| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Mysah Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 18. Péntek, 10:40 Hozzászólás témája: Munkát keresek-Kevés nyelvtudással |
|
|
Szia mindenki.Itt vagyok Putney-be egy hete,és még nem találtam munkát.Ha valaki tudna ebben segiteni,azt nagyon megköszönném.
Szakmáim:Pék,Kereskedelmi eladó,Tóltőálllomáls kezelő. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabesz0510 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 25. Péntek, 17:12 Hozzászólás témája: surgos segitseg |
|
|
Sziasztok.
Egy hete vagyunk Angliaban,3-an.
Keves a nyelvtudasunk,bar el azert nem adnak minket
Ha valaki tud valami konkret melot akarhol,legyszi irjatok.
Elore is koszonjuk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tamita Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 20:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Sz.Edina kutyakozmetikus vagyok. Szeretnék Angliában dolgozni ha lehet a szakmámban. Milyen lehetőségeim vannak?
Tud valaki valamit erről?
Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BecSoft Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 27. Péntek, 11:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| Üdvözlök mindenkit! Munkát keresek Londonban, ill. a környékén. Több végzettségem van. Kereskedelem, Vendéglátás, Épület villamosság. A nyeltudásom az sajna minimális! Köszönöm a segítséget! becsoft@fw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nightmare Újonc

Csatlakozott: Sep 18, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 21:14 Hozzászólás témája: munkát keresünk |
|
|
Sziasztok!
Most megyünk ki Londonba én és haverom október első hetében.Alapfokú angol nyelvtudásunk van.Nekem hentes végzettségem érettégim meg B kategóriás jogsim és 4 év ács tapasztalatom van haveromnak közgazdász informatikus végzettsége van.Keresünk olcsó szállást ami 2 szobás lakás vagy valami hasonló és valami munkát.Ha valaki tud segiteni irjon az x1x1x1@freemail.hu email cimre.
elöre is köszönöm.
Varga Norbert |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabordj Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 26. Péntek, 19:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok - munkát keresek
November 1-én utazom ki Londonba. 24 éves vagyok, szakmám sajnos nincs, itthon gépkocsivezető - anyagbeszerző a munkám / holnapig /.
Gimn. érettségim, B.kat jogsim van. 6 éve vezetek. Angol tudásom kinti viszonylatban semmi. De gyorsan tanulok / most is járok angoltanárhoz /
November 2-tól munkát keresek. Szállásom már van. / remélem /
Elsősorban pizzafutár, vendéglátós, biztonsági őr munka érdekelne.
De tudom hogy nem lehet válogatni az elején, főleg nyelvtudás nélkül.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Gábor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
makilany Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 27. Szombat, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én 2 hónapja ondon mellett dolgozom.De szeretnék váltani és az építőiparban, gipszkartonozással szeretnék pénzt keresni és dolgozni.Már gipszkartonoztam évekig,ugyhogy tapasztalatom van !!!! ..Ha valaki tudna ebben segíteni jó lenne.Akár még Londonba is beköltöznék...
Hálás köszönet |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hyper Újonc

|
Elküldve: 2007. December 19. Szerda, 15:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
kollégám és jómagam szeretnénk londonban dolgozni és nyelvet tanulni
cukrász végzetségünk van de amint a topic is takarja szinte egyáltalán nem megy az angol bármien munka érdekel de saját szakmánkban is önállóan referencia anyaggal rendelkezve tudunk dolgozni.
tud valaki valami bíztatót mondani? üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. December 22. Szombat, 15:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello, én is cukrászként szeretnék majd kint dolgozni, én március 10.én indulok, ti mikor jöttök?
| hyper írta: | Sziasztok
kollégám és jómagam szeretnénk londonban dolgozni és nyelvet tanulni
cukrász végzetségünk van de amint a topic is takarja szinte egyáltalán nem megy az angol bármien munka érdekel de saját szakmánkban is önállóan referencia anyaggal rendelkezve tudunk dolgozni.
tud valaki valami bíztatót mondani? üdv |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andyka20 Újonc

|
Elküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 15:11 Hozzászólás témája: ???? |
|
|
| Syasztok!!!!A párommal szeretnénk indulni minél előbb ki ngliába,London környékére!!!!De kevés a nyelvtudásunk...minden olyan munka lehetőség érdeklene ami hotelekben betölthető...ja és várom a tapasztaltak segítségét hogyan is kezdjünk neki a dolognak...előre is köszönjük.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nickyke Újonc

Csatlakozott: Jan 05, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 13:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!!Úgy nézz ki február vége felé elindulunk Portsmouthba!!Segítséget kérnék ha közületek valaki kinn dolgozik hogy tud e pár dolgot mondani arról a helyről!az a gond hogy sokáig németet tanultam de viszont most intenzíven angolt tanulok 1.5honapig hogy van e vmi féle lehetöségem kinn elhelyzkedni!vendéglátós vagyok(felszolgáló,cukrász)de ha kell én takarítok is meg mosogatok is!!eleinte bármilyen munkát elvállalok a nylevtanulás szempontjából!!ha vki tudna ebben segíteni nagyon megköszönném és várom jelentkezését emailen!!! remélem azért kicsit tudtok segíteni legalábbis tájékoztatni pár dologról!!köszönmö mindenkinek!!minden jót nektek![/u][/i][/b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nyanyus Újonc

Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Hungary - Vác
|
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 15:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| nickyke írta: |
Sziasztok!!!Úgy nézz ki február vége felé elindulunk Portsmouthba!!Segítséget kérnék ha közületek valaki kinn dolgozik hogy tud e pár dolgot mondani arról a helyről!az a gond hogy sokáig németet tanultam de viszont most intenzíven angolt tanulok 1.5honapig hogy van e vmi féle lehetöségem kinn elhelyzkedni!vendéglátós vagyok(felszolgáló,cukrász)de ha kell én takarítok is meg mosogatok is!!eleinte bármilyen munkát elvállalok a nylevtanulás szempontjából!!ha vki tudna ebben segíteni nagyon megköszönném és várom jelentkezését emailen!!! remélem azért kicsit tudtok segíteni legalábbis tájékoztatni pár dologról!!köszönmö mindenkinek!!minden jót nektek![/u][/i][/b] |
Az Eures magyarországi honlapján - magyar menü mellett - rengeteg angliai hivatalos állásajánlat van, próbáld őket kiböngészni. Sok sikert! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
olajbuvar Újonc

Csatlakozott: Feb 29, 2008 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Pásztó
|
Elküldve: 2008. Február 29. Péntek, 14:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Kevés angol tudással egy profi autószerelő sem tud elhelyezkedni Londonban?
Kérem a véleményeteket,tapasztalatokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 444 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Február 29. Péntek, 14:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| olajbuvar írta: | Sziasztok!
Kevés angol tudással egy profi autószerelő sem tud elhelyezkedni Londonban?
Kérem a véleményeteket,tapasztalatokat. |
Miért ne tudna elhelyezkedni pont egy ilyen keresett szakmával valaki?? Otthon pár hónapot rágyúrni a szakmai nyelvre, és nem lesz semmi gond.
Mégsem mindegy hogy ha a kedves customer a clutch-t mondja hibának, és a szerelő meg kicseréli a gyertyákat  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
olajbuvar Újonc

Csatlakozott: Feb 29, 2008 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Pásztó
|
Elküldve: 2008. Február 29. Péntek, 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Az a helyzet hogy ebben nem nagy gondjaim vannak!
A kinyomó szerkezeti berendezések és a gyújtógyertya közti különbséget is értem!
ÉS téged is értelek persze...
De hogy kell visszaválaszolnom a kedves Tovinak..nos még ezt gyakorolnom kell!
VAn még ebben is mit tanulnom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|