| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ppzsu Újonc

Csatlakozott: Dec 10, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Borehamwood, Herts
|
Elküldve: 2007. December 28. Péntek, 11:34 Hozzászólás témája: Borehamwood és környéke |
|
|
Üdv!
Én januárban repülök Englandbe és Borehamwoodban leszek au-pair. Ha esetleg te is ott élsz és van kedved ismerkedni kérlek értesíts!
Szép napot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ppzsu Újonc

Csatlakozott: Dec 10, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Borehamwood, Herts
|
Elküldve: 2007. December 29. Szombat, 15:48 Hozzászólás témája: :( |
|
|
Szomorú vagyok
Sehol senki..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
somosza Újonc

Csatlakozott: Aug 02, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Bushey
|
Elküldve: 2008. Március 17. Hétfő, 15:10 Hozzászólás témája: |
|
|
szia
en Bushey-ban vagyok au-pair, es meg nem igazan talakoztam magyarokkal errefele , nemreg voltam "szabadsagon" : (novemberben erkeztem). Meg kinnt vagy? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ppzsu Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 18. Kedd, 10:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Pedig Busheyban sem vagy egyedul . Igen meg itt vagyok, remelem mar nem sokaig. Ha van kedved inkabb folytassuk emailben! palzsuzsa1@gmail.com
szep napot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
feragi Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 21. Péntek, 22:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia, én elstreebe vagyok aupair, 2 hete vagyok itt! Azt olvastam már nem sokáig??? Mi a terved? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ppzsu Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 21. Péntek, 23:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia! Januarban erkeztem es most kaptam esgy fulltimeos melot, ugyhogy jovoheten felmondok es Watfordba koltozok..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|