| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirzs Újonc

|
Elküldve: 2007. December 17. Hétfő, 18:43 Hozzászólás témája: Tervezőgrafikusi állást keresek |
|
|
Sziasztok!
Szakképzett, felsőfokú szakirányú diplomával rendelkező tervezőgrafikus vagyok.Széleskörű és alapos szoftverismerettel, valamit magas színvonalú rajztudással rendelkezem. Angol nyelvtudásom sajnos elég bizonytalan, de gyorsan tanulok. Jogosítványom nincs.Bármilyen kreatív/művészeti tevékenységet szivesen vállalok pl. dekoratőr, kirakatrendező, kiadványszerkesztő, illusztrátor stb. legkorábban februári kezdéssel (jelenleg még M.o.-n tartózkodom).
Ha tudtok hasonló jellegű állást ajánlani, kérlek írjatok a fórumba, vagy küldjetek mailt nekem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, és sok sikert a követketkező esztendőre! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 858 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. December 17. Hétfő, 19:35 Hozzászólás témája: Re: Tervezőgrafikusi állást keresek |
|
|
| Kirzs írta: | Sziasztok!
Szakképzett, felsőfokú szakirányú diplomával rendelkező tervezőgrafikus vagyok.Széleskörű és alapos szoftverismerettel, valamit magas színvonalú rajztudással rendelkezem. Angol nyelvtudásom sajnos elég bizonytalan, de gyorsan tanulok. Jogosítványom nincs.Bármilyen kreatív/művészeti tevékenységet szivesen vállalok pl. dekoratőr, kirakatrendező, kiadványszerkesztő, illusztrátor stb. legkorábban februári kezdéssel (jelenleg még M.o.-n tartózkodom).
Ha tudtok hasonló jellegű állást ajánlani, kérlek írjatok a fórumba, vagy küldjetek mailt nekem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, és sok sikert a követketkező esztendőre! |
Ha jót akarsz magadnak, akkor az angoltanulas mellett jogsit is csinalj. A nelkul ebben a marha nagy faluban (amit Anglianak hivnak) dekoracios munka nem fogsz csinalni, vagy csak nagyon nehezen (ki fog vinni egyik helyrol a masikra?)
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|