Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

7 fős kisbusszal Londonba és Magyarországra

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kincses
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 7. Vasárnap, 16:45    Hozzászólás témája: 7 fős kisbusszal Londonba és Magyarországra Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Tervezem 7-9fős kisbusszal Angliába és magyarországra személyek és csomagok szállítását. DE Felkiáltás
Mielőtt beleugranék a SEGÍTSÉGETEKET kérem Ötlet
Tudnom kell hogy mekkora igény van rá! Mind a csomagok, mind a személyszállítás terén! Mekkora költségeket tartanátok elfogadhatónak és mekkora csomagokkal utaztok?
Az ár a fontosabb vagy a kényelem Kérdés
Menetidőben kb 18-20órát kalkulálok.
Vidéki begyűjtés is megoldható!
Magamról annyit, hogy jelen pillanatban még kamionozok az EU területén.
Szeretném úgy keresni a kenyeremet, hogy a hozzám hasonló egyszerű embereknek segítek, nem pedig multimilliomos b..kók zsebét tömöm!

Előre is köszönöm: Szabó Rudolf
email: london_budapest@citromail.hu

Ui.:Jelenleg munkámból kifolyólag nem biztos, hogy a leggyorsabban tudok válaszolni a hozzászólásaitokra és leveleitekre, de hetente 1x tuti gép elé kerülök!

Legutóbb Kincses szerkesztette (2007. Október 8. Hétfő, 17:03), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 8:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mivel a legolcsóbb buszjegy 10.000 Ft-Londonba
szerintem 8000 Ft a reális saját csomaggal együtt.

Csomagszállítás pedig 4000 Ft/bőrönd.

Hopp, de most jutott eszembe, hogy ott a komp.
+ komp költség.
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 9:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az iwiw-en lattam par hirdetest. Szinte minden vallakozas 50 font/fo/ut aron hoz-visz emebereket. Ami kb. a repjegy ara 1 iranyba - ha jo elore foglalsz. En ugy latom, hogy a repjegyek dragabbak mint tavaly. Nagyon sok roman utleveles embert latok mostanaban a Bp-London jaratokon, jonnek ok is ki. Es aki a hatarhoz kozel lakik, annak egyszerubb Bp-re jonni. Ennek koszonhetoen viszont kozel sincs annyi akcio, annyi olcso repjegy, mint tavaly volt. De hat miert is lenne ra szukseg, ha van egyebkent is utas.

Budapestrol 50 fontert meg lehet oldani a repjegyet, ha min 1 honappal az utazas elott foglalsz. De ha rovidebb idon belul, vagy sok csomaggal kell menni esetleg Karacsonykor vagy nyaron, akkor semmikeppen. A repterre feljutni mondjuk Nyiregyhazarol sem olcso: van egy repteri munibusz szolgaltatas 13.000 forintert returban es kb ennyi a vonatjegy is. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy talan erdemes videkrol indulni.

A csomagszallitast en meg nem probaltam. Szinte minden heten olvasni eltunt csomagokrol, erre azert keszulj fel!

Szgk-val 18 ora alatt tettuk meg az utat csak a legszuksegesebb pihenokkel - tankolas, gyors mosdo es mar megyunk is. Az ut hossza nagyon fugg attol, hogy mekkora a forgalom Nemetorszagban es hol sikerul elkapnod a reggeli/du-i dugot. Amit nagyon erdemes elkerulni ezekben az idokben az Brusszel. Komppal jottunk at a Norfolkline-nal - a kikotes helye miatt tunik jobbnak, mint a tobbi es olcsobb is. Valaki emlitette, hogy van 1 napos jegy a Csalaguti vasutra 44 fontert, ami jelentosen megroviditheti az utat - en meg soha sem probaltam, talan jobb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kincses
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 17:00    Hozzászólás témája: Re.: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez már valami!
Zsolessz!
Tehát többet kel nyújtanom mint egy busz!

Finsbury!
Kösssz az infókat! A pályákkal és csúcsforgalmi dugókkal tisztában vagyok lévén,
hogy az EU- ban kamionozok pillanatnyilag.

A vidéki indítás vagy akár az ún gyűjtőjárat határozottan jó ötlet!

A csalagútnak utánna nézek!

Köszönöm Mindkettőtöknek! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. November 8. Csütörtök, 14:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kincses!

Csak érdeklődni szeretnék,hogy alakul a "vállalkozásod",miszerint szállítanál magyarokat Anglia és Magyarország között?
Engem érdekelne a dolog,bár csak jövő márciusban készülök kifele.
Van már valami pontosabb infód ezzel kapcsolatban?
Egy igény már biztos lenne rá,személyemben.

Sok sikert!

Szia!
Vissza az elejére
Kareszpolo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 16. Péntek, 0:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én ezt jo ötletnek tartom.!!!Főleg akkor lenne szerintem jo ha nem csak LOndonba vinnél embereket..Mert én pl swanseaban vagyok és tök mind 1 hogy busszal vagy repülpvel jöttem volna mert 1 napot vesz igénybe mindegyik.Mert a repüélő csak londonig ment volna és onnan ide 6 ora buszut.Uh ugyan ott tartok mintha otthonrol busszal jöttem volna.Én idén jöttem ki egy csávoval és sokkal jobb volt mert legalább jo volt a társaság és ugy gyorsan telik az idő.SZtem 50 fontot simán elkérhetsz.Bár az sem jo ha a 7 szemllyes kisbuszban 7en ülnek....Mert az olyan mintha busszal mennél.Én személy szerint aprilis végén vagy május elején mennék haza...Ha összejön az dolog neked amihez sok sikert kivánok és pont akörül mennél vissza magyarországra akkor irj mailt nekem!!!kareszpolo@gmail.com
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. November 16. Péntek, 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kareszpolo írta:
Én ezt jo ötletnek tartom.!!!Főleg akkor lenne szerintem jo ha nem csak LOndonba vinnél embereket..Mert én pl swanseaban vagyok és tök mind 1 hogy busszal vagy repülpvel jöttem volna mert 1 napot vesz igénybe mindegyik.Mert a repüélő csak londonig ment volna és onnan ide 6 ora buszut.Uh ugyan ott tartok mintha otthonrol busszal jöttem volna.Én idén jöttem ki egy csávoval és sokkal jobb volt mert legalább jo volt a társaság és ugy gyorsan telik az idő.SZtem 50 fontot simán elkérhetsz.Bár az sem jo ha a 7 szemllyes kisbuszban 7en ülnek....Mert az olyan mintha busszal mennél.Én személy szerint aprilis végén vagy május elején mennék haza...Ha összejön az dolog neked amihez sok sikert kivánok és pont akörül mennél vissza magyarországra akkor irj mailt nekem!!!kareszpolo@gmail.com

Az iWiW londoni forumain sokszor hirdetnek ilyent, erdemes korulnezni ott is.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban