uh ha valaki lakótársat keres, egy jelentkezőt már talált:D
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 17:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Írtam privit

Gica írta:
Sztem is jó lenne összfutni elötte egy kis ismerkedésre:)

Szállást meg akár ezen az oldalon is lehet foglalni, vagy pl. a londonimagyarok.hu-n, uh ha valaki lakótársat keres, egy jelentkezőt már talált:D
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 9:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az nem volna egy rossz ötlet,támogatom, sőt kifejezetten jó, pláne ha tényleg összejönnénk annyian hogy tudnánk bérelni egy kecót.

Dorka75 írta:

Amúgy nem lenne kedvetek mondjuk az indulás előtti héten valamikor összefutni hogy megbeszéljük a "mi lesz ha kint leszünket"?

Gica írta:

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem már nagyjából vagyunk annyian hogy egy saját kecót "kitöltsünk", a gond csak az, hogy nem olyan egyszerű odáig eljutni hogy valaki nekünk adja ki a házát, sok papír (pl. ajánlás előző főbérlőtől, bankszla kivonat, payslip stb) kell hozzá, és ez nekünk momentán nincs még meg, de a jövőben biztos sokkal jobb (és gazdaságosabb) is ez a megoldás....

Londonb0y írta:
Az nem volna egy rossz ötlet,támogatom, sőt kifejezetten jó, pláne ha tényleg összejönnénk annyian hogy tudnánk bérelni egy kecót.

Dorka75 írta:

Gica írta:

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban