Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Bankszámla lezárása
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Bankszámla lezárása

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
delta2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 10:23    Hozzászólás témája: Bankszámla lezárása Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Kérdésem a köbetkező:
Szeptemberben nyitottam az HSBC-nél passport account számlát. Ennek ugye 6 font a havi díja 12 hónapig a szerződés szerint. Most úgy alakulut, hogy december 18-án haza kell mennem végleg. Deaz utolsó fizimet december 21-én utalja a munkahely. A pénzzel nincs is gond, mert ahogy nézem, azt otthon is ki tudom venni , mivel Maestro card. Viszont nem tudok visszajönni megszüntetni a számlát, illetve leadni a kártyát. A fennmaradó 8X6 fontot viszont ki kell fizetnem valahogy, mert nem akarom , hogy otthon is ezzel üldözzenek, mivel a magyar címem is meg van a banknak. A melóhely pedig nem fizet ki készpénzben. Ragaszkodik a dec 21 hez, számlára fizet.
Remélem tud valaki erre megoldást. Többen azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, úgy sem keresnek meg. De nem hiszem ezt.
Köszi a válaszotokat.
Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 11:27    Hozzászólás témája: Re: Bankszámla lezárása Hozzászólás az előzmény idézésével

delta2 írta:
Sziasztok

Kérdésem a köbetkező:
Szeptemberben nyitottam az HSBC-nél passport account számlát. Ennek ugye 6 font a havi díja 12 hónapig a szerződés szerint. Most úgy alakulut, hogy december 18-án haza kell mennem végleg. Deaz utolsó fizimet december 21-én utalja a munkahely. A pénzzel nincs is gond, mert ahogy nézem, azt otthon is ki tudom venni , mivel Maestro card. Viszont nem tudok visszajönni megszüntetni a számlát, illetve leadni a kártyát. A fennmaradó 8X6 fontot viszont ki kell fizetnem valahogy, mert nem akarom , hogy otthon is ezzel üldözzenek, mivel a magyar címem is meg van a banknak. A melóhely pedig nem fizet ki készpénzben. Ragaszkodik a dec 21 hez, számlára fizet.
Remélem tud valaki erre megoldást. Többen azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, úgy sem keresnek meg. De nem hiszem ezt.
Köszi a válaszotokat.
Üdv

Esetleg hivd fel a bankot vagy setalj be abba a fiokba, ahol nyitottad a szamlat!?!?
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 30. Péntek, 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En mindenkeppen foglalkoznek vele.
Ha leveszel minden penzt a szamlarol es nem szunteted meg a szamlat, akkor ok elkezdik minden honapban megterhelni a szamladat azzal a 6 fonttal ES minden honapban fizetned kell azert, mert minuszba megy a szamlad - en nem a HSBC-nel vagyok, nem ismerem a tarifaikat, nalunk 43 font havonta!
Mindenkeppen menj be a bankba, ha nem tudnak megoldast elsore, akkor beszelj a managerrel. En meg azt is el tudom kepzelni, hogy eloredatumozva meg lehet szuntetni a szamladat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban