| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kovacsannacska Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 18:45 Hozzászólás témája: nincs már munka londonban |
|
|
sziasztok!
Elegem van ebből az egészből. Felsőfokú angolom van és tapasztalatom több területen is és mégsem találtam állást pedig napi 50 önéletrajzot küldtem el vendéglátói, bolti és kávézói munkára.
2 hónapja vagyok kint és semmi.
eddig 400 000 forintnyi pénz ment el csak a lakásra a többire 200 000 forint. ennyi volt az összes megtakarított pénzem.
szerintem már nincs semmi munka itt londonban.
Mindenhova ezeket a lengyeleket, románokat, spanyolokat veszik fel.
Csak azok az ismerőseim találnak munkát, akik legalább 1 000 000 forintot vagy többet hoznak ki .
Tanuljatok a hibámból. ez az egész nem éri meg.
Ha van munkád a fizetésed 70%a elmegy a lakbérre. Havi 200 000 forintot fizetek egy kis szobáért és rossz környéken. Ez még olcsónak számít itt.
Ennél már otthon is jobb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 11. Kedd, 0:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves annacska!
Itt sem fenékig tejfel az élet.
Nekem is van ismerősöm, aki Londonban kipróbálkozta a lelkét is, idősotthonban dolgozik, minimálbérért, és nem Londonban.
Valóban nem olcsó az élet idekint, sokan mondják, hogy 30e éves jövedelem alatt, nem lehet megélni.
Londonban biztosan nem.
Próbáltál másfelé körülnézni?
Próbáltál um. bármilyen munkát találni?
Itt a honlapon is van rengeteg kínálat, azokat megnézted?
Jelentkeztél gumtree-s hirdetésekre?
Regisztráltál a Jobcentre-ben?
Vannak ismerőseid, barátaid, akik valahol, valahogy dolgoznak?
Hogy készültél fel a kijöveteled előtt?
Olvastál kinti véleményeket? Lecsekkoltad a nyelvtudásodat?
Szóval nem szeretnélek bántani, mert az élet megteszi ezt, csak azt szeretném tudni, valóban fel kell-e adnod, vagy csak még egy kis kitartásra van szükséged a sikerhez!
A baj az, hogy otthon sem az igazi, sőt, egyre sz...bb lesz, tehát ha itt sem, akkor hol?
Ne add fel, inkább segíts magadon, pláne, ha ennyit rááldoztál!
Sok sikert, kitartást, és szerencsét!
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
halasz Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 11. Kedd, 9:41 Hozzászólás témája: Munkat keresek |
|
|
Hello szept 22 től vagyok Londonban Epitőiparimunkat keresek 24 en tudok kezdeni szakmam acs de minden egyeb munka is erdekel angolul beszelek email cimem yanosh2006x@yahoo .com elore is koszonom a segitseget
Halasz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Szeptember 11. Kedd, 20:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves kovacsannacska!
Olvastam a véleményed, és tiszteletben tartom azt, de nem értek igazán egyet vele.
Munka van itt bőven, csak keresni kell. A feleségem betegség miatt egy hete otthagyta a szállodát ahol dolgozott, ma keresett azóta először munkát, csak az interneten küldte szét a CV-jét. Egy nap alatt pontosan 3 helyről kapott telefont, és egy helyre ment interjúra még aznap. (Nem is minimálbéres munkára, most várjuk a választ)
Előtte a szállodai munkát is egy nap alatt találta, nyakába vette a környéket és bement minden alkalmasnak látszó helyre. Hamar megtalálta...
Főleg most szeptembertől több a munkalehetőség, sok diák és gyerekes szülő megy haza a tanév kezdetére.
Tudom hogy az álláskereséshez sok minden szükséges, de a lehetőségek adottak. Egyébként való igaz, hogy a lengyelek, spanyolok és a románok (bár ők talán nincsenek olyan sokan, mert engedély kell a munkavégzéshez) sok munkát elvisznek, köszönhetően a nagyon erős lobby-juknak és az egymást erősen segítő magatartásuknak.
Sok sikert, kitartást! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Terminator Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 11, 2007 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 0:03 Hozzászólás témája: Re: nincs már munka londonban |
|
|
| kovacsannacska írta: | sziasztok!
Elegem van ebből az egészből... |
Kedves Annácska!
Bejegyzésed alapján azt a következtetést vonom le, hogy valószínűleg Te lehetsz a legszerencsétlenebb ember Nagy-Britanniában.
11 éves londoni tapasztalattal a hátam mögött nyugodtan állítom, hogy itt aki "akar" dolgozni az talál is munkát. Az nem biztos, hogy az első munkahely lesz az álommeló, de nem is kell, hogy onnan menj nyugdíjba.
Akarat, türelem és kitartás kérdése az egész.
Sok sikert! (mindenkinek!) _________________ Terminator |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Október 1. Hétfő, 22:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Azert tenyleg nem konnyu... 11 ev londoni tapasztalattal biztosan mas, de ha uj vagy itt, akkor egeszen maskepp neznek rad. Hihetetlenul nagy a munkaerokinalat, sokaktol hallottam mar, hogy a varos "megtelt". En is viszonylag nehezen talaltam munkat, nekem a "besetalok azt' megkerdezem" modszer jott be, sikerult kifognom egy egeszen jo kis allast. Ezt javaslom masoknak is. Miutan egyebkent folvettek, kaptam meg nehany telefont tovabbi helyekrol is... Persze sokkal lejjebb kellett adnom, mint az otthoni munkam volt, de megis jol erzem magam.
Egy dolog viszont erdekes: a klubban, ahol dolgozom, csak angolok es lengyelek dolgoztak mindezidaig: kerdeztek is a lengyelek, hogyan sikerult kifognom az allast, aztan meseltek, hogynaluk ez ugy megy, hogy ha valaki felmond, jon helyete valamelyik ismerose, vagy rokona.
Ezek tenyleg segitik egymast... _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabina05 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 3. Szerda, 20:56 Hozzászólás témája: Sürgős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Sziasztok!
A párommal szombaton utaznánk Londonba, de sajnos a gyári munkáról már lekéstünk, ahova mehettünk volna. Valaki nem tud Angliában egy gyárat, ahova azonnal felvennének minket minimális angol nyelvtudással? Nagyon fontos lenne és előre is köszönöm mindenkinek.
sziasztok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Október 3. Szerda, 21:23 Hozzászólás témája: Re: Sürgős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| szabina05 írta: | Sziasztok!
A párommal szombaton utaznánk Londonba, de sajnos a gyári munkáról már lekéstünk, ahova mehettünk volna. Valaki nem tud Angliában egy gyárat, ahova azonnal felvennének minket minimális angol nyelvtudással? Nagyon fontos lenne és előre is köszönöm mindenkinek.
sziasztok |
Szabina próbálkozzatok meg Colindale-ban az American Dry Cleaning Company-nál esetleg, most biztos van szabad állás. És mellesleg jópár Magyar is dolgozik ott.
A cím: 3, Carlisle Road, Colindale, London NW9 0HD
A fizetés minimálbér, de annyi órát dolgozhattok, amennyit bírtok..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabina05 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 18:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok?
Valaki tud valami információval szolgálni az agentura boomerang szlovák munkaközvetítővel kapcsolatban?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
melo26 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 16:57 Hozzászólás témája: bármilyen alkalmi munka - azonnal |
|
|
Szasztok!
Jövő hét elején utazom Londonba (2 nap múlva), BÁRMILYEN azonnal elkezdhető alkalmi munka érdekel (mosogatástól kezdve, bútorszállításon át bármi, nem vagyok túl kényes... Szellemi munka is jöhet, több diplomás vagyok)
Magas, fiatal, normális kinézetű, kultúrált fiú vagyok, állást keresni megyek ki, de addig amíg nem találok képzettségemnek megfelelő munkát valami alkalmi munkára lenne szükségem, mert nincs túl sok pénzem.
B-kat jogsim van, angolul középszinten elgagyogok bárkivel. (nyelvvizsga van és rendszeresen használom is a nyelvet)
LÉCCI HELP ME!
londonimelo@freemail.hu
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
misidr Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 30. Kedd, 11:06 Hozzászólás témája: munkat szallast keresunk londonban jovo het |
|
|
sziasztok
jovo heten mennenk londonban ketten mind ketten 22 evesek eS kozepfokon beszelek angolul a haverom picit gyengebben neki van targoncas jogositvanya nekem van B jogsim ertunk:villanyszereles ,raktari , melo ,mindnfelle epitkezesi melo ,de amugy mindent hamar megtanulunk ugyhogy minden lehetoseg erdekell Szallas meg hat lattunk egy par hirdetest hogy 55 font per het nem tudom az most sok vagy keves ez van
NA SZOVAL MINDENFELE SEGITSEGNEK, UTMUTATASNAK NAGYON ORVENDUNK ES ELORE IS KOSZONJUK...
SZIASZTOK
UDV
misidr@uk2.net |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
richard0814 Újonc

|
Elküldve: 2007. November 15. Csütörtök, 14:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.,,
Januárban szeretnék kimenni angliába és az a kérdésem, hogy el lehet e helyezkedni SMT-operátorként valalhol magyarként???, ha valaki ilyen melót csinál kérem válaszoljon..!!!...a másik kérdés hogy hogyan lehet nemzetközi SMT-operátori vizsgát tenni??illetve hol? mennyiért??stb...
A válaszokat előre is kösszönöm..
üdv Richard... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szabiba Újonc

|
Elküldve: 2007. November 15. Csütörtök, 17:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Munkát keresek Norwood körzetében (Penge, Crystal Palace, Balham stb.).
Aki tud valamit az légyszi írjon. Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sandyc Újonc

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: 2007. November 19. Hétfő, 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem azzal kapcsolatban, hogy milyen képzettség szükséges, ha az ember dadának szeretne állni Angliában? Most nem au-pair munkára gondolok, hanem pl. gyermekgondozókra, ápolókra kórházban, esetleg óvodában. Nyilván minél jobb angol nyelvtudás kell, én inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen képzettség az, amit a leginkább értékelnek. Jó pont-e pl egy oviban a pedagógus diploma, vagy ott az nem sokat számít, mivel itthoni? Van vmilyen OKJ-s vizsga, vagy bármi, ami jól jöhet? Előre is köszi, ha bárki bármilyen hasznos infóval tud szolgálni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lebowsky77 Újonc

|
Elküldve: 2007. November 19. Hétfő, 14:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Fórumozok!
A férjem januárban szeretne kimenni Angliába dolgozni. Infora lenne szüksége ,hogy ott is nehéz találni melót igy év elején?? B,C jogsija van , erős alapfokú angol nyelvtudás, és igazándiból bármilyen munka érdekelné.
Ha valaki tudna segíteni információval azt megköszönném!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|