| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Gurubi Újonc

Csatlakozott: Jan 16, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 8:34 Hozzászólás témája: egy kis technika |
|
|
Udv.
talan ebbe a temaba illik a kerdesem es masoknak is hasznos lehet.
Azt tudom, hogy mas a plug szabvany Angliaban. vihetek itthonrol elektromos ketyereket, kaphato-e valamilyen atalakito a magyar dugohoz? koszonom, Akos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 16:50 Hozzászólás témája: Re: egy kis technika |
|
|
| Gurubi írta: | Udv.
Azt tudom, hogy mas a plug szabvany Angliaban. vihetek itthonrol elektromos ketyereket, kaphato-e valamilyen atalakito a magyar dugohoz? koszonom, Akos |
Ugyan ez a kerdes kb. 10x meg van valaszolva
Igen, kell atalakito. Lehet kapni repteren es highstreeten dragan (5 font), otthon mediamarktban es 1-fontos-boltban. Ket fajta van, az egyik 3A-es, a masik 13A-es biztositekkal van. Ez elozobe ne akarj hajszaritot dugni.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrus Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 19:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves GURUBI
Igaz én nem rég ota vagyok forumos de engem is baromira zavar szerintem a szerkesztőket meg pléne hogy a nincs turelmed meg egy kis eszed hogy végigolvasd azokat a topikokat amikre szukséged lenne hanem inkább beleronditasz egy olyan kérdésel ami vagy 100 le van már irva a megfelelő helyen. Szóval csak arra kérnélek hogy máskor jo lenne ha nem szarnád el az ujonan létrehozott dolgokat mert az eszem megál hogy egy olyan topik se marad lassan amibe ne irnának be valami egészen más dolgot mint amiről szól.
na szoval légyszi máskor olvasd végig és doncs de mit akarsz kérdezni és azt a megfelelő helyen tedd.
kössz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gurubi Újonc

Csatlakozott: Jan 16, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 8:19 Hozzászólás témája: Az alapok amit tudni kell: NI szám, nyelviskolák, orvosi ell |
|
|
igazatok van, kulcsszavas keresessel talaltam a :idea:
http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-121-dugo.html
a barmi eszedbe jut rovat alatt. kossz a kioktatast.
szebb jovot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Indyjoe Haladó

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Ware, Herts
|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 23:35 Hozzászólás témája: Re: egy kis technika |
|
|
| Gurubi írta: | Udv.
Gurubi,
A reptéren kapható Samsonite márkájú átalakítótól óva intelek - egy nagy rakás sz.r, pár nap alatt szétesik. Van ott más fajta is, kb 4 font, azzal semmi baj.
Üdv
József |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Matteo Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 25. Csütörtök, 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Van esetleg valakinek tapasztalata a sima szobaantennával fogható TV adásokról? EGyáltalán van még ilyen itt a Britteknél? Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 414 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. Október 25. Csütörtök, 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Matteo írta: | | Van esetleg valakinek tapasztalata a sima szobaantennával fogható TV adásokról? EGyáltalán van még ilyen itt a Britteknél? Köszi! |
Még van, de már nem sokáig. Hamarosan digitálisra váltanak, amihez egy freeview nevü ketyere kell. A Tescoban már 10 font körül árulják, sőt az újabb tv-kbe már beépítik gyárilag.
Hogy szoba antennával mit tudsz fogni az attól függ hol laksz, mekkora ott a térerő. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2007. Október 25. Csütörtök, 16:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Matteo írta: | | Van esetleg valakinek tapasztalata a sima szobaantennával fogható TV adásokról? EGyáltalán van még ilyen itt a Britteknél? Köszi! |
Ja és még annyit, hogy Manchesterben az 5 nagy adó (BBC1, BBC2, ITV1, Channel4 és Five) és egy helyi adó vehető analóg vevővel. A digitálissal 20-30. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Matteo Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 26. Péntek, 15:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi szépen!
Filózunk egy pici tv megvásárlásán, akkor ezekszerint már ezt a freeview antennát kellene venni hozzá. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2007. Október 27. Szombat, 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Matteo írta: | Köszi szépen!
Filózunk egy pici tv megvásárlásán, akkor ezekszerint már ezt a freeview antennát kellene venni hozzá. |
Csak hogy tisztázzuk a dolgot. Az antenna (angolul ariel) és freeview (egyesek szerint set top box) között elég nagy különbség van. A freeview az egy olyan kütyü, amelyik az antenna és a TV között van, mint a műholdas vevőknél a beltéri vevő.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 11:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Matteo írta: | Köszi szépen!
Csak hogy tisztázzuk a dolgot. Az antenna (angolul ariel) és freeview (egyesek szerint set top box) között elég nagy különbség van. A freeview az egy olyan kütyü, amelyik az antenna és a TV között van, mint a műholdas vevőknél a beltéri vevő.  |
Azaz kell TV, freeview doboz (ez a ketto neha egyben van mostansag) es antenna, marpedig a freeviewhoz valo.
Viszont azt erdemes tudni, hogy azert a freeview-val valo lefedettseg olyasmi, mint a mobiltelefon, vagy mint a normalis TV. Vagy van a hazban ahol laksz terero, vagy nincs. Ha nincs, akkor a ugye a szobai antenna nem mukodik. Vagy mukodik, de csak az emeleten.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Matteo Újonc

|
Elküldve: 2007. November 2. Péntek, 13:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Matteo írta: | Köszi szépen!
Ja persze, én is arra gondoltam. Antennát nem is kellett vennem egy dróttal is fog négy csatornát freeview nélkül, akkor azzal biztos többet fog  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2007. November 3. Szombat, 2:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Matteo írta: | | tothz írta: | | Matteo írta: | Köszi szépen!
Ja persze, én is arra gondoltam. Antennát nem is kellett vennem egy dróttal is fog négy csatornát freeview nélkül, akkor azzal biztos többet fog  |
Az egyáltalán nem biztos. Mi is tudunk venni több analóg csatornát szobaantennával, de a freeview nem működik vele. Szerencsére van egy központi antennánk is, amiről viszont már megy.
De ne aggódj, vedd meg nyugodtan, ha nem jön be bármikor visszaviheted, itt visszafizetik a vételi árat, nem úgy mint otthon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Matteo Újonc

|
Elküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 14:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi megoldódott. Egy tökéletes kis tévé egybeépített videoval 10 font, hozzá a freeview box 5 font volt egy angoltól. Mindkettő mintha új lenne, távcsival, kézikönyvvel, elemekkel. Bicajjal mentem érte a fazon igazi gentleman volt, mert elhozta kocsival nekem Az adtrader.co.uk oldalon találtam rá a hirdetésére. Ez jobb mint a gumtree abból a szempontból, hogy bármelyik kisvárosra rá lehet keresni.
Ja, a lényeg, hogy mindenféle antenna nélkül csupán egy 2 méteres kábelt felvezetve a szekrény tetejére tökéletesen működik a freeview is kb 30 csatornával, plusz vagy egy tucat rádióval.
Köszi a támogatást  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|