| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dorka75 Újonc

Csatlakozott: Oct 04, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: London, NW11
|
Elküldve: 2007. November 10. Szombat, 19:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| kitkett írta: |
Bennem is egyre jobban érlelődik az elhatározás, hogy menni kellene!
|
Én még mindig örülnék neki ha valaki csatlakozna hozzám...... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. November 30. Péntek, 16:17 Hozzászólás témája: Március eleji indulás |
|
|
sziasztok,
nos nekem is eljött az idő, hogy lépjek, már elég régen várok erre a pillanatra.
március elején kb 10.e környékén indulok londonba, vagy közelébe.british airways-el megyek.esetleg ha valaki ekkor tájt indulna mehetnénk együtt, sőt bérelhetnénk együtt egy studiót
egyenlőre nincs szállásom, és állásom se. de sebaj majd lesz... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. December 9. Vasárnap, 11:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| akkor konkretan, mar nemcsak marcius 10 kornyeke,hanem pontosan 10.ere megvan a repjegyem BA. 10.en megy vki londonba BA-el? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dorka75 Újonc

|
Elküldve: 2007. December 26. Szerda, 10:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Londonb0y írta: | | akkor konkretan, mar nemcsak marcius 10 kornyeke,hanem pontosan 10.ere megvan a repjegyem BA. 10.en megy vki londonba BA-el? |
Aha, a 8.25-ös géppel:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

|
Elküldve: 2007. December 26. Szerda, 13:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak nem neked is arra a napra van de most nézem a jegyet nekem 8.30-as indulás ferihegy 2 terminál B
akkor lehet együtt megyünk? mondjuk örülnék.
| Dorka75 írta: | | Londonb0y írta: | | akkor konkretan, mar nemcsak marcius 10 kornyeke,hanem pontosan 10.ere megvan a repjegyem BA. 10.en megy vki londonba BA-el? |
Aha, a 8.25-ös géppel:) |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dorka75 Újonc

|
Elküldve: 2007. December 26. Szerda, 19:01 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="Londonb0y"]Csak nem neked is arra a napra van de most nézem a jegyet nekem 8.30-as indulás ferihegy 2 terminál B
Bocsi, valóban 8.30 - igen ezek szerint egy géppel megyünk...bárcsak már ott tartanánk.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

|
Elküldve: 2007. December 26. Szerda, 20:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ennek igazán örülök egyébként hamar eljön az idő, észre se vesszük csak azt hogy mindjárt kelés indulás a reptérre
tanulni mész ki? egybekötve aupairkedéssel?
Amúgy Pesti vagy?
[quote="Dorka75"] | Londonb0y írta: | Csak nem neked is arra a napra van de most nézem a jegyet nekem 8.30-as indulás ferihegy 2 terminál B
Bocsi, valóban 8.30 - igen ezek szerint egy géppel megyünk...bárcsak már ott tartanánk.... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dorka75 Újonc

|
Elküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 18:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Londonb0y írta: | Na ennek igazán örülök egyébként hamar eljön az idő, észre se vesszük csak azt hogy mindjárt kelés indulás a reptérre
tanulni mész ki? egybekötve aupairkedéssel?
Amúgy Pesti vagy?
|
Dolgozni megyek ki (remélem találok is valami megfelelő munkát), az au-pairkedéshez már elég "koros" vagyok, úgyhogy az nem jöhet számításba, meg nem is az én személyiségemnek találták ki:D |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andyka20 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 3. Csütörtök, 19:56 Hozzászólás témája: ...... |
|
|
| Hát még mindig keresem az utitársamat:)))) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kislaslie Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 4. Péntek, 21:08 Hozzászólás témája: jofejke@vipmail.hu |
|
|
Sziasztok mindenkinek!
Én március felé mennék ki angliába munka ügyben .Valaki csatlakozna hozzám?
jofejke@vipmail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaudia24 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 8. Kedd, 18:35 Hozzászólás témája: Re: jofejke@vipmail.hu |
|
|
| kislaslie írta: | Sziasztok mindenkinek!
Én március felé mennék ki angliába munka ügyben .Valaki csatlakozna hozzám?
jofejke@vipmail.hu |
Szia Kislaslie!
Én magam is márciusban mennék Londonba dolgozni, páran már szervezkedünk a fórumról. Hosszabbtávra tervezel? Mennyire beszélsz angolul? Van már konkrét terved?
Hány éves vagy? Fiút (férfit) vagy lányt takar a felhasználóneved?
Bocs a sok kérdésért, csak próbálok valamit összehozni márciusra, minél többen mennénk együtt szerintem annál jobb.
Üdv. Klaudia |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andyka20 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 9. Szerda, 12:10 Hozzászólás témája: ...... |
|
|
Szia Klaudia...és sziasztok mindenki!!!!!
Egyszer már fel vetettem ezt a témát én is h aki márciusba indul az jó lenne ha csatlakozna hozzánk...és próbálkoztam én is egy kis csapat szervezéssel...de nem sokan jleztek...pedig együtt könnyebb minden a nagy világban...de ti tudjátok...én még mindig várom a társakat,ötleteket....írjatok!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tanitat Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 9. Szerda, 19:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Én február-március körül szeretnék London-Gatwickbe utazni. Gatwickben szeretnék dolgozni. A közelben fogok szállást keresni. Ha valaki oda készül várom levelét.(lányokét) Én debreceni lány vagyok. Anita |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaudia24 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 9. Szerda, 20:33 Hozzászólás témája: Re: ...... |
|
|
Szia Andyka,
én még mindig menni szeretnék úgyhogy továbbra is jelentkezem:-) Részemről azzal is megelégszek ha csak ketten vagy hárman megyünk, de persze minél többen vagyunk annál jobb.
Egyébként írtam a hotmailedre, megkaptad?
Ahogy olvasgattam elég sokan írták a márciust indulási időpontnak, szerintem összejöhetne egy kis csapat csak meg kéne szervezni az utat úgy, hogy mindenkinek jó legyen meg ha lehet egy szállásra is menjünk vagy legalábbis egy irányba Londonon belül. Na ez lesz a nehezebbik része.
| Andyka20 írta: | Szia Klaudia...és sziasztok mindenki!!!!!
Egyszer már fel vetettem ezt a témát én is h aki márciusba indul az jó lenne ha csatlakozna hozzánk...és próbálkoztam én is egy kis csapat szervezéssel...de nem sokan jleztek...pedig együtt könnyebb minden a nagy világban...de ti tudjátok...én még mindig várom a társakat,ötleteket....írjatok!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek!!!!!!!!!! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
AkakijAkakijevics Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 18:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy 18 éves srác szívesen csatlakozna a csapathoz, ha lehet:)
kinek írjak privátban? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|