Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 18:22 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Nekem máshol vannak ismerőseim, de eddig úgy néz ki ott nem tudok szállást foglalni- ez a következő két hétben kiderül-, ezért London lesz az úticél és március eleje az indulás..szal és szívesen betársulnék értelmes emberek mellé..jah, 27 éves vagyok, villamosmérnök, középfokon beszélem az angolt..7 évig laktam különböző emberekkel(albi, kolesz), szal a tolerancia hányadosom 99%
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 20:11 Hozzászólás témája:
Sziasztok !
Március végére, április elejére tervezem kiutazásomat Angliába. Fiat Ducato kisteherautóval megyek, és még van 2 útitársnak hely. Szeretném az útiköltségeimet ezáltal csökkenteni, és egyedül egyébként is unalmasabb az út. A kocsiban viszont több hely van a poggyászoknak. Az úticél Anglia középső része, esetleg Skócia, Londont viszont szeretném elkerülni. Ha érdekel ez a lehetőség valakit, jelentkezzen a bakoczay@freemail.hu címen.
Csatlakozott: Oct 04, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: London, NW11
Elküldve: 2008. Január 26. Szombat, 9:41 Hozzászólás témája:
Szia,
Légy üdvözölve:D
Ha kiderült a konkrét dátum, jelentkezz és egyeztethetünk....
slyder írta:
Sziasztok! Nekem máshol vannak ismerőseim, de eddig úgy néz ki ott nem tudok szállást foglalni- ez a következő két hétben kiderül-, ezért London lesz az úticél és március eleje az indulás..szal és szívesen betársulnék értelmes emberek mellé..jah, 27 éves vagyok, villamosmérnök, középfokon beszélem az angolt..7 évig laktam különböző emberekkel(albi, kolesz), szal a tolerancia hányadosom 99%
Elküldve: 2008. Január 26. Szombat, 15:34 Hozzászólás témája: ...
2008.március 10. Wizzair - Irány London-Luton
Meg van az időpont arepjegy nem csak nyűglődök!!!!!!!!!!!!!!!
Hanem INDULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldve: 2008. Január 26. Szombat, 19:38 Hozzászólás témája: Re: ...
Na ez a beszéd, üdv a klubban
Andyka20 írta:
Elküldve: 2008. Január 26. Szombat, 20:12 Hozzászólás témája: Re: ...
Melyik géppel jössz, a reggelivel vagy a délutánival?
Dorka75 írta:
Na ez a beszéd, üdv a klubban
Andyka20 írta:
Elküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 14:50 Hozzászólás témája:
És azon gondolkozott már valaki hogy hol és hogyan fogunk lakni?
Hogy a reptéren mindenki szétszéled és megy a saját feje után vagy esetleg megpróbálunk kibérelni egy nagyobb házat attól függően h hányan leszünk a végére, és ha együtt mentünk együt próbálunk szerencsét
Amúgy nekem is megvan a jegyem, márc. 10, reggel 6
Elküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 15:33 Hozzászólás témája:
Ez egy jó kérdés.....
Nekem amúgy megvan a szállásom, bár az eddigi infók alapján csak átmeneti megoldás lesz a dolog, de én nem akartam úgy elindulni hogy ne legyen 100%-ig fedél a fejem felett amikor kiérkezek....
Amúgy ha valaki megbízható szobatársat sikerülne találnom én nem ágálnék az ellen ha közösen bérelnénk egy szobát (már csak anyagi szempontból sem lenne rossz...) Valóban ház bérlés lenne a legjobb, de amit így a neten infót olvastam róla az nem volt túl egyszerű (a korábbi főbérlő ajánlásától a payslip-ig mindent kértek..), tehát az inkább távlati terv lehet...
Amúgy nem lenne kedvetek mondjuk az indulás előtti héten valamikor összefutni hogy megbeszéljük a "mi lesz ha kint leszünket"?
Gica írta:
Hogy a reptéren mindenki szétszéled és megy a saját feje után vagy esetleg megpróbálunk kibérelni egy nagyobb házat attól függően h hányan leszünk a végére, és ha együtt mentünk együt próbálunk szerencsét
Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: South Norwood, London
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 9:50 Hozzászólás témája:
Az nem volna egy rossz ötlet,támogatom, sőt kifejezetten jó, pláne ha tényleg összejönnénk annyian hogy tudnánk bérelni egy kecót.
Dorka75 írta:
Amúgy nem lenne kedvetek mondjuk az indulás előtti héten valamikor összefutni hogy megbeszéljük a "mi lesz ha kint leszünket"?
Gica írta:
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 13:58 Hozzászólás témája:
Szerintem már nagyjából vagyunk annyian hogy egy saját kecót "kitöltsünk", a gond csak az, hogy nem olyan egyszerű odáig eljutni hogy valaki nekünk adja ki a házát, sok papír (pl. ajánlás előző főbérlőtől, bankszla kivonat, payslip stb) kell hozzá, és ez nekünk momentán nincs még meg, de a jövőben biztos sokkal jobb (és gazdaságosabb) is ez a megoldás....
Londonb0y írta:
Az nem volna egy rossz ötlet,támogatom, sőt kifejezetten jó, pláne ha tényleg összejönnénk annyian hogy tudnánk bérelni egy kecót.
Dorka75 írta:
Gica írta:
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban