Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Telefonálás haza...
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Chris
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 9:58    Hozzászólás témája: Telefonálás haza... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, kb 1 hete érkeztem Londonba és szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lehetne legolcsóbban telefonálni Mo-ra?
Természetesen itt a mobilról mobilra történő hívásokra gondolok...
Ha van valami okos ötletetek légyszi mondjátok, mert ahova
eddig bementem érdeklődni, mindenhol 1 font felettiek voltak az árak.
Viszont hallottam, hogy van kimondottan Mo-ra kiélezett kártya
amivel olcsóbban hívhatjuk az otthoniakat.
Voltam T-mobil, Orange, O2, Vodafone-ban, de semmmi... Szomorú
Előre is köszi a segítséget Kacsintó

Chris'
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 11:42    Hozzászólás témája: Re: Telefonálás haza... Hozzászólás az előzmény idézésével

Chris írta:
Sziasztok!

Én még új vagyok itt, kb 1 hete érkeztem Londonba és szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lehetne legolcsóbban telefonálni Mo-ra?
Természetesen itt a mobilról mobilra történő hívásokra gondolok...
Ha van valami okos ötletetek légyszi mondjátok, mert ahova
eddig bementem érdeklődni, mindenhol 1 font felettiek voltak az árak.
Viszont hallottam, hogy van kimondottan Mo-ra kiélezett kártya
amivel olcsóbban hívhatjuk az otthoniakat.
Voltam T-mobil, Orange, O2, Vodafone-ban, de semmmi... Szomorú
Előre is köszi a segítséget Kacsintó

Chris'

Én eddig csak olyan kártyákat láttam, amellyel fel kell hívni egy speciális ingyen hívható számot, beütni a kártyán olvasható kódot, és utána a számot, amit hívni akarsz. Ezekről itt van egy összehasonlító táblázat UK -> Hungary mobile viszonylatban:

http://www.thephonecardsite.com/search.aspx?CountryFrom=13&CountryTo=213

Ugyanitt megnézheted UK -> Hungary landline-t is, ha érdekel. De a legolcsóbb még mindig az, ha számítógépről SkypeOut-tal telefonálsz haza, sőt még jobb, ha számítógépről számítógépre Skype-pal... én így csinálom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Chris
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Köszi a segítséget, megnézem a weboldalt és majd leírom a tapasztalatokat...
Viszont azért kellene a mobil-mobil hívás mert éccsanyáméknak nincs otthon net, és így vele nem tudok skype-al beszélni sajna Szomorú
De amúgy akivel tudok msn-en meg skype-on nyomatom,
de néha azért a mobil is elkelne.
Nu mindegy, ha van valakinek még konkrét ötlete szívesen fogadom
Nagyon boldog

Üdv,

Chris'
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Chris írta:

Viszont azért kellene a mobil-mobil hívás mert éccsanyáméknak nincs otthon net, és így vele nem tudok skype-al beszélni sajna Szomorú

akkor vegyél a Skype-ra SkypeOut-ot, és akkor hívhatsz vele magyar számokat is cca 25 Ft/perc áron. ha vezetékest hívsz, akkor még ennél is olcsóbb.
egyébként kártyás megoldásból nekem azt mondták, hogy a "go mad for bananas" feliratú kártya kínálja az egyik legolcsóbb percdíjat Magyarország felé. nekem van egy ilyenem, 5 fontért vettem, fekete, rajta sárga szöveggel. szerintem ezt érdemes megpróbálnod.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
neverig
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 15:46    Hozzászólás témája: Olcso telefonalas haza Hozzászólás az előzmény idézésével

Chris,
Milyen mobilod van itt kint (feltoltos/elofizeteses) Melyik szolgaltatonal (O2, Vodafone, T-mobile, Orange, 3 stb...)?
Mert ha elofizeteses, akkor havi 50-1000 cross network,anytime perced van attol fuggoen hogy milyen csomagra fizettel elo. Ebben az esetben ha a neten rakeresel a free international mobile calls-ra, egy csomo szamot talalhatsz, amelyekrol a free perceidet felhasznalva hivhatod Mo.-t.
Ha feltoltokartyas a mobilod akkor is talalhatsz egy csomo ceget amelyekkel Mo. vezetekes 1-3p/min, mobil 10-15p/min percdijert hivhato.
En korabban O2 feltoltokartyas mobilrol 2p/min-er hivtam Mo.-i vezetekes szamot a TeleDiscount szamat hasznalva (08444390390). De lehet 1p/min-es szamot is talalni. A Mo.-i mobilhivasok dragabbak (10-15p/min).
Most csak a Telediscount, Dialwise, Ratebuster jut az eszembe, de van egy halom, ki kell probalni oket hogy neked melyik a legjobb.

Gabor
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Chris írta:
Hali!

De amúgy akivel tudok msn-en meg skype-on nyomatom,
de néha azért a mobil is elkelne.
Nu mindegy, ha van valakinek még konkrét ötlete szívesen fogadom
Nagyon boldog

Üdv,

Chris'

Ha van otthon anyunak madzagos telefonja,akkor toltsd le a voipstunt-ot,aztan azzal ingyen hivhatsz otthoni vezetekes szamot.Csak azt mondjak,ket-harom ora utan uj e-maillal kell bejelentkezni,mert elfogy az ingyen kereted.Bar nekem meg megvan...
Vissza az elejére
Chris
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 22:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Köszönöm a segítséget:!:
T-Mobilos kártyát kaptam itt egy havertól, hogy legyen UK számom,
de ha kell átmegyek bármelyik szolgáltatóhoz, csak legyen olcsó a hívás.
És feltőltős a kártyám nem előfizetéses.
Sajna Ancimnak nincs vezetékes száma, otthon nem nagyon éri már
meg fenntartani, mert többe kerül a havidíj mint amennyit telefonálsz.
Így marad a mobil-mobil...
Holnap majd átnézem amiket írtatok, ma már nincs rá időm,
és 'kisilabizálom' mi lenne a legjobb. Nagyon boldog

Joccakát,

Chris'
Vissza az elejére
Annus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 22:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Nekem O2-m van, azon keresztul ha beutod a 09119229595-os szamot akkor mobilra 30p/percert hivhatsz, ha pedig a 08444390390-et, akkor vonalast hivhatsz 3p/percert hetvegente. Tudom nincs vonalas szama szuleidnek, de ha megis kell vmelyik szam, csak tudjad...
Vissza az elejére
neverig
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 12:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi Chris!

Valamiert nem kuldi el az oldal a valaszomat a privat uzenetedre, ezert leirom ide meg egyszer:

Amin mar korabban is irtam, a neten keress ra a Gooogle-lal a cheap international mobile calls-ra, vagy a discount international mobile calls-ra. Lesz egy halom talalatod.
Nezegess meg es probalj ki egy parat. Nem tudom melyik lesz a legjobb neked.

En most kb 5 perc alatt ezeket talaltam:

www.telediscount.co.uk
0844 439 90 90 3p/min Vezetekes
0911 922 90 90 13p/min Mobil

www.ratbuster.co.uk
08444959595 5p/min Vezetekes
09116777777 13p/min Mobil

www.dialwise.co.uk
0844 462 67 67 2p/min Vezetekes
0871 999 49 49 10p/min Mobil

www.planettalkinstant.co.uk
0844 985 0011 3p/min Vezetekes

www.just-dial.com
(ezt nem tudtam megnyitni, mert a munkahelyemen nehany weboldal hozzaferes le van tiltva)

A hivas egyszeru: felhivod az adott szamot, utana beutod a Mo-i szamot (0036.....) es utana a lenyomod a # gombot es mar kesz is!

Mindig erdemes ujra es ujra megnezni a fenti weboldalakat, mert neha valtoztatjak a szamokat.

Hogy mennyibe fog egy hivas kerulni azt nem tudom, probald ki, mert a mobilszolgaltatonak is fizetned kell a perchasznalatert.
Kerdezd le az egyenlegedet, probalj ki egy szamot, merd le hogy hany percig beszeltel, utana megint kerdezd le az egyenleged.

Azert irtam hogy probalj ki nehanyat, mert nekem peldaul O2 feltoltos mobilom van. Hetvegenkent szoktam hivni Mo.-i vezetekes szamot. En a telediscount szamat hasznalom (08444390390), ami elvileg 3p/min lenne + az O2 hetvegi percdija (25p az elso 3 percert, utana 5p/min). De altalaban 60-90 percet szoktam telefonalni (hogy a csajok hogyan tudnak ennyit beszelni maig sem ertem!), amiert csak 1-1.5 fontot fizetek. Igy kb 2p/min az atlagos percdij. En sem ertem hogy miert, de tenyleg csak ennyibe kerul. Ha hetkozben este (csucsidon kivul) hivom ugyanezt a szamot, akkor elvileg ugyanennyibe kellene hogy keruljon, de akkor sokkal dragabb (kb. 10p/min), ezert nem is hasznalom. A Mo.-i mobilhivasok sokkal dragabbak, ezeknek az arat nem tudom.

Udv

Gabor
Vissza az elejére
Kalman
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 21:55    Hozzászólás témája: 08... szamok hivasa szerzodeses phonerol Hozzászólás az előzmény idézésével

vigyazat ami nem 01... 02... 07.... el kezdodik az nem jon le az inclusive x network min bol kiszamlazzak az alapdijon felul!
Vissza az elejére
padam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 17:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kalman írta:
vigyazat ami nem 01... 02... 07.... el kezdodik az nem jon le az inclusive x network min bol kiszamlazzak az alapdijon felul!

Leírnád ezt egy kicsit bővebben?

Köszi Ádám
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Halihow!

http://www.cheapestinternationalcalls.com/CheapestCalls.asp?country=Hungary&calltype=landline

http://www.cheapestinternationalcalls.com/CheapestCalls.asp?country=Hungary&calltype=mobile

Ha ezeket vezetekes telefonrol hivod, akkor tenyleg igaz az 1-2 p/perc (landline2landline) illetve 5-10p/perc (landline2mobile)

Ha mobilrol hivod, akkor persze add hozza a "standard rate"-edet, ami annyi amennyi.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hunzsolt
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 9:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nos, én egy nagyon egyszerű haza telefonálást osztok meg veletek,szinte ingyen.Elönyben van az akinek othon, net hozzá férése van.Én még jelenleg Mo-on vagyok de nem soká én is csatlakozok a kint élő magyarokhoz.

Az első dolog amit megosztok egy Voipon alapuló technologia szerintem mindenki ismeri.http ://www.internetcalls.com/en/index.html
ez egy olyan program ami regisztráció után (kb3min) minden vezetékes matáv szám ingyen hivható (credit feltöltés nélkül is müködik 45 percig utána automatikusan bontja a vonalat)Nos akinek nincs othon élő családtagjainak matávos szám annak ajánlom a othoni telefon fülke +adását.Második megoldás ingyen sms mind a három othoni hálozatba reg.nélkül http://www.free-sms-world.de/valóban müködik!!!! napi 2 db a limit egy mobil számra.
szintén free sms itt nincs limit bármenyit lehet küldeni regisztráció után egyetlen szépséghibája van az peddig hogy csak arra a mobilra küldhető amelyik támogatja az EDGE-t Felkiáltás

Bármilyen kérdésed lenne akkor a son3@freemail.hu irhatsz.
Vissza az elejére
falcon6782
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 28. Vasárnap, 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek ezt a linket: http://www.2u.co.uk/cheapcalls/
Egy próbálkozást megér!
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

falcon6782 írta:
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek ezt a linket: http://www.2u.co.uk/cheapcalls/
Egy próbálkozást megér!

Hat meg Mosoly 7p a landline es 20p a mobil.

Amit egy par cikkel elobb postoltam ott (a legjobb) 0.5p a landline es 6p a mobil.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban