Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Buckinghamshire!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 12. Szerda, 22:18    Hozzászólás témája: Buckinghamshire!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

2008 nyarán tervezünk kimenni Angliába 2 gyerekkel.Olvasgattam a forumot,nézegettem kisebb-nagyobb városokat,és Milton Keynes nagyon szimpatikus nekem.Úgy láttam,hogy iskola az van bőven,de munkárol,és szállásról nem találtam infót.Ha valaki tudna infórmációt adni arról,hogy milyen munkát lehet találni alap angollal?És mennyibe kerül 2 hálószobás lakás,vagy ház ára,azt előre megköszönném!
Barbara
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 12. Szerda, 23:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A lakas arak 600-650-tol indulnak egy ket haloszobas eseteben, de a folso hatar a csillagos eg. Iskola az valoban van boven. Mekkorak a gyerekek? Alap angollal tul sok variacio nincs ami a munkat illeti. Takaritas, mosogatas, raktari, pakolos melo. Mas nem nagyon, kiveve ha talalsz egy magyar kollektivat esetleg.
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 9:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a választ!Kettő fiam van, a nagyobbik májosban lesz 13 éves(itthon jelenleg 6.osztályos)Ő második éve tanulja az angolt.A kicsi még óvodás,Ő júniusban,lesz 6 éves.Remélem kint kezdhetné az első osztályt.
Kezdetben ezek munkák bármelyike megfelelne,főleg férjemnek valamilyen gyári segédmunka,ami hivatalos,és nem alkalmi.Én a kicsi mellett takarítói munkára gondoltam 4 vagy 6 órában,plusz valami alkalmi kiegészítőre.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 9:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt ot eves kortol kezdodik az iskola igy a kicsi masodikos lesz. A nagy pedig 9.-es azaz a high school harmadik osztalyaba fog jarni. Az angol tudas milyensege nem erdekli az iskolat. Ugy is folszedik a helyi tajszolast pillanatok alatt. Nagyon boldog
Munka. Gyari munkat nem tudom fog e talalni a ferjed ez majd csak itt derul ki. Munka ugynoksegen keresztul egy adag szerencsevel barmi lehetseges. Te a kicsi fiad miatt tenyleg maximum reszmunkaidoben dolgozhatsz, mert ot magara nem hagyhatod a suliba hoznod-vinned kell. Mindenesetre az biztos hogy ket gyerekkel segedmunkas berbol....nem lesz konnyu. Erre azert keszuljetek fel. Ha sikerul tul elni a kezdeti idoszakok nehezsegeit akkor jobb lesz.
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen tudom,hogy nem lesz egyszerű,be nagyon elszántak vagyunk.Igaz itthon van már lakásunk,autónk,munkánk is,de napról-napra élünk.Máshogy nem jutunk ki Angliába,csak ha fogjuk magunkat, kiköltözünk,és bármilyen munkából megpróbálunk megélni,amit meg sikerül félretenni abból a környéket és Londont szeretnénk bejárni.
Min.2 évig biztos nem adjuk fel.Ha meg nem jön össze,legelább a gyerekek megtanulnak angolul,és elmondhatjuk hogy Angliágan is jártunk.
Egyébként van szakmai végzetségünk is.Én pedikür-manikürös vagyok,a férjem masször.Ö még dolgozott sokat építőiparban,és végzett kutyakozmetika iskolát is.De úgy olvastam,hogy ezekre a szakmákra nincs sok kereslet(kiv.:építőipar)Bár cáfolj meg ha tévednék!

Üdv.:Barbara
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Munka. Hat szakmaba vago munkat nagyon nehez talalni. Nem nagyon fogadjak el az otthoni papirokat. Ezert a legtobb magyar akinek ilyen szakmaja van az megprobal sajat vallalkozast inditani foleg magyar vendegkorrel. Epitoipar az mas teszta. Oda felvesznek es munka is akad mindig, de elobb kell csinalni egy Health and Safety Test-et. Mert enelkul senkit nem engednek be egy epitkezesre.
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez gondolom valami egészségügyi teszt.Ehhez itthonról kellenek valamilyen papirok?Vagy munkába való felvételkor kell ezt elvégezni?
Erről nem tudok semmit,de ha megírnád hól tudok utánanézni,szívesen utánaolvasnék.

Üdv.:barbara
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 20:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez egy munkavedelmi vizsga lenyegeben. Itt tudsz utana nezni:
www.cscs.uk.com De itt a forumon is kitargyaltuk mar ezt legutobb itt:
http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-1440.html
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 13. Csütörtök, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm,már értem mi az a cscs kártya.Ezt valahogy be tudnánk szerezni interneten keresztül Magyarországon is?Vagy lehetetlenség.Mert akkor elkezdené a férjem tanulmányozni,és ha kiutazunk egyböl az építőiparba is be tudná adni az önéletrajzát.

Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 14. Péntek, 7:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszem. A vizsgat itt kell letenni. Telefonon kell ra bejelentkezni, telefonon kell a bankartya adataidat megadni hogy levonhassak az osszeget es ott mondjak meg hogy mikor hova kell vizsgaznod menni a lakohelyedhez legkozelebb eso vizsga kozpontba. Egyedul talan a konyvet tudjatok elore megvenni az interneten. De ebben se vagyok tuti biztos. De ha sikerulne esetleg akkor tudna elore keszulni hisz azert szokni kell a nyelvet es te azt mondtad nem beszeltek tul jol. Akkor pedig be kell magolni az egeszet. Ferjemnek is mennie kell ujra, mert lejart a regi.
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 14. Péntek, 9:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen!!Nagyon sokat segitettél.Ami egyenlőre érdekelt, arra a választ megkaptam Tőled.Ha menetközben lenne valami,jelentkezek a fórumon,azt úgyis figyelemmel kísérem.

Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 14. Péntek, 9:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szivesen maskor is! Nagyon boldog Nagyon boldog
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 15. Szombat, 15:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak annyiban egészíteném ki Christine-t, hogy ha akarod elsőbe is irathatod a kissebbiket. Azzal a pár hónappal nem fog sokat veszíteni és itt tervezik is, hogy kitolják az évvesztés határát a nyárra is.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 15. Szombat, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az en fiam augusztusi megse sikerult egyel lejebb iratnom. Egyszeruen nem engedik. Viszont egy ev alatt utolerte a korosztalyat ugy hogy elotte soha nem jart iskolaba csak itt.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban