| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
famu21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 15:41 Hozzászólás témája: Utitárs nyárra!!!! |
|
|
Sziasztok!!
2008 nyarán utaznék Manchesterbe vagy Londonba. A nyári szünidőben szeretnék kinn dolgozni és nagyon örülnék egy utitársnak. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan.
Köszi!
Üdv: Reni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
brie20 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 12. Péntek, 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én is jövő nyáron szeretnék kimenni és persze dolgozni a szünidőben. És szívesen mennék veled. Írj, ha úgy gondolod.
Köszi: Brigi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
famu21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 12. Péntek, 17:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!!
Örülök hogy írtál
Gondolom akkor te is tanulsz??
Én azért tudok csak nyáron kimenni mert fősulin tanulok és úgy gondoltam hogy a nyarat hasznosan töltöm el. Már régóta szeretnékkint dolgozni és olvasatam itt a fórumokat és gondoltam hogy akkor én is írok legalább nem kell egyedül kimennen. A nyelvvel hogy állsz?
Én kb 3 éve tanulok angolul csak azt a baj hogy mostanában nem gyakorlom és kezdem elfelejteni. Ezért is szerteném a nyarat kint tölteni hátha ragad rán valami a nyelvből is
Együtt minden könnyebb meg ha megszervezzük akkor nem érhet akkora meglepetés. Remélem te is komolyan gondolod?!
Írj.
Üdv:Reni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. Október 12. Péntek, 22:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok Lányok!
Csak azért írok, mert én Manchestrben élek és tavaly itt volt egy volt kollégám fia és annak egyik barátja. Azon idő alatt (bő egy hónap) nem sikerült állást találniuk. Manchester jelenleg egytemi város, nagyon sok külföldi diákkal, akik mind nyárra keresnek állást. Tanácsom tehát az, ha ide szeretnétek jönni, hogy már most kezdjétek el az álláskeresést, ha nyáron dolgozni szeretnétek. (Lehet hogy egy kicsit túl sok lett a ha az előző mondatban. Bocsi.)
Zoli |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
famu21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 13. Szombat, 7:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Zoli!!
Köszönöm a jó tanácsokat
Ezért akarom már most megszervezni az útat mert gondolom nem úgy működik hogy kimegyek aztán már holnap szerzek állást. Persze ez is előfordulhat. Bizti vagyok benne ha több időre mennék akkor "könnyebb" lenne de még egyelőre ez nem megy. A suli bejezeztével mindenképpen kimennék hosszabb időre.
Ha van időd írhatnál a manchesteri életről!?
Köszi
Üdv:Reni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
brie20 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 13. Szombat, 18:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én 5 éve tanulok angolul és a fősulin is angol szakra járok. Én is komolyan gondolom a kiutazást, mert jót tenne. Te hogy tervezed a munka keresést? Egyénileg vagy közvetítő iroda által? És elsősorban Manchesterbe vagy Londonba?
Brigi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
famu21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 14. Vasárnap, 9:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!!
Akkor neked jól megy az angol!!
Igazság szerint nem tudon melyik lenne jobb a közvetítő vagy egyénileg. Az tény hogy közvetítővel könyebb csak keresni kell egy megbizhatót bár itt a fórumban ajánlanak olyanokat amelyek korrektek és nem vernek át.
De ha egyénileg találok/találunk valamit nekem az úgy is jó.
Én inkább Manchesterbe mennék de ha az nem jönne össze (nem tudom oda mennyi az esély) akkor irány London És te hova mennél?
És melyiket választanád: közvetítő vagy egyénileg?
üdv: Reni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
brie20 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 14. Vasárnap, 18:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én se tudom melyik lenne jobb, a közvetítő vagy egyénileg. Az ismerőseim szerint jobb lenne közvetítő által és hogy Londonban nagyobb az esély munkát találni. (ezt az egyik kint élő ismerősöm mondta). Igaz, hogy drágább az élet. Te milyen munkára gondoltál?
Brigi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
famu21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 15. Hétfő, 8:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Szerintem az elején nem nagyon lehet válogatni a munkák között "mindent" be kell vállalni pl.mosogatás takarítás. Az egyik ismerősöm is először csak mosogatott aztám már a Lidlben dolgozik részlegvezetőként. Mondjuk a vendéglátásban nagyobb kedvvel dolgoznék ebben van is tapasztalatom mert hétvégente felszolgálóként munkálkodom. Te is valami ilyesmire gondoltál?
Megadom az eemail címem ( manun7@citromail.hu) és írhatnál oda mert személyes dolgokat gondolom nem ide akarod írni. szeretném megtudni hogy menyni idős vagy hol laksz meg hasonló infókat hogy jobban megismerjelek.
Üdv: Reni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szalead Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 17:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Barátnőmmel szívesen csatlakoznánk útitársként. Mi is nyáron készülünk ki, egészen pontosan június végén. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
famu21 Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 6. Csütörtök, 19:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én már június elején ki szeretnék menni.
Ekkor nem tudtok?
üdv.
Reni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laca119 Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 26. Szerda, 19:42 Hozzászólás témája: szia |
|
|
Mi is szeretnénk kimenni párommal Londonba vagy környékére.
Juni végén, mert akkor van vége a vizsgaidőszaknak. Bár melót még nem találtunk!
És szálással is gond van, szívesen beszállnánk ha tudx szállást anyagilag.
Üdv LAca & Dóri
laszlo.dudics@gmail.com
d.kissyfur@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|