Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tömegközlekedési infók
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Churchill
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miksi írta:
Assssszem az előbb rossz topicba írtam... Bocs

Sziasztok,

A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!

Üdv. Miksi

Hello!

National Express-nek van rendszeres járata, valami 18 font rémlik. Vagy: metró valahova a központba (pl Victoria), onnan pedig 10 font a Nat.Express vagy 8 a Terravision. Nézd meg a Stansted Airport honlapján a To and from airport menüben, hogy mely tömegközlekedési mód lenne számodra a legjobb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Miksi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Churchill írta:
Miksi írta:

Sziasztok,

A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!

Üdv. Miksi

Hello!

National Express-nek van rendszeres járata, valami 18 font rémlik. Vagy: metró valahova a központba (pl Victoria), onnan pedig 10 font a Nat.Express vagy 8 a Terravision. Nézd meg a Stansted Airport honlapján a To and from airport menüben, hogy mely tömegközlekedési mód lenne számodra a legjobb.

Hi Churchill!

Köszi a segítséget, megnézem.... Forgó szemek
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Miksi"]
Churchill írta:
Miksi írta:

Sziasztok,

Üdv. Miksi

Hello!

Most mar Easybus is van Stansteadre! Ha az ember hamar lefoglalja, el lehet jutni oda akar 2 fontert is! Gyakorlatban ( csucsidoben, ami ott az olcso jaratok miatta ejszaka van) mindig 8 font.

www.easybus.co.uk
Vissza az elejére
dedelino
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 7. Hétfő, 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!!január végén szeretnék kimenni Angliába.pár napra.a problémám, amiben a segitségeteket szeretném kérni, az az, hogy londonból el szeretnék jutni manchesterbe.ha jól tudom a London Euston-ról megy vonat, ami 2 és fél óra út, csak nem tudom, hogyan tudok oda eljutni mondjuk a repülőterekről, és hogy nagyjából mennyibe kerülne a az út nekem , mint diáknak.a válaszokat előre is köszönöm!!!szép napot!!!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 16:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dedelino írta:
sziasztok!!január végén szeretnék kimenni Angliába.pár napra.a problémám, amiben a segitségeteket szeretném kérni, az az, hogy londonból el szeretnék jutni manchesterbe.ha jól tudom a London Euston-ról megy vonat, ami 2 és fél óra út, csak nem tudom, hogyan tudok oda eljutni mondjuk a repülőterekről, és hogy nagyjából mennyibe kerülne a az út nekem , mint diáknak.a válaszokat előre is köszönöm!!!szép napot!!!

Melyik repterre erkezel? Eustonra egyikrol sem jonnek kozvetlenul buszok, vonatok. Ha megmondod hova erkezel, megmondom hogyn jutsz el Eustonra.
Egyebkent a repterek sajat oldalan nezd meg, a "To and From airport" rovatban, hogy hogyan jutsz el Manchesterbe - azt sejtem, ha mondjuk Lutonra erkezel, akkor akar busszal is eleg gyors lehet.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 15:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dedelino írta:

A diákigazolványod nagyjából el is felejtheted. A diákkedvezményhez itt csak angol diákigazolvánnyal juthatsz, amin rajta van a NUS (national union of students) emblémája. Az angol állam miért is támogatná a külföldi diákok utazásának kedvezményét. Ha olcsón akarsz utazni, akkor javasolom a megabus.com -ot. Jelenleg 3,5-5 font + kezelési költségért tudsz jegyet venni az interneten keresztül, de igyekezz, mert ez feljebb fog menni. Csak készülj fel rá, hogy egy kicsit zsúfolt lesz. Ja és be kell jönnöd hozzá a Victoria Coach Station-re.
Vissza az elejére
juhgerg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellosztok!

Lutonból Croydonba megy közvetlenül vonat?
(ha át kell szállni akkor hol és mire?)
Mennyi a jegy?
Vissza az elejére
juhgerg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellosztok!

Mennyi a jegy?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 17:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

juhgerg írta:
Hellosztok!

Mennyi a jegy?

Igen, megy, a First Capital Connect vonata, és 15.50 a jegy.

Itt meg is tudod nézni pontosan, sőt a jegyet is megrendelheted:

http://www.firstcapitalconnect.co.uk/Main.php?iCmsPageId=64
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Atroposz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 6. Vasárnap, 14:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én még nagyon új vagyok erre.
Érdeklödni szeretnék...Júli. 20-ától ha minden igaz, Slaptonban fogok dolgozni au pair-ként. Oda a legközelebbi repülőtér Exeter, ami okés is, DE oda a repjegy 200ezer forint, Londomba fapadossal pedig 50ezer. Csak az érdekelne, hogy busszal, esetleg vonattal hogy tudnék eljutni Slaptonba, vagy akár Exeterbe is, és mennyiért, mert hiába néztem eddig oldalakat. Vagy ha valalkinek lenne egy kis rejtett infoja arról, hogy hol tudnék olcsóbb jegyet venni? nagyon hálás lennék érte. Zavarban levő Mosoly Kacsintó
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 6. Vasárnap, 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Atroposz írta:
Sziasztok!

Érdeklödni szeretnék...Júli. 20-ától ha minden igaz, Slaptonban fogok dolgozni au pair-ként. Oda a legközelebbi repülőtér Exeter, ami okés is, DE oda a repjegy 200ezer forint, Londomba fapadossal pedig 50ezer. Csak az érdekelne, hogy busszal, esetleg vonattal hogy tudnék eljutni Slaptonba, vagy akár Exeterbe is, és mennyiért, mert hiába néztem eddig oldalakat. Vagy ha valalkinek lenne egy kis rejtett infoja arról, hogy hol tudnék olcsóbb jegyet venni? nagyon hálás lennék érte. Zavarban levő Mosoly Kacsintó

Nem írtál repülőteret, de pl Stansted és Exeter között van National Express buszjárat (JL797), de át kell szállni egyszer Heathrow Central Bus Station-on az NX501 járatra. A menetidő 6 óra, ebben benne van a Heathrow-on a 35 perces várakozás.
A menetjegy 35 font.

Belinkelem neked, remélem jól jelenik meg:
http://www.nationalexpress.com/bp/b2.cfm?id=135616612

De Megabus-nál London Victoria-Exeter között 6 font a menetjegy előre lefoglava. A menetidő 5 óra, és nem kell átszállni.
Viszont ez mint minden más internetes megrendelés gyorsan változik az idő függvényében, Én csak találomra néztem egy pár héttel későbbi dátomot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Atroposz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 6. Vasárnap, 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Atroposz írta:
Sziasztok!

Nem írtál repülőteret, de pl Stansted és Exeter között van National Express buszjárat (JL797), de át kell szállni egyszer Heathrow Central Bus Station-on az NX501 járatra. A menetidő 6 óra, ebben benne van a Heathrow-on a 35 perces várakozás.
A menetjegy 35 font.

Belinkelem neked, remélem jól jelenik meg:
http://www.nationalexpress.com/bp/b2.cfm?id=135616612

De Megabus-nál London Victoria-Exeter között 6 font a menetjegy előre lefoglava. A menetidő 5 óra, és nem kell átszállni.
Viszont ez mint minden más internetes megrendelés gyorsan változik az idő függvényében, Én csak találomra néztem egy pár héttel későbbi dátomot.

Köszönöm! Nagyon sokat segítettél. Már majdnem megkapartam magam, hogy nem találok semmi értelmes dolgot, ahol ezt megtudhatom. Puszi érte Zavarban levő Kacsintó Nevető
Vissza az elejére
Daringer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 10:54    Hozzászólás témája: London-Cambrige-London Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

2008.10.23-10.28-ig Londonba megyünk - 2 felnőtt 2 gyerek (16 év alatti)
Szeretnénk elmenni Cambrigbe.

Kérdés: mivel mennyünk, honnan, és mennyibe kerül? Ha tud ebben valaki segíteni megköszönném.

Daringer
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 14:23    Hozzászólás témája: Re: London-Cambrige-London Hozzászólás az előzmény idézésével

Daringer írta:
Sziasztok!

2008.10.23-10.28-ig Londonba megyünk - 2 felnőtt 2 gyerek (16 év alatti)
Szeretnénk elmenni Cambrigbe.

Kérdés: mivel mennyünk, honnan, és mennyibe kerül? Ha tud ebben valaki segíteni megköszönném.

Daringer

A first Capital Connect járatával London Liverpool Street-Cambridge között 2 felnőtt és 2 gyerek return jegy 108 és 125 font között van. Az ár függ az utazási időtől, a korábbi járat az olcsóbb, a csúcsidő a drágább.

Itt megtudod nézni pontosan, esetleg meg is rendelheted:

http://www.firstcapitalconnect.co.uk/Main.php?sEvent=HomePage

Ugyanez az út busszal a National express járatával 60 font körül van jelen pillanatban Victoria-Cambridge között.

Ezt itt tudod megnézni:

http://www.nationalexpress.com/coach/index.cfm
Vissza az elejére
Daringer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 14:42    Hozzászólás témája: Re: London-Cambrige-London Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Tovi!

Köszönöm a gyors válaszodat.
Ötlet Vicces
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
4 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban