Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Southampton (Hampshire)
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Southampton (Hampshire)
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kabi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Mindenkinek!
CSak most találtam rá erre a fórumra. Csak az elozoekre gondoltam reagálok. A munkakeresés céljából én is a daily echo-t ajánlom, vagy neten a fsh4job (ugyanazok vannak benne, mint az Echoban vagy a Hamshire Chronicle-ben, illetve FEjobs.com). De érdemes megnézni az egyes városok onkormányzati lapját is (pl: southampton.gov.uk) mert ott is sok lehetoséget lehet találni, bár nem feltetlenul a vendéglátás teruletén. Tejumade hsz.-re reagálva (igényes zene,stb). Én ajanlom a SoulCellar pub-ot, ahol szinte mindennap van élozene, akimeg elektronikusra vágyik pl: Drumm 'N Bass, etc annak meg a Rhino clubbot ajánlom. De a Guildhallban is szoktak lenni egész jó kis koncertek. Goldfrapp, etc...

Have Fun!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 20:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[Az irodai munkara nem erdemes jelentkezni mert alltalaban sok a macera vele, tehat azokat a cegeket nem irom le. Pl helyben kell teszteket kitolteni, interju meg ilyesmi. Bar aki meg ennek ellenere is meg akarja probalni, akkor www.officeangels.co.uk asszem.

Az Office Angels válogatós. Én nem sokkal azután mentem be hozzájuk, hogy ideköltöztünk. Elutasitottak, hogy nincs angliai tapasztalatom. A magyar nem érdekelte őket.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kriszta8
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 16. Kedd, 8:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Van bárki még mindig Southamptonban? (Nagyon régen volt hozzászólás az oldalon.) November közepén megyek ki Angliába. Southamptonban teljes munkaidős irodai állásom lehetne. A fórumban leírtak alapján úgy gondolom, hogy nettó 1000 fonttal nem lennék túlfizetve. Milyen szálláslehetőségek vannak (nem egyetemi koleszban és nem lengyeleknél)? A Gumtreen néztem a hirdetéseket, nincs sok. Most egyedül mennék, de a férjem és a fiam is jönne néhány hónapon belül, ha sikerül normalizálni a körülményeket. Közlekedés milyen, ha nincs saját kocsid? Mennyire van bármilyen mellékállás lehetőség? (Folyékonyan beszélek angolul. Főmunkaidő 8tól 4-ig.) Olcsóbb a város bármilyen téren is Londonhoz képest?
Vagy Londonban kellene kezdeni, a nulláról indulva munkát keresni?- már most lúgy tűnik, hogy tovább kellene lépnem, ha el is vállalnám a southamptoni munkát. Bármi tanácsot szívesen veszek.
Szép napot mindenkinek!
Kriszta
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 16. Kedd, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kriszta8 írta:
Sziasztok!
Van bárki még mindig Southamptonban? (Nagyon régen volt hozzászólás az oldalon.) November közepén megyek ki Angliába. Southamptonban teljes munkaidős irodai állásom lehetne. A fórumban leírtak alapján úgy gondolom, hogy nettó 1000 fonttal nem lennék túlfizetve. Milyen szálláslehetőségek vannak (nem egyetemi koleszban és nem lengyeleknél)? A Gumtreen néztem a hirdetéseket, nincs sok. Most egyedül mennék, de a férjem és a fiam is jönne néhány hónapon belül, ha sikerül normalizálni a körülményeket. Közlekedés milyen, ha nincs saját kocsid? Mennyire van bármilyen mellékállás lehetőség? (Folyékonyan beszélek angolul. Főmunkaidő 8tól 4-ig.) Olcsóbb a város bármilyen téren is Londonhoz képest?
Vagy Londonban kellene kezdeni, a nulláról indulva munkát keresni?- már most lúgy tűnik, hogy tovább kellene lépnem, ha el is vállalnám a southamptoni munkát. Bármi tanácsot szívesen veszek.
Szép napot mindenkinek!
Kriszta

Szerintem ha van ra lehetoseged mindenkepp fogadd el azt az allast. Ha masra nem is de arra jo lesz hogy legyen itteni munka tapasztalatod ebben az agazatban. Aztan kesobb tovabb lephetsz. De itteni tapasztalat nelkul nehez irodai munkara bejutni. Szoval erdemes megcsipni ha kellesz neki. A fizu...hat raktari vagy betanitott meloval is ennyit keresnel es Londonban hirtelenjeben sok mas nem akad.A kornyekrol infokat itt tudsz meg nezni: http://www.upmystreet.com/l/Southampton.html
Lakasokat itt tudsz nezni: http://www.findaproperty.com/
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Október 16. Kedd, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kriszta8 írta:
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Kriszta

A netto 1000 font Southamptonban nagyon jo fizetes, foleg ha a het 5 munkanapbol es a munkanap 7.5 orabol all. Ezt ne szalaszd el, ennel jobbat irodai munkara nem is nagyon lehet kapni! Plane UK-experience nelkul!
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
km51
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki tudna segíteni nekem! Barátnőm nemrég ment ki Southamptonba dolgozni és ha esetleg lenne valakinek ötlete hogy hol vagy hogyan tudná kinti southamptoni magyarokkal felvenni a kapcsolatot ??????????
Vissza az elejére
Kriszta8
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 17. Szombat, 12:47    Hozzászólás témája: Southampton Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kriszta vagyok egyenlore Londonbol. Most fogok lekoltozni Southamptonba. Nov. 21en, szerdan pl. egesz nap ott leszek, intezem a papirjaimat. Ha barki ott van, szivesen fel vennem vele a kapcsolatot. Irjatok vagy a forumba vagy a tel.szamom 07942 330537
Jo hetveget!
Vissza az elejére
lilus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 5. Szombat, 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
én még nem vagyok kint Angliában de nagyon sokszor jártam már kint! 15 éves vagyok és az egyik barátnőmmel szeretnék kimenni nyáron nyelvet tanulni Southamptonba!! Nagyon kéne nekem/nekünk egy kis segítség..valami olyan helyre szeretnénk kimenni ahol kötetlenek vagyunk délelőtt suli délután meg szabadok lennénk iylen gyors tanuló tanfolyam.. légyszi írjatok ha tudtok valami ilyeen sulit!!
Üdv.: Lili Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban