Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

2008 tavaszán irány London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 11. Péntek, 15:10    Hozzászólás témája: A nagy csapat Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok utazók,

Kíváncs vagyok hogy miként alakul a márciusi trip Mosoly hányan vagyunk jelenleg március 10.i indulással?
Dorka75
Jómagam (Londonb0y)
?
?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 11. Péntek, 19:53    Hozzászólás témája: Re: ...... Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem olyan nehéz az, ha már itthon tudod hogy kivel mész együtt, akkor lazán tudtok kétágyas szobát találni, úgy még olcsóbb is (csak hát meg kell bízni abban akivel összebútorozol).
Egyébiránt van már konkrét dátumod?

Klaudia24 írta:
Ahogy olvasgattam elég sokan írták a márciust indulási időpontnak, szerintem összejöhetne egy kis csapat csak meg kéne szervezni az utat úgy, hogy mindenkinek jó legyen meg ha lehet egy szállásra is menjünk vagy legalábbis egy irányba Londonon belül. Na ez lesz a nehezebbik része.Mosoly

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Klaudia24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 11. Péntek, 20:56    Hozzászólás témája: Re: ...... Hozzászólás az előzmény idézésével

Még nem vettem meg a repjegyet vagyis pontos dátumot nem tudok mondani, de március eleje-közepe fele tervezem az indulást feltehetően útitárssal. Kb 2 héten belül kiderül, hogy mi lesz pontosan.

Dorka75 írta:
Nem olyan nehéz az, ha már itthon tudod hogy kivel mész együtt, akkor lazán tudtok kétágyas szobát találni, úgy még olcsóbb is (csak hát meg kell bízni abban akivel összebútorozol).
Egyébiránt van már konkrét dátumod?

Klaudia24 írta:
Ahogy olvasgattam elég sokan írták a márciust indulási időpontnak, szerintem összejöhetne egy kis csapat csak meg kéne szervezni az utat úgy, hogy mindenkinek jó legyen meg ha lehet egy szállásra is menjünk vagy legalábbis egy irányba Londonon belül. Na ez lesz a nehezebbik része.Mosoly

Vissza az elejére
kokovice
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 15. Kedd, 18:32    Hozzászólás témája: Csapat Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Na hogy áll a csapatépítés?
Írtam Andykának, de nem válaszolt.
London melyik részére mennétek?
Én dél- London felé megyek, oda jön vki?

Üdv
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 15. Kedd, 20:58    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kokovice
sztem írtam de lehet rosszul emlékszem...mindegy
a csapat sehogy se áll...nem volt visszajelzés!!!
sajnos ennél többet nemtudok tenni...aki visszajelzett annak már vagy van repjegye vagy busszal megy...stb.
A csapat pedig arról szól h együtt neki vágni...ennyi sztem!!!
Amugy továbbra is a március az indulás!!!
És én is mindenképp déli rész és Encinél keresem a szállást már fel is vettem vele a kapcsolatot!!!
Vissza az elejére
AkakijAkakijevics
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 19. Szombat, 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

itt nyöszörögtök, hogy nem jön össze engem meg egyszerűen ingoráltatok. Na mind1, nem is érdekel:)
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 19. Szombat, 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Velem is előfordult, de hidd el aki ilyen az nem éri meg a fáradságot......

AkakijAkakijevics írta:
itt nyöszörögtök, hogy nem jön össze engem meg egyszerűen ingoráltatok. Na mind1, nem is érdekel:)
Vissza az elejére
Gica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 22. Kedd, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Én is mennék márciusban:D
De télleg jó lenne valami csoprotos dolgot leszervezni, úgy még olcsóbb is az út Vicces
Vissza az elejére
Gica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 22. Kedd, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Csatlakozhatom?: p
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 9:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,
persze miért ne:) ketten már megyünk márc.10-én reggel, ez 1000%, ha akarsz csatlakozni nyugodtan tedd meg (már ha még nem választottál konkrét dátumot), persze ha később jössz, akkor sincs semmi akadálya hogy kint csatlakozz hozzánk....

A többiekről nem tudok nyilatkozni (van aki csak nyüglődik és komolytalan).......

Gica írta:
Hello!
Csatlakozhatom?: p
Vissza az elejére
Gica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 15:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem igazából semmi konkrét tervem nincs.
Megyek, időpont is mindegy, nem akarok egyedül menni, az a lényeg. Mindegy hova, nem tudom meddig, de ez a márc. 10jónak tűnik..
Melyik társasággal, mikor, honnan, honnan van a jegy?Mosoly
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 16:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Írtam privit

Gica írta:
Nekem igazából semmi konkrét tervem nincs.
Megyek, időpont is mindegy, nem akarok egyedül menni, az a lényeg. Mindegy hova, nem tudom meddig, de ez a márc. 10jónak tűnik..
Melyik társasággal, mikor, honnan, honnan van a jegy?Mosoly
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 13:16    Hozzászólás témája: B.A. Hozzászólás az előzmény idézésével

Kaptam ma a B.A-tól egy indulási emlékezetőt, hogy ne feledjem indulásom időpontját, milyen kedvesek. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
matthew
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 18:30    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Én már vtam kint egy évet, tavasszal újra ki szeretnék menni... Inkább észak-london, dél-londonhoz nem vagyok elég bátor:)
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 20:04    Hozzászólás témája: Re: B.A. Hozzászólás az előzmény idézésével

Náluk foglaltál közvetlenül? (csak hogy honnan tudták az emil címed)

Londonb0y írta:
Kaptam ma a B.A-tól egy indulási emlékezetőt, hogy ne feledjem indulásom időpontját, milyen kedvesek. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
3 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban