Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - megélhetés költségei
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

megélhetés költségei
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Biovision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 21. Szerda, 18:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

magyar élelmiszerek jó áron : hungarikum.mindenkinek@googlemail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Times
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 11:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Sajnos hiába kerestem nem találtam. Kellen néhány olyan oldal elérhetősége, amin élelmiszerek, tisztitószerek stb.. dolgokat találnék.
A Tesco oldalán sajnos mindent látok csak kajákat nem Síró vagy nagyon szomorú

Légyszi tegyetek fel néhány web címet, hagy nézzek körül Nagyon boldog

Köszönöm szépen..
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 13:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Times írta:
Sziasztok!
Sajnos hiába kerestem nem találtam. Kellen néhány olyan oldal elérhetősége, amin élelmiszerek, tisztitószerek stb.. dolgokat találnék.

Köszönöm szépen..

Hiába is tennénk fel. Ugyanaz a helyzet mind az ASDA-val, mind a Sainsbury's-zel, mint a Tescoval, csak a regisztrált felhasználók tudják megnézni a grocery részt. Ha alapélelmiszer érdekel, szívesen segítek. Pl. 2 pint (kb 1l) tej 70 penny. 70 dekás kenyér 80-90 penny. Szendvicsek 1-2 font. Tejszín, tejföl (kb. 2 dl) 70-80 penny. 1l szörp 1-2 font. 1 doboz (0.5 l) sör 1-2 font, de csak 4-esével kapod meg. A borok 3 fontnál kezdődnek. Természetesen ezek közelítő árak, boltja válogatja a tényleges árat.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Times írta:
Sziasztok!

Köszönöm szépen..

Tegnap lattam a TV-ben a hirdeteset, mukodik:
http://www.mysupermarket.co.uk

Batran kattints a "Start"-ra, aztan megjelennek az elelmiszerkategoriak.
Have fun!

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Times
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 18. Péntek, 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi - Köszi mindkettötöknek!! Nagyon boldog Nagyon boldog
Most már körbetudok nézni és virtuálisan bevásárolni... Nagyon boldog

Köszönöm
Sziasztok
Vissza az elejére
Lierin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 31. Csütörtök, 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Van köztetek olyan, aki esetleg minden nap, vagy majdnem minden nap főz?
Sajnos nem sok ötletem van, mit főzzek egy héten keresztül, hogy változatos is legyen, meg finom is. Főzelékek okés, de azon kívűl? Sajnos a nagyobbik lányom elég válogatósSzomorú Vásároltunk már néhányszor készételeket. (amit csak melegíteni kell) de a nagyja "ehetetlen", ill. nem ízlik.
Lenne kedve/ideje valakinek írni pár tippet? Nem kell feltétlen magyar ízvilág legyen. Azt sem tudom az angolok miket esznek.. Minden tanács jól jönne Mosoly
Vissza az elejére
Blobzang
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 1. Péntek, 8:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lierin!

Én ugyan még nem Angliában élek, de elég sokat főzök. A főzelékeken kívül tudom neked ajánlani a tésztaételeket(különböző spagettik, ravioli stb...), halételeket (rántott hal, sült hal, stb...) valamint néha egy kis húsételt (sült illetve rántott kivitelben az összes szárnyas és sertéshús kiváló. Ami szóba jöhet még a pörköltek illetve a paprikás. Köretnek ajánlok párolt zöldséget, salátát, vagy a hagyományos köreteket!

További szép napot!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 1. Péntek, 13:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lierin írta:
Sziasztok!

Van köztetek olyan, aki esetleg minden nap, vagy majdnem minden nap főz?
Sajnos nem sok ötletem van, mit főzzek egy héten keresztül, hogy változatos is legyen, meg finom is. Főzelékek okés, de azon kívűl? Sajnos a nagyobbik lányom elég válogatósSzomorú Vásároltunk már néhányszor készételeket. (amit csak melegíteni kell) de a nagyja "ehetetlen", ill. nem ízlik.
Lenne kedve/ideje valakinek írni pár tippet? Nem kell feltétlen magyar ízvilág legyen. Azt sem tudom az angolok miket esznek.. Minden tanács jól jönne Mosoly

Rakottkrumpli, krumplipüré, sültkrumpli, rizs, rizi-bizi. Lehet kapni savanyúkáposztát is (Sauercrot - ezt nem biztos, hogy így írják) a Tescoban, ráadásul kétfélét, németet és lengyelt. Abból lehet székelykáposzta szerűséget főzni. A semolina-ból pedig csinálhatsz tejbegrízt. Süthetsz palacsintát, bár kicsit macerás.
Vissza az elejére
frisco
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 1. Péntek, 19:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy érdemes-e 1300 Font-ért kimenni Londonba sofőrködni? Még itthon vagyok, de tavasz végére intézem az utazást. Kíváncsi vagyok, hogy ez a pénz mire elég? Lehet-e ebből még haza is küldeni?
Légyszi válaszoljatok, mert ez fontos.
Üdv: frisco
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
krisz77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 2. Szombat, 19:34    Hozzászólás témája: Segítség kérés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Új tag vagyok a forumban. Tervbe vettük, hogy ki költözünk Londonba a Magyar türhetetlen helyzet miatt. Két gyerekünk van. Szivesen veszek minden segítséget. Nagy szükségünk van rá. £500 pcm ez mit jelent? p c m? Előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 2. Szombat, 21:59    Hozzászólás témája: Re: Segítség kérés Hozzászólás az előzmény idézésével

krisz77 írta:
Sziasztok! Új tag vagyok a forumban. Tervbe vettük, hogy ki költözünk Londonba a Magyar türhetetlen helyzet miatt. Két gyerekünk van. Szivesen veszek minden segítséget. Nagy szükségünk van rá. £500 pcm ez mit jelent? p c m? Előre is köszönöm.

A PCM a Per Calendar Month röviditése, tehát egy naptári hónap-ként lehet fordítani.
Sok röviditést, idegen kifejezést találtok itt, nagy segítség ez az oldal néha:
http://www.acronymfinder.com/
A legfelső sorba beírjátok mire vagytok kiváncsiak, majd a Find gomb.

Egyébként minden segítséget megtalálsz ebben a fórumban a megfelelő topikokban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 2. Szombat, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

frisco írta:
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy érdemes-e 1300 Font-ért kimenni Londonba sofőrködni? Még itthon vagyok, de tavasz végére intézem az utazást. Kíváncsi vagyok, hogy ez a pénz mire elég? Lehet-e ebből még haza is küldeni?
Légyszi válaszoljatok, mert ez fontos.
Üdv: frisco

Próbálok válaszolni, de ez így elég nehéz, inkább próbáljunk számolni...
Ha egyedül vagy a szállásod heti 60-70 font körül van, a bérlet ha kell zónától függően 15-35 font között, a kaja meg a költségek heti min. 30-40 font ha nem dohányzol, és nem veszel alkoholt. (Mondjuk ez az összeg erősen vitatható, igényektől függ nagyon).
És akkor nem számoltam még az egyszeri költségeket, a Home office regisztrációt, a mobiltelefont, a jogsicserét.

Szóval így számolj nagyjából.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
krisz77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 2. Szombat, 23:44    Hozzászólás témája: Tovi Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a gyors hozzászolásodat. Hol található Edgware? És milyen hely? Munka, iskola szempontjából?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 0:14    Hozzászólás témája: Re: Tovi Hozzászólás az előzmény idézésével

krisz77 írta:
Köszönöm a gyors hozzászolásodat. Hol található Edgware? És milyen hely? Munka, iskola szempontjából?

Edgware Észak-Londonban található a 4-es zónában.
Lakni nem rossz, sőt kimondottan jó, de munkahely közelsége szempontjából nem a legideálisabb, kevés az üzem, a gyár és a raktár itt.
Mondjuk Wembley nincs messze, 6 vagy 9 km, ott meg sok van...

Itt van infó róla http://en.wikipedia.org/wiki/Edgware
Vissza az elejére
frisco
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 1:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Tovi!
De az a helyzet, hogy ettől nem lettem okosabb. Tapasztalat híján nem bírok számolni. Ami tény az, hogy cigizek alkoholt viszont nem fogyasztok. Ahogy itt olvasom a fórumon 1300 Font az átlag, már csak az a kérdés hogy mire elég?
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Következő
17 / 20 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban