Elküldve: 2007. Máj 21. Hétfő, 11:10 Hozzászólás témája: Segítsetek nekem
Bárki aki olvassa ezt a levelet és tud nekem segíteni azt megköszönném.
Én eggy kezdő magyarországi patkoló kovács vagyok és szeretnék kint dolgozni külföldön,de van egy olyan problémám hogy nem találok semmi ojan helyet ahol ilyen munka lenne. Tudom a munka után nekem kell meni de ha nem találok ilyen portált!!!!!!!?????
Ha valaki tud ilyet az írjon. előre is köszönöm
Bárki aki olvassa ezt a levelet és tud nekem segíteni azt megköszönném.
Én eggy kezdő magyarországi patkoló kovács vagyok és szeretnék kint dolgozni külföldön,de van egy olyan problémám hogy nem találok semmi ojan helyet ahol ilyen munka lenne. Tudom a munka után nekem kell meni de ha nem találok ilyen portált!!!!!!!?????
Ha valaki tud ilyet az írjon. előre is köszönöm
Nem egy hetkoznapi munkad van
Itt egy portal, az oldal alja fele van egy-ket hasznos link. Indulaskent hasznos lehet atbongeszni oket.
Elküldve: 2007. Szeptember 14. Péntek, 10:55 Hozzászólás témája: íMunkatkeresek
Sziasztok!
SZept 22 tol vagyok Londomban es munkat keresek szakmam acs epitöiparban szeretnek kezdeni aki tud segit kerem irjon :Tovabba kezdetben minden munka erdekel 24 töl tudok kezdeni angolul beszelek email cimem yanosh2006x@yahoo.comíelore is koszonom
Elküldve: 2007. November 21. Szerda, 13:54 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Szeptember ota dolgozok Angliaban au-pairkent. Szeretnem megkerdezni, hogy mi a velemenyetek a HAPA-rol? Vagy tudnatok-e ajanlani egy masik ugynokseget?
Elore is koszi!
Linda
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban