Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Alkossunk egy csapatot!!!!!!!!!!!!!2008 - Tavasz - London

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 9. Szerda, 12:18    Hozzászólás témája: Alkossunk egy csapatot!!!!!!!!!!!!!2008 - Tavasz - London Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!!!!!
Hát elsősorban azok írjanak akik benne lennének abban h egy kis csapattal neki vágjunk tavasszal a nagy városnak:)
Szerintem együtt könnyebb minden:)
De ezt mindenki maga érzi.....várom hozzá szólásaitokat,véleményeteket!
Üdv mindenkinek!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tanitat
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 9. Szerda, 19:36    Hozzászólás témája: London márciusban Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Andi! engem érdekelne hogy áll a csapatépítés? Én kb. márc elején szeretnék Gatwickbe utazni. Ott dolgoznék.Londontól 30 percre van. A közelben magyarok között szeretnék lakni. Te hogy állsz az út szervezésével? Hol fogsz lakni, dolgozni? Anita
Vissza az elejére
Gica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 22. Kedd, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is mennék márciusban:)
Szóljatok ha van valami
Puszi Ági
Vissza az elejére
darside
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 19:51    Hozzászólás témája: üdv Hozzászólás az előzmény idézésével

szia andyka20
ha nincs ellenetekre és az élet nem tol ki velem megint,(és pasik nincsenek kizárva),én is szivesen csatlakoznék egy csapathoz,egy új téma formájában írtam hogy nekem hogy áll az indulás,de már 2X meghiúsult az indulásom,így most is megeshet az e-mail címem ott olvashatod ha kell.
Vissza az elejére
kmaate
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én csak egy hétre márciusban, 25 éves fiú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Enikoke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 15. Szombat, 2:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én május közepén megyek Londonba, és lakótársat/lakótársakat keresek.
Az elképzelésem az, hogy külön szobát bérelek, egy több szobás lakásban/házban, ahol más, jófej, bulizós de normális, rendes, tiszta:) emberek laknak velem együtt. Mindegy hogy milyen neműek...
Én dolgozni megyek, 22 éves lány vagyok és nemrég diplomáztam.

Ha valaki csatlakozna hozzám lakásbérlet szempontjából, írjon nyugodtan!

Enikő
eniko_2@hotmail.com
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban