| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
gulhane Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 22. Kedd, 21:58 Hozzászólás témája: szállítmányozás, logisztika |
|
|
sziasztok!
érdeklődöm, hogy nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser okj-s bizim van, ezt érdemes fordíttatni?
mennyire van lehetőség ilyen területen?
köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2008. Január 22. Kedd, 22:41 Hozzászólás témája: Re: szállítmányozás, logisztika |
|
|
| gulhane írta: | sziasztok!
érdeklődöm, hogy nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser okj-s bizim van, ezt érdemes fordíttatni?
mennyire van lehetőség ilyen területen?
köszi |
Nemzetkozileg elismert OK, csak Mo-on: NEM - ugysem tudnak vele mit kezdeni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nazani Újonc

Csatlakozott: Jan 18, 2008 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 12:13 Hozzászólás témája: Munkaválalás |
|
|
A barátomnak számítástechnika- technika tanári diplomája, rendszergazdai gyakorlata, valamint egy külkereskedelmi ügyintéző végzettsége van és most végzi el a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai manager képzést.( erős középfokú angol nyelvtudása van).Tudna-e ő ilyesmi munkakörben állást találni Londonban?
jó lenne, mert azért ezzel többet tudna keresni.
Előre is köszike.
Üdv: nazani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nazani Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 12:14 Hozzászólás témája: Munkaválalás |
|
|
A barátomnak számítástechnika- technika tanári diplomája, rendszergazdai gyakorlata, valamint egy külkereskedelmi ügyintéző végzettsége van és most végzi el a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai manager képzést.( erős középfokú angol nyelvtudása van).Tudna-e ő ilyesmi munkakörben állást találni Londonban?
Előre is köszike.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nazani Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 12:14 Hozzászólás témája: Munkaválalás |
|
|
Előre is köszike.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
negya Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 4. Hétfő, 5:46 Hozzászólás témája: Mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diplomát? |
|
|
Szoftverfejlesztő vagyok és az a kérdésem, hogy mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diploma másolatát?
Van egy rakás referenciám, tucat éve vagyok a szakmában, vannak Microsoft vizsgáim, ha nem kell, akkor nem vacakolnék vele.
Költözéskor eltűnt
Elég bonyodalmas a pótoltatása. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vorvor Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 10:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló
Nem találtam elég/megfelelő választ néhány kérdésre:
Kell e valamilyen orvosi papirt vinni Mo-ró ha londonban szeretnék munkát vállalni?
Mennyire fontos az erkölcsi bizonyítvány? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 14:00 Hozzászólás témája: Re: Mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diplom |
|
|
| negya írta: | Szoftverfejlesztő vagyok és az a kérdésem, hogy mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diploma másolatát?
Van egy rakás referenciám, tucat éve vagyok a szakmában, vannak Microsoft vizsgáim, ha nem kell, akkor nem vacakolnék vele.
Költözéskor eltűnt
Elég bonyodalmas a pótoltatása. |
En meg nem hallottam szoftveres cegrol, aki nehany ev szakmai gyakorlat utan barmilyen diploma masolatat kerte volna.
Minek kerje? Ha megfelelsz az interviewen es tuleled a probaidot, akkor megfeleltel. Ha nem, lobogtathatsz olyan papirt, amit csak akarsz.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 427 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 1:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| vorvor írta: | Helló
Nem találtam elég/megfelelő választ néhány kérdésre:
Kell e valamilyen orvosi papirt vinni Mo-ró ha londonban szeretnék munkát vállalni?
Mennyire fontos az erkölcsi bizonyítvány? |
Orvosi papírt csak akkor hozz, ha valamilyen konkrét betegséged van, egyébként nem szükséges. Kifejezetten ajánlom, hogy aki valamilyen betegségben szenved az ne jöjjön ki, az otthoni eü ellátás még mindig százszor jobb mint az itteni.
Az erkölcsi bizonyítvány csak akkor kell, ha tanár, rendvédelmi (tűzoltó, rendőr), vagy eü dolgozó akarsz lenni, egyébként felesleges. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 13:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha tűzoltó akarok lenni, akkor annak nem feltétele az angol állampolgárság? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 14:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Blobzang írta: | | Ha tűzoltó akarok lenni, akkor annak nem feltétele az angol állampolgárság? |
Szerintem nem kell. Legalabbis ha a rendornek nem kell, akkor a tuzoltonak sem.
A rendori kovetelmenyek itt olvashatok: http://www.policecouldyou.co.uk/officers/eligible.html
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 451 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Azért egy oltástörténetet nem árt hozni annak aki gyerekekkel, és az egészségügyi pályán akar dolgozni, mi is pótlólag könyörögtük ki a háziorvostól.....
Lehet hogy sosem kérik, de aki ezekben a munkakörökben akar dolgozni, jó ha fel tudja mutatni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Február 13. Szerda, 8:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Seci!
Köszönöm a gyors választ, közben érdeklődtem máshol is és azt találtam, hogy UK/EU citizen or permanent resident of the United Kingdom
Üdv: Blobzang |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azizah Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 14. Csütörtök, 12:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok. Elég régóta tervezem, hogy Angliába menjek dolgozni, de sajnos csak most válhat valóra ez a terv. Nem tudom, hogy nem késő-e. Mivel 42 éves vagyok, fogalmam sincs, hogy lenne-e bármi esélyem munkát találni kint. Van ugyan egy ingatlanközvetítői végzettségem, de valószinűleg nem sok hasznát venném. Ezenkívül van kereskedelmi és vendéglátói gyakorlatom és alapszinte beszélem a nyelvet. Mindössze a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megpróbálnom. Köszi:) Kata |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 427 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Február 16. Szombat, 0:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Azizah írta: | | Sziasztok. Elég régóta tervezem, hogy Angliába menjek dolgozni, de sajnos csak most válhat valóra ez a terv. Nem tudom, hogy nem késő-e. Mivel 42 éves vagyok, fogalmam sincs, hogy lenne-e bármi esélyem munkát találni kint. Van ugyan egy ingatlanközvetítői végzettségem, de valószinűleg nem sok hasznát venném. Ezenkívül van kereskedelmi és vendéglátói gyakorlatom és alapszinte beszélem a nyelvet. Mindössze a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megpróbálnom. Köszi:) Kata |
Ingatlan közvetítőként itt is el tudsz helyezkedni, csak a szükséges szókincset kell elsajátítani. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|