Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - családot keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

családot keresek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Au-pair, Nanny
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
pandi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 27. Szerda, 20:49    Hozzászólás témája: családot keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Regina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Családot keresek akár azonnali kezdéssel, Golders Green és környékén.
Óvodapedagógus a végzettségem, otthon dolgoztam 4 hónapot kiscsoportban, a diplomám angol-magyar nyelvű. Aki tud családot, vagy épp hazautazik, stb...légyszíves írjon!
Előre is köszönöm!
regina.varga@hotmail.com
Vissza az elejére
NyZsuzsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 16. Péntek, 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Júniusban diplomázom,mint óvodapedagógus.
Júliusban szeretnék kimenni Angliába.
Au-pair vagy nanny állást keresek bentlakással.
Angolból középfok C és felsőfok szóbeli nyelvizsgám van.
Jogosítványom is van.
Referencát kapok két óvodából,ahol a gyakorlatomat töltöttem.
Ha valaki tudna ebben az időpontban munkát és írna e-mailt,hálás lennék.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Február 16. Péntek, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NyZsuzsi írta:
Sziasztok!

Júniusban diplomázom,mint óvodapedagógus.
Júliusban szeretnék kimenni Angliába.
Au-pair vagy nanny állást keresek bentlakással.
Angolból középfok C és felsőfok szóbeli nyelvizsgám van.
Jogosítványom is van.
Referencát kapok két óvodából,ahol a gyakorlatomat töltöttem.
Ha valaki tudna ebben az időpontban munkát és írna e-mailt,hálás lennék.

Szerintem keresd meg az Agnest:
http://www.hungarianaupairagency.com/
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
susvar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szakképzett csecsemőgondozó vagyok,30 éves gyakorlattal.2007.szeptembertől szeretnék a férjem után menni.angolul nem tudok,jogosítványom nincs.Észak Londonban,Wood Green környékén keresek magyarul beszélő családot,akiknek segítség kellenne babájuk gondozásához.Ikrek nem jelentenek problémát.Ha valakit érdekel,kérem,keressen meg:susvar@freemail.hu
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

susvar írta:
Szakképzett csecsemőgondozó vagyok,30 éves gyakorlattal.2007.szeptembertől szeretnék a férjem után menni.angolul nem tudok,jogosítványom nincs.

Addig meg van idod megtanulni az alap angolt es a jogsit is megszerezheted, bar az nem feltetel, de elony. Mindenkeppen nagyobb esellyel indulsz a munkakeresesben!!!!
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 23. Hétfő, 20:47    Hozzászólás témája: Magyar Csaladot keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Magyar Csaladot keresek, akinek szuksege lenne benntlakasos aupairre, vagy akar takarito-szakasno, vagy´´mother help´ segednek.
A csaladot egy nagyon kedves, szorgalmas, nagyon dolgos, igazan becsuletes 52eves holgy szamara keresem, aki szeret utazni s most megismerne ANgliat is.

erre az email cimre irjatok ha valakit erdekelne a hirdetes:
mia122@seznam.cz

koszi!!Mosoly)
Vissza az elejére
Terminator
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 7:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
OLYAN CSALÁDOT KERESEK, AHOL EGY KÖZÉPKORÚ , AGILIS, MEGBÍZHATÓ HÖLGYRE VAN SZÜKSÉG. ALAPFOKÚ ANGOL NYELVTUDÁS VAN, ÉS BÁRMIKOR TUD KEZDENI. KÉREM AKI TUD SEGÍTSEN! TELEFON:003617854983 VAGY SKYPE: ZSIZSI0323

Ennek a hirdetésnek itt a helye!!!
juti30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 21. Péntek, 19:46    Hozzászólás témája: Au-pair , Nanny Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves ' Családkereső' !
Itt olyan emberek vannak ( javarészt ) , akik küzdenek azért , hogy
egyről a kettőre jussanak . Csak információt kérnek , tájékozódást !
Egy magyar 'KÖZVETÍTŐ IRODA' maga keresse meg a kliensének a
munkahelyet !!!! Ez a dolga , azért a pénzért , amit kér , még ha nem is
közvetítői cím alatt kéri el. Fel kell kutatnia különböző cégeket(angol), ha
még nincs kapcsolatban velük , és velük kell megbeszélni !!! Jó is lenne, ha a kinti munkákat csak úgy tálcán kínálnák !!!!! Ejnye- Bejnye !!!
Vissza az elejére
ungherese
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 29. Szombat, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A párom és én munkát keresünk angolhonban.Leginkább családoknál szeretnénk elhelyezkedni, au pairként ahol nemcsak a gyerekekre kell vigyázni hanem a ház körüli munkákat is el kell végezni.(gondolok itt nagyobb birtokra)Tulajdonképp minden érdekel minket,amihez nem kell nagy indulótőke.Elég sürgős lenne a dolog.Az angolunk alap, megértési szinten mozog.A gyerekeket szeretjük és nem vetjük meg a házimunkát!Jelenleg még itthon tartózkodunk.
Ha valaki tud, kérem segítsen!
Köszönjük!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Január 2. Szerda, 8:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LIVE IN AU-PAIR ASAP

SW Londonba ASAP kezdessel nagyon korrekt, nagyon kedves csalad (2 gyerek 5 es 8 evesek, single anyuka) keres megbizhato, angolul elfogadhato szinten beszelo lanyt. UK vezetesi gyakorlat elony!
Fenykepes leveleket varunk nikson.u@hotmail.com cimre. Tovabbi infoert hivd Nikit (jelenlegi aupair) 07895820285 Csak UK ill Londonban tartozkodok jelentkezzenek, szemelyes interju lesz!
Vissza az elejére
Petra88
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 9. Szerda, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

19 éves lány vagyok.A nyelv tanulás miatt hagytam ki egy évet.Tavaly már nyári munkát végeztem Angliában.Ezért most arra gondoltam, hogy megpróbálom az au pair-kedést.Január 21.utazok Londonba.Au pair szeretnék lenni egy pár hónapig.Csak az a gondom, hogy az ügynökség akivel beszéltem nem nagyon igyekszik nekem családot találni.Kétségbe vagyok esve.Ezért éjjel nappal a gép előtt ülök és böngészem az au pair lehetőségeket.
Arra kérlek titeket, ha tudtok valamilyen angol családot kérlek írjatok.

Üdvözlettel:Petra
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Au-pair, Nanny Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban