Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szilveszter 2007-2008

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
broland75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 11:50    Hozzászólás témája: Szilveszter 2007-2008 Hozzászólás az előzmény idézésével

A drága feleségem és én vettünk 2 repjegyet dec. 31-én londonba, majd jan. 1. hajnalban vissza... Hihetetlen őrültség, de kíváncsiak vagyunk a londoni szilveszter éjszakára...Mosoly)
Mit érdemes meglesni ebben a majd 6 órácskában?
Gondolom sokmindenre nem elég...Mosoly)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 18:42    Hozzászólás témája: Re: Szilveszter 2007-2008 Hozzászólás az előzmény idézésével

broland75 írta:
A drága feleségem és én vettünk 2 repjegyet dec. 31-én londonba, majd jan. 1. hajnalban vissza... Hihetetlen őrültség, de kíváncsiak vagyunk a londoni szilveszter éjszakára...Mosoly)
Mit érdemes meglesni ebben a majd 6 órácskában?
Gondolom sokmindenre nem elég...Mosoly)

Hat óra tényleg nem valami sok, főleg ha benne van a reptérre ki és beutazás ideje is.....

Bár Én még sosem szilvesztereztem itt, de ha az utcán akartok szilveszterezni, akkor szerintem a Temzeparti sétányok, a London Eye környéke a legmegfelelőbb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
broland75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 5. Péntek, 7:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi!
ha minden igaz, fél 11-re érünk be Londonba, és kb 4kor kell visszaindulni a reptérre... Durván 5 óránk lesz bulizni.
Ez tényleg csak olyan buli szintű kiruccanás, egyenlőre nem tudunk hosszabb időre kimenni, mert van egy 10 hónapos kisfiúnk... Majd jövőre 3asban...
Köszi az útmutatást! Broland
Vissza az elejére
Terminator
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Október 7. Vasárnap, 7:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

broland75 írta:
fél 11-re érünk be Londonba, és kb 4kor kell visszaindulni a reptérre...

Ha bulizni akartok, akkor a Soho-ba kell menni. Én Szilvesztereztem London utcáin. Nagyon jó buli volt, de arra vigyázzatok, hogy időben induljatok vissza a reptérre. Nagy lesz a forgalom, a városi buszokon kívül nem lesz tömegközlekedés, és azok sem állnak majd meg, mert úgysem férnél fel rá. Taxik (Mini Cab) lesznek, de egy vagyonért vállalják a fuvart Szilveszter éjjelén ( egy London környéki reptérre legalább 100 font lesz).

Jó bulizást! Mosoly
broland75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 7:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neten lefoglaltuk a transzfert visszafelé is asszem fél 4-re, fél 6 körül elég odaérnünk a reptérre,mert fél 7kor indul a gép vissza... Taxizni nem szeretnék,gondolom mennyire horror ára lesz... Szomorú
Szerintem hatalmas buli lesz, a Soho-t is megnézzük! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 14:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogy sikerült a pár órás szilveszter Londonban???? Kérünk egy kis beszámolót Mosoly

Azzal a reptérre jutással szerintem lehetett némi gáz, én a Victoria Street-ról Edgware-be kb 3 óra alatt jutottam el, akkora csúcsforgalom volt. Igaz ez éjfél után 1 órával volt, gondolom később enyhülhetett....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
broland75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 15:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát! Jól elcsesztem... 29-én vettem észre, hogy lejárt az útlevelem... SZIG meg ugye nem elég...Átrakattuk áprilisra a jegyeket....
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

broland75 írta:
Hát! Jól elcsesztem... 29-én vettem észre, hogy lejárt az útlevelem... SZIG meg ugye nem elég...Átrakattuk áprilisra a jegyeket....

A SZIG miért nem volt elég?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban