Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: South Norwood, London
Elküldve: 2008. Január 11. Péntek, 15:04 Hozzászólás témája: UK SIM kártya feltöltése Magyarországról
Sziasztok, egy kis problémaba ütköztem, nem tudom feltölteni az Orange kártyámat itthonról, tudja valaki hogy a UK orange pay as you go számot hogy tudom feltölteni még itthon magyarországon? melyik szolgáltatónak a feltöltő kártyáját kell használni, pannon tmobil vagy a voda?
köszi
Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: South Norwood, London
Elküldve: 2008. Január 13. Vasárnap, 9:01 Hozzászólás témája:
Azt tudom hogx lehet, sőt magyar pannonos feltöltővel is lehet, mivel az O2-nek szerződése a pannonal.
viszont nekem az orange kártyát kellene feltölteni.
xSIDx írta:
neten nem lehet feltolteni?
az o2-nel biztos lehet kartyaval..
Csatlakozott: Nov 03, 2006 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: London-Leyton
Elküldve: 2008. Február 24. Vasárnap, 23:56 Hozzászólás témája:
Én az itteni Vodafonos pay as yg. egyenlegem akartam feltölteni, de mikor a
budapesti Vodafon vevőszolgálatára (westend emelet)
bementem csak lestek, hogy mi ez a top-up kártya.
Nem tudtak segíteni.
De onnan ingyen fellehet hívni a többi ország vevőszolgálatát.
Fel is hívtam a UK Vodát, ott azt mondták, hogy csak UK automatákból lehet feltölteni.
Magyarul csak a netes lehetőség maradt vagy egy ismerőst kell megkérni, töltse fel Angliában. _________________ Zsolt
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban