Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Babysittert keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Babysittert keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Csak
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 21:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emi72 írta:
Siasztok! Van valakinek a foremostservice cégnél tapasztalata? Fizetni kell nekik , de fix munkát ajánl (takarítást főleg). Forgó szemek

Szia!

Igen 200 fontot kérnek...
Hogy a munka valós-e, az számomra kérdéses...
Meg az egész elvük!...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tinapatin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 8. Kedd, 15:36    Hozzászólás témája: Munka Hozzászólás az előzmény idézésével

[Kedves Enci!

Ha még aktuális az au-pair munka,engem érdekelne.
martina491@hotmail.com
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 8:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss hirdetés, most találtam:

Live-in aupair

Sziasztok,
Nagyon jo csaladhoz, nagyon jo aupairt keresek a helyemre.Elstree&Borehamwood E London 6os zona, 20 percre a belvarostol.Tisztelettudo gyerekek, rendezett csaladi legkor, szep kero.napi 3ora melo, igy rengeteg ido a tanulasra, de ha dolgozni szeretnel az extramunkaimat is at tudom adni (8f/o).En mar 2 eve a csaladdal elek,csak ajanlani tudom.ja a melo szept 12tol el,de jelenkezni legyszi minel hamarabb.
elerhetosegem:07922287503
udv:Andi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 8:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most találtam, ne engem hívj, hanem a megadott telefonszámot.

au pair munkalehetoseg

Augusztus 29.-ei kezdessel magam helyett keresek live-in au pairt egy 4 eves kisfiu melle a Mile End Station kozeleben. Fizetes heti £70. Bovebb infoert hivd ezt a szamot 07951823930.
Vissza az elejére
Veronnie00
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 15. Hétfő, 12:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Au-pairt keresek december 6-ai kezdessel.Egyelore azoknak tudnam ajanlani akik mar kint tartozkodnak es ebben a munkakorben tevekenykednek es csaladvaltason torik a fejuket.A csaladomrol roviden:kedves,extremen fiatalos szulok,egy 7 eves kisfiuval az elen Az iskola 5 perces setara van a haztol,fizetes 60 font hetente es takaritast nem kernek(lelkiismeret kerdese a dolog).Ha mar van egy kozepes szintu angol nyelvtudasod de meg szeretned tanulni az itt hasznalando angolt,,megbizhato es nemcsak hogy gyermekszereto vagy de birod a bulizast,akkor ez a megfelelo csalad szamodra.Helyileg Londonban lenne a munka,Piccadilly lineon Sudbury Hill-ben(4-es zona).Erdeklodni a 07983669585-os szamon tudtok.Varom jelentkezeseteket!

Udv:

Ronnie
Vissza az elejére
Sly30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 15. Hétfő, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

S Ü R G Ő S ! ! !

Sziasztok!

Ismerősömnek kellene bébiszittelés.

A hely: Northwood Hills (Zone 6), Metropolitan Line, észak-nyugat London.

Indiai család, két gyerek: 4 éves kisfiú 8 éves kislány. Nem egész hetes munka, szerda este 6-8.30-ig, de ottalvás!!!, majd reggel egy kis segítség az anyukának - reggeli, öltöztetés, stb. Pénteken szintén 6-8.30-ig ottalvással hétfő reggelig.

A nőci Social Worker-ként dolgozik, otthoni munkát végez, de bármikor rácsipoghatnak, hogy mennie kell pácienshez. 6-7 fontos órabér. Takarítást is lehet vállalni, ha érdekel valakit.

Emilcímem: szi76@chello.hu.

UI: Tényleg sürgős lenne a nőnek! Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nikol25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 4. Kedd, 12:14    Hozzászólás témája: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,a barátnőm és én szeretnénk kimenni dolgozni,
de csak ketten 1 helyre először is,mert csak idegen lenne
még nekünk ott kinnt minden,alapfokon beszélünk,vagy arra
gondoltunk,hogy esetleg lenne-e még egy ilyen lehetőség az
ismerőseid között,aki szintén keres baby sittert,hogy mind a ketten egyszerre mehessünk.Gondolkodás nélkül mennénk,
a fizetésre lennék kiváncsi,a munkaidőre,és erre a lehetőségre ha van,
hogy mehetnénk-e együtt.Köszi,kérlek ha már nem aktuális akkor is
válaszolj légyszives,szia.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 19:56    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Nikol25 írta:
Szia,a barátnőm és én szeretnénk kimenni dolgozni,
de csak ketten 1 helyre először is,mert csak idegen lenne
még nekünk ott kinnt minden,alapfokon beszélünk,vagy arra
gondoltunk,hogy esetleg lenne-e még egy ilyen lehetőség az
ismerőseid között,aki szintén keres baby sittert,hogy mind a ketten egyszerre mehessünk.Gondolkodás nélkül mennénk,
a fizetésre lennék kiváncsi,a munkaidőre,és erre a lehetőségre ha van,
hogy mehetnénk-e együtt.Köszi,kérlek ha már nem aktuális akkor is
válaszolj légyszives,szia.

Szia, ezzel a hozzáállással szerintem maradjatok otthon... A családok nem preferálják a "barátnőm nélkül sehova" hozzáállást.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban