| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
broland75 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 11:50 Hozzászólás témája: Szilveszter 2007-2008 |
|
|
A drága feleségem és én vettünk 2 repjegyet dec. 31-én londonba, majd jan. 1. hajnalban vissza... Hihetetlen őrültség, de kíváncsiak vagyunk a londoni szilveszter éjszakára... )
Mit érdemes meglesni ebben a majd 6 órácskában?
Gondolom sokmindenre nem elég... ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 18:42 Hozzászólás témája: Re: Szilveszter 2007-2008 |
|
|
| broland75 írta: | A drága feleségem és én vettünk 2 repjegyet dec. 31-én londonba, majd jan. 1. hajnalban vissza... Hihetetlen őrültség, de kíváncsiak vagyunk a londoni szilveszter éjszakára... )
Mit érdemes meglesni ebben a majd 6 órácskában?
Gondolom sokmindenre nem elég... ) |
Hat óra tényleg nem valami sok, főleg ha benne van a reptérre ki és beutazás ideje is.....
Bár Én még sosem szilvesztereztem itt, de ha az utcán akartok szilveszterezni, akkor szerintem a Temzeparti sétányok, a London Eye környéke a legmegfelelőbb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
broland75 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 5. Péntek, 7:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi!
ha minden igaz, fél 11-re érünk be Londonba, és kb 4kor kell visszaindulni a reptérre... Durván 5 óránk lesz bulizni.
Ez tényleg csak olyan buli szintű kiruccanás, egyenlőre nem tudunk hosszabb időre kimenni, mert van egy 10 hónapos kisfiúnk... Majd jövőre 3asban...
Köszi az útmutatást! Broland |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Terminator Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 11, 2007 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Október 7. Vasárnap, 7:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| broland75 írta: | | fél 11-re érünk be Londonba, és kb 4kor kell visszaindulni a reptérre... |
Ha bulizni akartok, akkor a Soho-ba kell menni. Én Szilvesztereztem London utcáin. Nagyon jó buli volt, de arra vigyázzatok, hogy időben induljatok vissza a reptérre. Nagy lesz a forgalom, a városi buszokon kívül nem lesz tömegközlekedés, és azok sem állnak majd meg, mert úgysem férnél fel rá. Taxik (Mini Cab) lesznek, de egy vagyonért vállalják a fuvart Szilveszter éjjelén ( egy London környéki reptérre legalább 100 font lesz).
Jó bulizást!  _________________ Terminator |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
broland75 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 7:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Neten lefoglaltuk a transzfert visszafelé is asszem fél 4-re, fél 6 körül elég odaérnünk a reptérre,mert fél 7kor indul a gép vissza... Taxizni nem szeretnék,gondolom mennyire horror ára lesz...
Szerintem hatalmas buli lesz, a Soho-t is megnézzük!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 14:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Hogy sikerült a pár órás szilveszter Londonban???? Kérünk egy kis beszámolót
Azzal a reptérre jutással szerintem lehetett némi gáz, én a Victoria Street-ról Edgware-be kb 3 óra alatt jutottam el, akkora csúcsforgalom volt. Igaz ez éjfél után 1 órával volt, gondolom később enyhülhetett.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
broland75 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 15:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát! Jól elcsesztem... 29-én vettem észre, hogy lejárt az útlevelem... SZIG meg ugye nem elég...Átrakattuk áprilisra a jegyeket.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| broland75 írta: | | Hát! Jól elcsesztem... 29-én vettem észre, hogy lejárt az útlevelem... SZIG meg ugye nem elég...Átrakattuk áprilisra a jegyeket.... |
A SZIG miért nem volt elég? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|