Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

NI szám azaz National Insurance Number
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Matteo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 24. Szombat, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pár új kérdés:
1. Két heti helyettesítgetés és mindenféle papír nélkül végül kaptam contractot a cégtől. Erre a két hétre kaptam pay slipet, rajta a születési dátumomból plusz M betüből adódó NI számmal. Az összegből semmit nem vontak, a bruttót utalták.
Ez a pay slip jó lesz NI szám interjún? Mikor és hogyan fogom az adót erről befizetni? (megyjegyzem áprilisig nem fogom elérni az 5000 fontot)
2. Mennyibe kerül most az NI szám? Régen 70 font volt aszem.
3. Mi az a gyakran emlegetett home office? Nem értem Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Matteo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 24. Szombat, 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2. Mennyibe kerül most az NI szám? Régen 70 font volt aszem.
3. Mi az a gyakran emlegetett home office? Nem értem Szomorú[/quote]

Uhh, jó nagy butagágokat kérdeztem, most hogy kicsit átnéztem a fórumot, sorry Mosoly
Szóval az NI az nem jár költséggel, viszont a home Office is kötelező, azt meg postai úton kell intézni és aszem 90 font.
Azért az 1. kérdés még áll Mosoly
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 28. Szerda, 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
Nekem az a tapasztalatom, hogy legjobban a bérleti szerződést szeretik, lakcím referenciaként elfogadni - szerintem ezzel nem lesz gond.

Biztosan kell még BT landline? Mintha láttam volna Virgin broadband hírdetést valamelyik délutáni osztogatósban, amiben landline nélküli broadbandet hírdettek.

Lenne egy kerdesem ezzel a lakcim-igazolassal kapcsolatban, csak elobb felvazolom a szitut, mert kicsit bonyolult... A fonokom, akinel dolgozom egy pubban, egy petshop tulajdonaban levo 5szobas lakasban lakik, a fiaval egyutt berlik. En pedig a parommal az 5 szoba kozul egyben lakom, csak ugy, mindenfele szerzodes nelkul. Na most: eleg egy darab papir, amit a fonokom alair, hogy igazolja, hogy nala lakunk, vagy berleti szerzodest kell vele alairnunk, vagy esetleg a petshoppal?! Zavart Fogalmam sincs, mi ilyenkor a teendo...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Spellbound
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 9. Vasárnap, 21:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pontosan 1 honapja volt bent a partnerem NI szamert. Ket es felorat kerdezoskodtek.Eppen csak az also nadragja szinet nem kerdeztek meg!
Azota nem hogy kartya,de level sem jott! Síró vagy nagyon szomorú
Eszak Irorszagban elunk, es mi a fenet csinaljak? Forgó szemek
A tobbi bajrol majd maskor...
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 10. Hétfő, 0:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Spellbound írta:
Pontosan 1 honapja volt bent a partnerem NI szamert. Ket es felorat kerdezoskodtek.Eppen csak az also nadragja szinet nem kerdeztek meg!
Azota nem hogy kartya,de level sem jott! Síró vagy nagyon szomorú
Eszak Irorszagban elunk, es mi a fenet csinaljak? Forgó szemek
A tobbi bajrol majd maskor...

Szerintem hívd fel a számot, amit adtak az interjún, és kérdezz rá, ha letelt az egy hónap.
Nekem a levél a számmal 8 nap után megjött, igaz ez Londonban volt. Írországról fogalmam sincsen.

Viszont egy érdekesség: Az interjú előtt váltottam éppen lakást, és a csaj mindenféle igazolás nélkül bemondásra elhitte az új címemet Mosoly Még az új Landlord nevét sem tudtam akkor.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Spellbound
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 10. Hétfő, 18:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Tovi!
Jo hir! Megkaptam a mai postaval!
Itt mar nagyon tele van az irek,vagy angolok,tudja fene,hogy Eszak Irben kik az oslakosok...cipelloje a kulfoldiekkel!
Mar a lengyeleket nem is alkalmazzak...Sajnos minket is egy kalap ala vesznek veluk! Na,meg persze honfitarsaim sem eppen most estek le a falvedorol,mert ugy viselkednek,mint otthon a kisebbsegben levo mas etnikai csoport ujszulottjei! Tisztelet a kivetelnek.
Zavarban levő Zavarban levő
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 5. Szombat, 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én dec.17-én voltam az NIN "interjún", majd fél órát késtem, mert autóval vitt a főnököm, és fingja sem volt, merre kell menni... Mosoly Mégis beengedtek és minden okés volt, sőt végtelenül kedvesek voltak, és kb. 10 percig tartott az egész. Nem kérdeztek tőlem semmi mást, csak ami a kérdőívben szerepelt. Magyarul: kitöltötték helyettem. Igaz, a számomat még azóta sem kaptam meg, de szerintem jövő héten megérkezik. Sok sikert mindenkinek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szandal
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 7. Hétfő, 16:49    Hozzászólás témája: ni szam meddig ervenyes? Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!A kerdesem az lenne hogy ha hazautaznek akkor az ni szamomat ujra kell csinaltatni mikor ujra munkaba allok angliaban?
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 7. Hétfő, 19:13    Hozzászólás témája: Re: ni szam meddig ervenyes? Hozzászólás az előzmény idézésével

szandal írta:
szia!A kerdesem az lenne hogy ha hazautaznek akkor az ni szamomat ujra kell csinaltatni mikor ujra munkaba allok angliaban?

Nem
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 19:55    Hozzászólás témája: Re: ni szam meddig ervenyes? Hozzászólás az előzmény idézésével

szandal írta:

Az NI szám örökéletű, azaz életed végig ez lesz a számod az Egyesült Királyságban, nem kell többet intézkedned.
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 20:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amúgy a szombati postával megjött az NI számom, szóval kb. négy hét alatt, és remélem két hét múlva megjön a kártya is. Szép napot! erus
Vissza az elejére
elmio
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 11:35    Hozzászólás témája: Nyelvvizsga Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e bárki arról, hogy idén január 1-től bármiféle neyelvvizsgát kellene bemutatni, akár a home office-hoz, akár az NI kártyához?

Köszi előre is!

Elmio
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 15:35    Hozzászólás témája: Re: Nyelvvizsga Hozzászólás az előzmény idézésével

elmio írta:
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e bárki arról, hogy idén január 1-től bármiféle neyelvvizsgát kellene bemutatni, akár a home office-hoz, akár az NI kártyához?

Köszi előre is!

Elmio

Hacsak nem folyamodsz HIGHLY SKILLED MIGRANT STATUS-ért, vagy BRITISH CITIYENSHIP-ÉRT akkor tudtommal nem kell, mert EU-s országból jössz. Ezen a címen található a letölthető doc fájl magyarul.
Vissza az elejére
elmio
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 27. Vasárnap, 11:09    Hozzászólás témája: Re: Nyelvvizsga Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
elmio írta:
Sziasztok!

Köszi előre is!

Elmio

Hacsak nem folyamodsz HIGHLY SKILLED MIGRANT STATUS-ért, vagy BRITISH CITIYENSHIP-ÉRT akkor tudtommal nem kell, mert EU-s országból jössz. Ezen a címen található a letölthető doc fájl magyarul.

Nagyon köszönöm!
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 29. Kedd, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megint a szombati postával megjött az NI kártyám is, azaz hat hét múlva. Tiszta csini! Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Következő
7 / 16 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban