Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - tv licence
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

tv licence

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vihanti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 20:47    Hozzászólás témája: tv licence Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy hallottam hogy Angliaban fizetni kell tv licencet. Mivel Magyarorszagon ilyen nincs szeretnem tudni hogy ha tv-t akarok venni elobb a tv licence-t kell befizetni vagy csak ha megvettem a tv-t az utan. Mi tortenik ha errol nem tudtam es nem fizetem a tv licence-t.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 21:07    Hozzászólás témája: Re: tv licence Hozzászólás az előzmény idézésével

vihanti írta:
Ugy hallottam hogy Angliaban fizetni kell tv licencet. Mivel Magyarorszagon ilyen nincs szeretnem tudni hogy ha tv-t akarok venni elobb a tv licence-t kell befizetni vagy csak ha megvettem a tv-t az utan. Mi tortenik ha errol nem tudtam es nem fizetem a tv licence-t.

Itt http://www.tvlicensing.co.uk/index.jsp minden kerdesedre valaszt talalsz. A torveny nem tudasa nem mentesit annak betartasa alol...
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 22:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vedd meg a Tv-t, és utána jelentsd be a seci által megadott címen, bankkártyával is fizethetsz.
Egyébként a bolt ahol veszed úgyis lejelenti a hivatalnak, szóval nem érdemes húzni a dolgot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 14:16    Hozzászólás témája: Re: tv licence Hozzászólás az előzmény idézésével

vihanti írta:

Ha TV-t, vagy akár egy számítógépes tuner kártyát veszel, akkor a bolt rögzíti a neved és a címed és ha ez nincs regisztrálva, akkor automatikusan kapsz egy levelet, hogy mennyit és hogyan kell fizetni. Pl. nekünk a nejem nevén van a TV és én vettem egy tunerkártyát egy héten belül kaptam a levelet, hogy fizessem a TV licence-t. Külön kellett írnunk egy levelet, hogy a háztartásban már fizetjük, csak a nejem nevén.

A fenntiekből látszik, hogy nem muszáj rögtön a TV vásárlása után regisztrálnod, megvárhatod a levelet, nem fognak megbüntetni érte. Ha azonban egy hónapon belül nem kapsz levelet nem árt utánajárnod a dolognak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban