Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Chelmsford - Essex

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
yosh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 5. Kedd, 19:43    Hozzászólás témája: Chelmsford - Essex Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szivesen barátkoznék Chelmsfordban illetve Essex környékén élő Magyarokal.Azokkal is akik esetleg régebben itt éltek vagy erre felé szándékoznak munkát vállalni a közel jövőben! Kacsintó Én még elég új vagyok itt,nem rég érkeztem,viszonylag kevés tapasztlatom van az itteni helyzetről de azt szivesen megosztom.Akinek van kedve az írjon!

Üdv,yosh Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Szali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 26. Kedd, 18:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Addig is amíg valaki arra jár, megoszthatnád velünk az eddigi tapasztalataidat:) Akkor talán nagyobb kedvvel megyünk oda esetleg mi is melózni, ha jók a tapasztalatok:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Norczyka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 16. Péntek, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Én Chelmsford közelében lakok,már lassan egy éve és munkát keresek.20 éves vagyok,nem beszélek jol angolul,nem sokat tudok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
KEva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 20. Kedd, 22:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Én Ongarban lakom és dolgozom lassan 3 hónapja. Brentwoodban járok nyelvsuliba, de nem sokat ér sajnos...
Ti hol éltek és mit dolgoztok?
Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KEva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 20. Kedd, 23:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Norczyka írta:
Hello!
Én Chelmsford közelében lakok,már lassan egy éve és munkát keresek.20 éves vagyok,nem beszélek jol angolul,nem sokat tudok.

Norczyka eddig mit dolgoztál? Lassan egy éve itt élsz, milyen itt? Én ahol lakom, hát elég kicsi és "unalmas". Az emberek többnyire teli vannak pénzzel (már a helyiek). Szóval más világ ez nekem, mint otthon. Elég drága is. Bár ahogy elnézem az otthoni helyzetet, otthon is kezd minden ilyen drága lenni. Szóval akkor már inkább itt, mert itt legalább a fizetés több... Leginkább a tömegközlekedéssel van gondom, ritkán közlekednek, és nagyon drágák a buszok...
De kíváncsi vagyok a te véleményedre is, mi jobb, rosszabb mint otthon. Vagy bármiről szívesen beszélgetek itteniekkel...
Üdv
Vissza az elejére
Norczyka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 5. Szombat, 0:33    Hozzászólás témája: Hy Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello.
Én melot keresek Chelmsfordban vagy a közelében.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
sur77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 29. Kedd, 11:47    Hozzászólás témája: here we are Hozzászólás az előzmény idézésével

Csumi Sracok,Lanyok!
Csaba vok Colchesterbol.Lassan 3 eve tengetem az eletem idekinn.Szakacskodom.Epp egy kitchen manager poziciot kezdek betolteni Sprigfieldben.Ezelott is dolgoztam mar ezen a kornyeken,de akkor bent Chelmsfordban a Saracens hotelben.Szoval ha ti `ottani` magyarok kivancsiak lennetek a fejemre Forgó szemek akkor irjatok es talizunk parszor melon kivul.Esetleg ez a Norci lany,vagy h is hivjak aki melot keres mar ugy latom eleg reg ota,irhat a sur77@vipmail.hu-ra es ha tudok segitek neki a kornyeken vmit keriteni.
Udv hofiarsak Nagyon boldog
Vissza az elejére
KEva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 22. Péntek, 14:50    Hozzászólás témája: Re: here we are Hozzászólás az előzmény idézésével

sur77 írta:
Csumi Sracok,Lanyok!
Csaba vok Colchesterbol.Lassan 3 eve tengetem az eletem idekinn.Szakacskodom.Epp egy kitchen manager poziciot kezdek betolteni Sprigfieldben.Ezelott is dolgoztam mar ezen a kornyeken,de akkor bent Chelmsfordban a Saracens hotelben.Szoval ha ti `ottani` magyarok kivancsiak lennetek a fejemre Forgó szemek akkor irjatok es talizunk parszor melon kivul.Esetleg ez a Norci lany,vagy h is hivjak aki melot keres mar ugy latom eleg reg ota,irhat a sur77@vipmail.hu-ra es ha tudok segitek neki a kornyeken vmit keriteni.
Udv hofiarsak Nagyon boldog

Szia Csaba! Bár nem tudom olvasod-e most, mert elég halott itt ez a fórum... Colchester azért nincs olyan nagyon messze Ongarhoz. Voltunk is ott egyszer a vőlegényemmel. Én 2007 szeptemberétől vagyok itt, a vőlegényem januárban költözött ki. És hogy jöttél ki? Magyarokkal vagy? Mi csak ketten vagyunk, szóval elég unalmas. Ráadásul csak átmeneti munkája van, ami márciusban megszűnik, szóval szívás. Na mindegy majd lesz valahogy. Ha van kedved csak dumálni akkor írj.
Vissza az elejére
buenos1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 1. Szombat, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello.

en Istvan vagyok.
2008. marcius 5-en koltozok colchesterbe, munkam mar van, mint fejlesztomernok. (1 honapja voltam allasinterjun). tervem hogy legalabb 2-3 evig maradok, lehet vegleg is.
Eddig Belgiumban eltem eddig, onnan egyenest koltozok ki angliaba.
majd valami kozos sorozes, vacsi, kirandulas, akarmi egyeb beleferne nekem is.
itt belgiumban egy 100ezer lakosu kisvarosban van vagy 20 magyar, van magyar levlista is. Colchesterbol egyenlore ezt az egy forum-topicot talaltam.

csaba,
egyenlore nehany tanacsra lenne szuksegem alberlet kivevessel kapcsolatban. van par cimem, de meg csak interneten keresztul "ismerem a varost". szoval azt ajanlottak nekem hogy a north station kornyeken keressek alberletet. ahogy latom eddig, minden masodik albit a high woods-ban hirdetik. milyenek ezek a környekek? van pekseg, kisbolt, giroszos, fishandchips-shop...? (gondolom a highwoods tesco nem a legjobb egy reggeli peksuti megvasarlasahoz) vagy delebbre erdemesebb lakni, a southway fele? a munkahelyem a severrals industry parkban lesz, newcomen way, gilbert court. marc.6.ara idozitek lakasnezeseket, ha szerencsem van ki is veszek egyet aznap. atneztem az összes internetes hirdetest mar.

buenos@freemail.hu
Vissza az elejére
buenos1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 15:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello

mar ide is koltoztem colchesterbe.
mar ismerek egy itteni magyar sracot.
kesobb ha jo ido lesz, mennenk kirandulni.
eddig ketten, de jobb lenne ha meg 1-2 magyar csatlakozna hozzank. vagy aker 1-2 egyszerubb hetvegi mulatozas vagy ettermes is szoba johet.
latom az internetet nem sokat hasznaljatok, szoval itt a mobilszamom: +36-70-207-4075
Vissza az elejére
Norczyka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali
sur77 irtam neked email. yosh fölvettelek msn-re.
Hát én már másfél éve vagyok itz chelmsforban de nem pontosan itt mert 10 percre vagyok Maldon és Danbury között valahol.pontosan én se tudom. de minden 10 percre van töllem. jo lenne valami takarítás vagy gyerek vigyézós munka vagy akár fizikai melo is csak legyen egy magyar aki segit mert nagyon kicsit beszélek és értek angolul. de azért probálok tanulni. a www.webforditast.hu -t használm de néha elég hülyesgég jön ki ezért oda.vissza fordítom. ja és jo lene olyan munka hogy otthon birjak aludni azért lenne jo itt a közelben,mert el kell látnom a pasimat. ja és állandó bejelentett kellene mert igy nem adnak bank kártyát meg isurance kártyát se. ezek kellenének minimum. ja meg legalább havi 300 font vagy több fizu. vagy mindegy csak legyen már,nincs egy fillérem se. és ti hogy vagytok? merre? mennyit kerestek?
puszi mindenkinek
ja és vegyetek föl msn-re sokat vagyok,ráérek de szoljatok hogy innen vagytok
üdv
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban