| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
mayor Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 27. Szombat, 9:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszönöm a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Churchill Újonc

|
Elküldve: 2007. November 2. Péntek, 15:21 Hozzászólás témája: Victoria-Stansted |
|
|
Üdv!
Stanstedre kifele menet Victoriáról mennyire jellemző a forgalmi dugó szombaton kora reggel (indulás 6-7 óra körül Victoriáról)? Ugye nem annyira?
Néztem a Terravision közvetlen járatát, pont jó lenne nekem, de persze Victoriára menetrend szerint 6:05-kor érkezik a buszom, így a 6 órakor induló Terravision jó eséllyel esélytelen a következő meg csak 7-kor megy. A gépem pedig 9:50-kor száll fel (remélhetőleg), így a 7 órás busz ha csak 20 percet is késik, máris veszélyben a 9:10-es check-in zárás.
Viszont van National Express is Victoriáról 6:30-kor, cserébe ez megáll itt-ott, bár menetrend szerint ennek 90 perces az útja (Terravision: 75). És persze 2 fonttal drágább is. Na nem mintha a világ végét jelentené, éppencsakhogy bosszantó. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. November 3. Szombat, 2:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Segítségre lenne szükségem. A lányomnak meghallgatása lesz egy londoni egyetemen. Azt tervezzük, hogy Manchesterből autóval megyünk. Kérdésem, hogy hol érdemes parkolni, ha az M1 felöl érkezünk és nem akarunk congestion charge-ot fizetni, hanem tömegközlekedéssel mennénk beljebb? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 863 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 5:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Segítségre lenne szükségem. A lányomnak meghallgatása lesz egy londoni egyetemen. Azt tervezzük, hogy Manchesterből autóval megyünk. Kérdésem, hogy hol érdemes parkolni, ha az M1 felöl érkezünk és nem akarunk congestion charge-ot fizetni, hanem tömegközlekedéssel mennénk beljebb? |
Szerintem inkabb vonatozzatok. Jobban jartok mind idoben, mind penzben, mind idegeskedesben.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 17:04 Hozzászólás témája: Re: Victoria-Stansted |
|
|
| Churchill írta: | Üdv!
Stanstedre kifele menet Victoriáról mennyire jellemző a forgalmi dugó szombaton kora reggel (indulás 6-7 óra körül Victoriáról)? Ugye nem annyira?
. |
En egyszer mentem szombat reggel ki - nem volt veszes a forgalom, ha jol emlekszem 7 korul indultam. Igaz kb. 2 eve volt, amikor meg volt a SkyEurope-nak jarata ide. Szerintem ne sajnald azt a 2 fontot!
Egyebkent meg mindig lehet dugo: futoverseny, valakinek eszebe jutott elozo este vadnyugatost jatszani vagy barmi mas. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 17:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Segítségre lenne szükségem. A lányomnak meghallgatása lesz egy londoni egyetemen. Azt tervezzük, hogy Manchesterből autóval megyünk. Kérdésem, hogy hol érdemes parkolni, ha az M1 felöl érkezünk és nem akarunk congestion charge-ot fizetni, hanem tömegközlekedéssel mennénk beljebb? |
Brent Crossnal van egy bevasarlokozpont, aminek van egy viszonylag nagy parkoloja, azt sajnos nem tudom mennyibe kerul, de onnan tudtok metrozni a belvarosba. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. November 5. Hétfő, 0:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: | | tothz írta: | | Segítségre lenne szükségem. A lányomnak meghallgatása lesz egy londoni egyetemen. Azt tervezzük, hogy Manchesterből autóval megyünk. Kérdésem, hogy hol érdemes parkolni, ha az M1 felöl érkezünk és nem akarunk congestion charge-ot fizetni, hanem tömegközlekedéssel mennénk beljebb? |
Szerintem inkabb vonatozzatok. Jobban jartok mind idoben, mind penzben, mind idegeskedesben.
-seci |
Kedves Seci! Lehet, hogy időben jobban járnánk, de hogy pénzben is, azt nehezen tudom elképzelni. A benzin hármunknak kb. 60 Font. Most szerdán mennénk és szerintem a vonatjegy jóval felette lenne a 100 Fontnak. Sajnos elővételben nem volt lehetőségünk jegyet venni.
Zoli |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Churchill Újonc

|
Elküldve: 2007. November 5. Hétfő, 13:56 Hozzászólás témája: Re: Victoria-Stansted |
|
|
| Finsbury írta: | | Churchill írta: | Üdv!
. |
En egyszer mentem szombat reggel ki - nem volt veszes a forgalom, ha jol emlekszem 7 korul indultam. Igaz kb. 2 eve volt, amikor meg volt a SkyEurope-nak jarata ide. Szerintem ne sajnald azt a 2 fontot!
Egyebkent meg mindig lehet dugo: futoverseny, valakinek eszebe jutott elozo este vadnyugatost jatszani vagy barmi mas. |
Köszönöm, majd reménykedem!
Apropo: nem tudod esetleg, lehet a National Expressre lehet jegyet venni a Victoria Coach Stationon reggel 6-fél7 körül? Vagy a sofőrnél (gondolom ez némi felárral jár). Sokszor utaztam már NE-szel, de mindig elővételben vásároltam  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 5. Hétfő, 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| En mindig a buszon veszek jegyet a sofortol. Szerintem csak az olcsobb, ha jo elore az interneten megveszed. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 5. Hétfő, 18:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Apropo! Azt tudod, hogy Victoria Coach station a Buckingham Palace Rd. mindket oldalan van? A NE-nek kulon epulete van! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Churchill Újonc

|
Elküldve: 2007. November 6. Kedd, 2:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: | | Apropo! Azt tudod, hogy Victoria Coach station a Buckingham Palace Rd. mindket oldalan van? A NE-nek kulon epulete van! |
Jaja, vágom! Nyáron még a Te instrukcióid alapján jöttem idefelé és pont úgy volt minden, ahogyan leírtad. Igaz, az 5 perc séta a metrókijárattól inkább volt 10 a dögnehéz bőröndömmel és cipóra tömött kézipoggyászommal, de normális tempóban valóban legfeljebb 5 lehetne. Ráadásul szerintem a lehető legtávolabbi metrókijáraton jöttem ki, végig kellett sétálnom a Buckingham Palace Roadon.
A NE az interneten is csak akkor olcsóbb, ha van az adott útra funfare (és még van ilyen jegy eladó). Van olyan útvonal (általában a reptériek ilyenek), ahova akármikor veszed a jegyed, egyformán drága. Igazából csak időspórolás miatt érdemes interneten venni szerintem, már persze ha nincs plusz költsége a sofőrtől való vásárlásnak. Mivel még nem 100%, hogy NE-szel megyek Victoriáról, ezért nem veszem csak meg előre. Attól függ, melyiket érem el. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 7. Szerda, 18:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen, mar emlekszem! Milyen volt Bournmouth? Ugye oda mentel? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Churchill Újonc

|
Elküldve: 2007. November 8. Csütörtök, 2:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: | | Igen, mar emlekszem! Milyen volt Bournmouth? Ugye oda mentel? |
Valóban, ide jöttem Akkoriban borzalmasan esős, hideg, rideg, barátságtalan, csak hogy megkönnyítse a szegény kelet-európai munkakereső kezdeti napjait. Mostanában már tűrhető, gyönyörű verőfényes napsütés van szinte naponta. No de ennyit az időjárásról.
Egyszóval egyelőre itt élek, itt dolgozom, most hétvégén csak látogatóba megyek haza. Van egy-két érdekesebb része a városnak, ahol nem szívesen laknék, de egy hardcore londoni nyilván csak mosolyogna az aggályaimon.
Hogy valami ontopicot is írjak: nem emlékszel rá, hogy a NE számol-e fel valami plusz díjat a sofőtől való jegyvásárlásért?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 10. Szombat, 0:05 Hozzászólás témája: |
|
|
A repteri buszokon biztosan nem fognak extrat felszamolni!
Azt hittem a tengerparton nem nagyon vannak hard.core reszek. Ezek szerint ez sem csak londoni sajatossag...... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Miksi Újonc

|
Elküldve: 2007. November 28. Szerda, 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Assssszem az előbb rossz topicba írtam... Bocs
Sziasztok,
A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!
Üdv. Miksi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|