Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kinti magyarok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Osbourne
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 18:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok! A segítségeteket szeretném kérni egy igen bonyolult kérdésben. Egy Barátommal Február elseje környékén szeretnénk kiutazni angliába, huzamosabb időre. Hosszas kérdezősködés után arra a következtetésre jutottunk, hogy jobban járunk, ha előre le tudjuk rendezni a szállást. Igenám, de előre leginkább Hosteleket lehet rendezni, amik nemcsak hogy költségesek, de a csomagokat illetően nem túl biztonságosak. Ennek tudatában kaptuk a tanácsot, hogy keressünk kinnt élő magyarokat, akik társbérlőket keresnek, mert náluk megbízható környezetben, nem túl magas áron el tudnánk lakni. Innen jön a kérdésem; Ha valaki tud olyan embert londonban, vagy leginkább london környéki városban, aki társbérlőt keres, vagy egy olcsó lakhelyet tud biztosítani huzamosabb időre, az legyen szíves írni, megköszönném. Erre azért lenne szükségünk, mert kevés költőpénzzel indulunk ki, és az első fizetés megérkezése ad lehetőséget számunkra a lakás finanszírozására. Válaszaitokat Előre is köszönjük: Dávid és Gergő.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
TomiBlyth
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 12. Kedd, 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Mindenki!

Biztos szallaslehetoseget szeretnek biztositani egy honfitarsamnak aki angliaba vagyik.Blythban elek egy 3 szobas lakasban kb 30 merfoldre Newcastletol.Tengerparton,varoskozpontban.Akit erdekel a dolog kerem jelezzen a tamaspapai@btinternet.com E-mail cimen es reszletes tajekoztatot kuldok a lehetosegekrol.
Elsosorban egyedulallok jelentkezeset varom akire feltehetoleg majd en is hosszabb tavon szamithatok.(Gondolom ertheto hogy en sem szeretnek havonta uj lakot "hajtani") Mosoly

Udv:Tomi
Vissza az elejére
nzperx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 11:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Március közepe vége tájékán indulunk Angliába egy barátommal ketten autóval! Az lenne a kérdésem, hogy nincs itt olyan valaki, akinél meg lehetne szállni, amíg nem alakulna ki a kinti helyzet? Hogy helyileg merre lenne az szinte mindegy, csak ne kelljen ketten kibérelni egy lakást, ha nem muszáj Kacsintó!

Üdv
Vissza az elejére
Borzi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 22. Péntek, 12:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Én is olcsó szállást keresek, mivel a barátommal megyünk ki Londonba Március végén Április elején, sajnos pénzügyi keretein eléggé szűkösek.
Meg tudnád adni nekem az általad említett idős hölgy elérhetőségét?

Segítséged előre is köszönöm.

Vendég írta:
Szia. Ismerek egy kedves Magyar idös hölgyet aki (12-14 GBP/fö) add ki szobát. Nagyon segitő kész. Egy másik Magyar srácc meg kimondottan azzal foglalkozik, hogy vidéki repülőterekről behoz utasokat kocsival Londonba (10 GBP/fö).
Vissza az elejére
mirad
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 22. Péntek, 13:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Borzi írta:
Szia!

Én is olcsó szállást keresek, mivel a barátommal megyünk ki Londonba Március végén Április elején, sajnos pénzügyi keretein eléggé szűkösek.
Meg tudnád adni nekem az általad említett idős hölgy elérhetőségét?

Segítséged előre is köszönöm.

Vendég írta:
Szia. Ismerek egy kedves Magyar idös hölgyet aki (12-14 GBP/fö) add ki szobát. Nagyon segitő kész. Egy másik Magyar srácc meg kimondottan azzal foglalkozik, hogy vidéki repülőterekről behoz utasokat kocsival Londonba (10 GBP/fö).

Hello Mindenki!

A 10 fontos transfer engem is erdekelne, de nagyon Sokkolt

üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sancika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 22. Szombat, 17:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nzperx írta:
Sziasztok.

Március közepe vége tájékán indulunk Angliába egy barátommal ketten autóval! Az lenne a kérdésem, hogy nincs itt olyan valaki, akinél meg lehetne szállni, amíg nem alakulna ki a kinti helyzet? Hogy helyileg merre lenne az szinte mindegy, csak ne kelljen ketten kibérelni egy lakást, ha nem muszáj Kacsintó!

Üdv

Ennél olcsóbbat nem tudok..szió

http://www.spareroom.co.uk/
http://gumtree.com/
Vissza az elejére
realbabypony
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 1. Vasárnap, 21:43    Hozzászólás témája: Zenészek Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!
Olyan arcokat keresek kinnt akik zenével foglalkoznak,és kiköltöztek,vagy csak hosszu távon kinnt vannak!!!
Kérlek segítsetek.
Én itthon magyarországon énekelek,már 16 éve énekelek...megvan a kapcsolatrendszerem,5 zenekarom...félek mindezt itt hagyni,viszont érzem hogy lépnem kell innen...
Kérlek,ha ismertek kinti zenészeket,vagy helyeket,fórumokat,ahol velük dumálni lehet,vagy Ti magatok ezzel foglalkoztok kinnt,IRJATOK!!!

Nagyon szeretnék kiköltözni,szerencsét próbálni,de nem ismerek ott senkit,és hihetetlenül félek attól.hogy megint mindent a nulláról kell kezdenem..persze tudom ez elkerülhetetlen,de akkor is jó volna valaki,aki legalább abban segitene,hogy merre induljak...
sok Puszi nektek!!!
e-mailem.:
realbabypony@gmail.com

Viki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
realbabypony
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 1. Vasárnap, 21:45    Hozzászólás témája: Angliában élő magyar zenészek!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!
Olyan arcokat keresek kinnt akok zenével foglalkoznak,és kiköltöztek,vagy csak hosszu távon kinnt vannak!!!
Kérlek segítsetek.
Én itthon magyarországon énekelek,már 16 éve énekelek...megvan a kapcsolatrendszerem,5 zenekarom...félek mindezt itt hagyni,viszont érzem hogy lépnem kell innen...
Kérlek,ha ismertek kinti zenészeket,vagy helyeket,fórumokat,ahol velük dumálni lehet,vagy Ti magatok ezzel foglalkoztok kinnt,IRJATOK!!!

Nagyon szeretnék kiköltözni,szerencsét próbálni,de nem ismerek ott senkit,és hihetetlenül félek attól.hogy megint mindent a nulláról kell kezdenem..persze tudom ez elkerülhetetlen,de akkor is jó volna valaki,aki legalább abban segitene,hogy merre induljak...
sok Puszi nektek!!!
e-mailem.:
realbabypony@gmail.com

Viki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pipike90
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 3. Csütörtök, 18:38    Hozzászólás témája: Harrow Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én 18 éves lány vagyok és jövőhéten utazok Harrow-ba (London).
Ha valaki a közelben lakik mindenképp megismerkednék vele!!! Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
boegre
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 11. Péntek, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,

mi kint vagyunk néhányan Júliusban, Augusztusban Hatfieldben. Hétvégén Londonban csavargunk, ha van kedved csatlakozni, írj.

25-27 körüli fiúk / lányok céges kiküldetésen....
Bárki egy kis baráti társaságra vágyik szóljon! Mosoly
Vissza az elejére
Tiltike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 6:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Augusztus végén utazok Ketteringbe, mint au pair. Ez lesz az első külföldi utam, iszonyatosan izgulok Mosoly Van ott a közelbe valaki esetleg? mert félek, h el leszek anyátlanodva.. előre is köszi
Vissza az elejére
hapiszti
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Július 25. Péntek, 20:36    Hozzászólás témája: hello Hozzászólás az előzmény idézésével

ugy látom nem csak én vagyok itt ebben az országban:) Hastingsben élek és ha vki erre tévedne csak szoljon és máris megy a segitség.....
talán még lakás is lesz olcson....Vicces

emailem: zoral1043@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
manu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 16. Szombat, 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit befejezem a tanulmányaimat elakarok menni az Egyesült Királyságba de nem tudom hogy ott hova a legérdemesebb elmenni meg őszintén egy kicsikét félek is hogy ott egyedül leszek nem lesz senki aki segitene... segíts ebb kérelek!
Manu
Vissza az elejére
fine77
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 17. Vasárnap, 9:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv./Szia Manu!

Sok mindentől függ itt hogy tudsz boldogulni. Első és legfontosabb a nyelv, nyelvtudás. Az szinte elképzelhetetlen, hogy valaki elfogadható nyelvtudással ne tudjon elindulni.
Érdemes olyan szállást keresned, ahol magyarok laknak, élnek. /lásd: Gumtree, IWIW-apró/
Nem akkora ördöngösség az egész, egy jó adag bátorság Nagyon boldog , ha van nyelvtudás, s némi anyagi.., ennyi elég is a nyugodt kijövetelhez.

Üdv. Csaba
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
manu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 17. Vasárnap, 9:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Csaba!
Nagyon szépen köszönöm hogy tanácsot adtál vagyis amit mondtál... az anyagiakkal meg nincs gond csak a bátorság de majd ezt is megoldom... Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban