| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
muti24 Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 24. Péntek, 8:31 Hozzászólás témája: CV-Önéletrajz, állásinterjú |
|
|
Szia Enci és többiek!
Október közepén, végén megyek ki Londonba munkát keresni.
A következőket szeretném kérdezni:
A mosogatás, takarítás stb melókhoz is kell CV, vagy csak komolyabb állásoknál van?
Tudnátok beilleszteni ide, vagy az e-mailemre (muti24@freemail.hu) küldeni egy jó CV mintát amivel érdemes nekiindulni munkát keresni? jó az amerikai típusú, vagy az EU-s vagy milyet szeretnek ott?
Magyar referencia ér valamit?
Mennyire lehet vagy kell kamuzni referencia téren, mert olvastam olyat aki írta hogy jó ha füllentünk kicsit és beírjuk hogy már csináltunk valami hasonlót. Persze olyan dolgokra gondolok amivel nem annyira lehet lebukni, pl. hotelben takarítás és hasonlók.
Interjúra ilyen melóknál is célszerű kiöltözni, vagy mondjuk farmer+ing, megteszi?
Milyen tapaszatlataitok vannak, hogy Londonban mennyire kell szigorúan szó szerint venni a hirdetés szövegét, ha például jó angolt kér, vagy vmi képesítést, ami neked nincs de mondjuk értesz hozzá, akkor már ne is jelentkezz a melóra, vagy mint itthon azért még van esély mert lehet, hogy senki olyan nem jelentkezik vagy valamiért te szimpatikusnak tűnsz? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gbela Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 11:14 Hozzászólás témája: |
|
|
99%-ban hasonló cipőben járok mint a fenti kedves fórumozótárs csak én Brightonba készülök nem Londonba, de a kérdéseim éppen ugyanezek lennének, valaki ki tudna segíteni minket? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 11:45 Hozzászólás témája: |
|
|
CV-t minden képp vigyél, hisz ebbe írod bele az elérhetőséged. Mosogatás, stb tökéletesen megteszi a farmer és ing vagy póló. Az a lényeg, hogy tiszta legyen Jobb ha többféle önéletrajzot gyártassz és egy kis kamu nyugodtan lehet benne, takarítási tapasztalat, konyhai stb.Az utolsó kérdéseddel kapcsolatban változó a dolog, munkátol függ. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sonnys Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 19:04 Hozzászólás témája: cv |
|
|
sziasztok!!!
A CVbe nyugodtan lehet,apro fullenteseket beirni,mindenki ezt csinalja,ha megkapod a proba napot,ott ugy is kiderul,hogy alkalmas vagy ellatni a melot vagy sem.Szept.kozepetol idealis mindefele vendeglatoi munkat talalni,hisz a sok lengyel,meg az egyetemistak mennek haza,es igy sok allas ajanlat kozul valaszthatsz,leirok egy web oldal cimet ami szerintem eleg jo es ott lehet sok allas ajanlat kozul valogatni.Caterer.com
meg egy dolog a cv-vel kapcsolatban az nagyon fontos,hogy amilyen allasra jelentkezel azt ird be a cv be hogy mar csinaltad,es van gyakorlatod,benne,sok szerencset! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gizella2 Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 8:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nagyjából megkaptam a válaszokat saját kérdéseimre is,de akkor amerikai típusút csináljunk, vagy olyan "szövegeset", vagy mindkettőt?
(Bár, ha emlékezetem nem csal, a CV az amerikai típusút jelöli( valami ilyet tanítottak a suliban))
kösziiiiii |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 12:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem, a sima CV, és mellé egy motivációs levél a legjobb megoldás.
A fénykép még érdekes kérdés, ugyanis itt nem illik fotót csatolni a CV-hez, ellentétben az otthoni gyakorlattal.
Ezt az um. esélyegyenlőség miatti fenenagy igyekezet diktálja, ugyanis ha látszik a képen hogy milyen népcsoportból származol, akkor a céget érheti olyan vád, hogy amiatt nem kaptad meg az állást!
Sok sikert
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 444 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 17:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hajjaj, akkor hibáztam, Én mindenhová fényképpel küldtem el a CV-jeinket... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 21:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi, ez a fényképes info nagyon hasznos volt.100, hogy fényképpel küldtem vna el. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
missapocok Haladó

Csatlakozott: Apr 13, 2008 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Newquay
|
Elküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 13:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Az Europassal megírt angol CV-t ugye elfogadják? Vagyis az megfelel a CV írásának a követelményeinek? Képet akkor tényleg ne tegyek bele?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha válaszol valaki!
Remélem jó lesz azaz önéletrajz is, mert ezzel egyszerűnek néz ki megírni.
Üdv, Tamás _________________ Ska-Reggae music all night long! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 444 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 22:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| missapocok írta: | Sziasztok!
Az Europassal megírt angol CV-t ugye elfogadják? Vagyis az megfelel a CV írásának a követelményeinek? Képet akkor tényleg ne tegyek bele?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha válaszol valaki!
Remélem jó lesz azaz önéletrajz is, mert ezzel egyszerűnek néz ki megírni.
Üdv, Tamás |
Természetesen elfogadják mindenhol, bár én a végleges változatot kicsit átalakítottam, soknak találtam benne az elválasztóvonalakat, meg pár csicsát kiszedtem belőle.
Képet itt többen tanácsolták, hogy ne tegyen bele senki, a miénkben volt, de semmi hátrányunk nem lett belőle. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
missapocok Haladó

Csatlakozott: Apr 13, 2008 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Newquay
|
Elküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 10:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm szépen a gyors választ!
Üdv, Tamás _________________ Ska-Reggae music all night long! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|