| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
inwe Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 26. Szerda, 7:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Vajda Gyulának hívnak és szállást keresnék december 1én és 2 án éjszakára. Én vasárnap utazok ki az Egyesült Királyságba mint au pair de a barátnőm utánam szeretne jönni és Londonban szeretnénk eltölteni egy kis időt akinél lenne ilyen lehetőség az kérem szóljon.
Árat priviben megbeszélnénk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Norbert77 Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 26. Szerda, 21:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok valaki foglalkozik shepherd bushon lakasokkal studio flat vagy duplaszoba mik az arak csak erdeklodnek mert 3 het mulva szeretnek arra mocorogni .Varom az ajanlatokat elore is koszonom . |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Trib Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 1. Péntek, 17:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Testvéremmel mennék Londonba március közepén, én 5 napra, tesó 4-re egy konferenciára, és olcsó szállást keresnék. (a helyszín Alexandra Palace, Wood Green, ez igaz valahol észak londonban van?)
Mivel kora reggeltől késő estig lenne programunk, ezért a legfontosabb, hogy a közelben legyen a szállás.
Ami érdekelne, hogy melyik érné meg jobban, olcsó hostel "shared room"-al, vagy egyszerübb lenne ilyen 1 hetes szállást keresni, amit ahogy láttam kb 70 fontosok. (megosztott szobáknál szerintetek ott lehet hagyni a csomagokat biztonságban?)
Esetleg nincs jó ajánlásotok, hogy hol találok azon a környéken olcsó és megbízható szállást?
By The Way:
Szépen össze van állítva a honlap!
Üdv:
Tibi, egy bécsi magyar |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tide Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Magyaroknak kiado 2 agyas szobat keresek Southgate vagy New Barnet kozeleben.Segitsegeteket elore is koszonom! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|