Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

UK SIM kártya feltöltése Magyarországról

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telefonálás Magyarországra
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 11. Péntek, 15:04    Hozzászólás témája: UK SIM kártya feltöltése Magyarországról Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, egy kis problémaba ütköztem, nem tudom feltölteni az Orange kártyámat itthonról, tudja valaki hogy a UK orange pay as you go számot hogy tudom feltölteni még itthon magyarországon? melyik szolgáltatónak a feltöltő kártyáját kell használni, pannon tmobil vagy a voda?
köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 12. Szombat, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

neten nem lehet feltolteni?
az o2-nel biztos lehet kartyaval..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 13. Vasárnap, 9:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt tudom hogx lehet, sőt magyar pannonos feltöltővel is lehet, mivel az O2-nek szerződése a pannonal.
viszont nekem az orange kártyát kellene feltölteni.

xSIDx írta:
neten nem lehet feltolteni?
az o2-nel biztos lehet kartyaval..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 24. Vasárnap, 23:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én az itteni Vodafonos pay as yg. egyenlegem akartam feltölteni, de mikor a
budapesti Vodafon vevőszolgálatára (westend emelet)
bementem csak lestek, hogy mi ez a top-up kártya.
Nem tudtak segíteni.
De onnan ingyen fellehet hívni a többi ország vevőszolgálatát.
Fel is hívtam a UK Vodát, ott azt mondták, hogy csak UK automatákból lehet feltölteni.

Magyarul csak a netes lehetőség maradt vagy egy ismerőst kell megkérni, töltse fel Angliában.
lusthaus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 1. Kedd, 8:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem egyszeru.
http://www1.orange.co.uk/service_plans/payasyougo/ways_cash_overview.html

[...
You can then top-up your phone online by...
debit card
credit card
Orange vouchers]

Z
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
unnamed
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 14. Vasárnap, 9:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van angol bankkartyad, akkor arrol mobilon keresztul is fel tudod tolteni, akarmelyik orszagbol! Van egy szam, amit fel kell hivni, valami 4 jegyu es ott kell bepotyogni dolgokat. En O2-s voltam annak idejen ( magyarul annóó ) es amikor mar alig volt a kartyamon, ezt a 4 jegyu telefonszamot eelkuldte a rendszer automatikusan. Neten biztos utana lehet nezni, hogy mi ez a szam a tobbi szolgaltatonal.
Ez a feltoltesi mod Angliaban is hasznalhato. Ha nem onnan csinalod - banktol fuggoen - szamitanod kell kb 1-2 Font kulfoldi kartyahasznalati dijra a feltoltes osszegen felul.
Remelem segitettem vele valakinek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telefonálás Magyarországra Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban