Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

November elejére Londonba útitársa/ka/t keresek...
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 30. Vasárnap, 14:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedden tudom megmondani, mikor tudunk találkozni.

És csak akkor foglalom majd le a jegyet, ha már tuti a szállás és megegyeztünk mindenben.
adam84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 1. Hétfő, 8:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló, nekem okés a jövö hét,csak irajatok h hol és mikor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Luna25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 2. Kedd, 12:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én még új vagyok itt,de minél előbb szeretnék kimenni Londonba!Mosoly
V.ki esetleg tud v.mi megbízható céget,vagy v.mi?
Kicsit félek az átvágásoktól... Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szoszimoo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 5. Péntek, 8:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok én most indulok okt.30-án repülővel Plymouthba dolgozni valaki nincs itt aki esetleg akkor indul Easyjettel Lutonig?Onnan
busszal Londonba jó lenne ha mákom volna aki esetleg Londonig velem tart... Kacsintó
Szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
ÍRj Kacsintó
szoszimoo@freemail.hu
Vissza az elejére
misidr
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 25. Csütörtök, 11:44    Hozzászólás témája: november eleje hosszu tavra LONDON v.(anglia) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

November elejen szeretnek kiutazni londonban hosszutavra 22 eves vagyok kozep fokon beszelek angolul utitarsat es alberletet es munkat is keressek aki tud segiteni vagy szeretne csatlakozni irjon : misidr@gmail.com

koszi
Vissza az elejére
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 30. Kedd, 6:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha minden igaz, november 6-án (legkésőbb 7-én) indulunk Angliába kocsival. Elfér még egy fő valamennyi csomaggal, esetleg kettő, de akkor kevesebb csomaggal. Ha valakit érdekel, írjon gyorsan. Mosoly Érkezni 8-án szeretnénk.
Vissza az elejére
misidr
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 30. Kedd, 18:59    Hozzászólás témája: nekunk jo lenne az idopont Hozzászólás az előzmény idézésével

Molyci írta:
Sziasztok!

Ha minden igaz, november 6-án (legkésőbb 7-én) indulunk Angliába kocsival. Elfér még egy fő valamennyi csomaggal, esetleg kettő, de akkor kevesebb csomaggal. Ha valakit érdekel, írjon gyorsan. Mosoly Érkezni 8-án szeretnénk.

Szia nekunk jo lenne az idopont ,ketten lennek ket 22 eves srac nekem van B jogositvanyom te hat ha gondolod be valalhatok a vezetesbol is erdeklodnenk hogy kb mennyibe kerulne
ha gondolod valaszolj
a misidr@uk2.net cimre
udv
bandi es misi
Vissza az elejére
misidr
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 31. Szerda, 12:30    Hozzászólás témája: november london Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok bocsi de ugy latszik nem megy az emailom

ha valaki irt bocsi,meg mindig november elejen megyunk londonban

misidr@gmail.com

udv...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban