Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

vállalkozók tudnak-e érvényesülni?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mazolock
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 12:43    Hozzászólás témája: vállalkozók tudnak-e érvényesülni? Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia mindenkinek. Remélem valaki tud hozzá szólni.
készülök ki angliába de még nem tudom hogy vállalkozóként van-e több esélyem vagy mint magán ember. Főálású festőként dolgozom már több mint tiz éve.Építőipari Bt.-t vezetek.Van valami ötletetek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 11:30    Hozzászólás témája: Re: vállalkozók tudnak-e érvényesülni? Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, ha jól beszéled a nyelvet, akkor el tudod adni magad, és ha még jó szakember is vagy akkor aztán tényleg lehet érvényesülni, szerintem.
Bár az ismerősöm most jött vissza Londonból, Arsenal meccsen volt, eltöltött egy jó hetet még, 54 éves a pali és áprilisba tervezi hogy kimegy dolgozni vállalkozóként...
Szóval hajrá

mazolock írta:
Szia mindenkinek. Remélem valaki tud hozzá szólni.
készülök ki angliába de még nem tudom hogy vállalkozóként van-e több esélyem vagy mint magán ember. Főálású festőként dolgozom már több mint tiz éve.Építőipari Bt.-t vezetek.Van valami ötletetek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban