Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

CV-Önéletrajz, állásinterjú

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
muti24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 24. Péntek, 8:31    Hozzászólás témája: CV-Önéletrajz, állásinterjú Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci és többiek!

Október közepén, végén megyek ki Londonba munkát keresni.
A következőket szeretném kérdezni:
A mosogatás, takarítás stb melókhoz is kell CV, vagy csak komolyabb állásoknál van?
Tudnátok beilleszteni ide, vagy az e-mailemre (muti24@freemail.hu) küldeni egy jó CV mintát amivel érdemes nekiindulni munkát keresni? jó az amerikai típusú, vagy az EU-s vagy milyet szeretnek ott?
Magyar referencia ér valamit?
Mennyire lehet vagy kell kamuzni referencia téren, mert olvastam olyat aki írta hogy jó ha füllentünk kicsit és beírjuk hogy már csináltunk valami hasonlót. Persze olyan dolgokra gondolok amivel nem annyira lehet lebukni, pl. hotelben takarítás és hasonlók.
Interjúra ilyen melóknál is célszerű kiöltözni, vagy mondjuk farmer+ing, megteszi?
Milyen tapaszatlataitok vannak, hogy Londonban mennyire kell szigorúan szó szerint venni a hirdetés szövegét, ha például jó angolt kér, vagy vmi képesítést, ami neked nincs de mondjuk értesz hozzá, akkor már ne is jelentkezz a melóra, vagy mint itthon azért még van esély mert lehet, hogy senki olyan nem jelentkezik vagy valamiért te szimpatikusnak tűnsz?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gbela
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 11:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

99%-ban hasonló cipőben járok mint a fenti kedves fórumozótárs csak én Brightonba készülök nem Londonba, de a kérdéseim éppen ugyanezek lennének, valaki ki tudna segíteni minket?Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CV-t minden képp vigyél, hisz ebbe írod bele az elérhetőséged. Mosogatás, stb tökéletesen megteszi a farmer és ing vagy póló. Az a lényeg, hogy tiszta legyen Mosoly Jobb ha többféle önéletrajzot gyártassz és egy kis kamu nyugodtan lehet benne, takarítási tapasztalat, konyhai stb.Az utolsó kérdéseddel kapcsolatban változó a dolog, munkátol függ.
Vissza az elejére
sonnys
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 19:04    Hozzászólás témája: cv Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!!!

A CVbe nyugodtan lehet,apro fullenteseket beirni,mindenki ezt csinalja,ha megkapod a proba napot,ott ugy is kiderul,hogy alkalmas vagy ellatni a melot vagy sem.Szept.kozepetol idealis mindefele vendeglatoi munkat talalni,hisz a sok lengyel,meg az egyetemistak mennek haza,es igy sok allas ajanlat kozul valaszthatsz,leirok egy web oldal cimet ami szerintem eleg jo es ott lehet sok allas ajanlat kozul valogatni.Caterer.com
meg egy dolog a cv-vel kapcsolatban az nagyon fontos,hogy amilyen allasra jelentkezel azt ird be a cv be hogy mar csinaltad,es van gyakorlatod,benne,sok szerencset!
Vissza az elejére
gizella2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 3. Hétfő, 7:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

www.alec.co.uk/cvservice
Vissza az elejére
Cenicienta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 8:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nagyjából megkaptam a válaszokat saját kérdéseimre is,de akkor amerikai típusút csináljunk, vagy olyan "szövegeset", vagy mindkettőt?
(Bár, ha emlékezetem nem csal, a CV az amerikai típusút jelöli( valami ilyet tanítottak a suliban))
kösziiiiii
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem, a sima CV, és mellé egy motivációs levél a legjobb megoldás.
A fénykép még érdekes kérdés, ugyanis itt nem illik fotót csatolni a CV-hez, ellentétben az otthoni gyakorlattal.
Ezt az um. esélyegyenlőség miatti fenenagy igyekezet diktálja, ugyanis ha látszik a képen hogy milyen népcsoportból származol, akkor a céget érheti olyan vád, hogy amiatt nem kaptad meg az állást!

Sok sikert
gtl
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 17:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajjaj, akkor hibáztam, Én mindenhová fényképpel küldtem el a CV-jeinket...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Cenicienta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, ez a fényképes info nagyon hasznos volt.100, hogy fényképpel küldtem vna el.
Vissza az elejére
missapocok
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Az Europassal megírt angol CV-t ugye elfogadják? Vagyis az megfelel a CV írásának a követelményeinek? Képet akkor tényleg ne tegyek bele?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha válaszol valaki!
Remélem jó lesz azaz önéletrajz is, mert ezzel egyszerűnek néz ki megírni.

Üdv, Tamás
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 22:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

missapocok írta:
Sziasztok!

Az Europassal megírt angol CV-t ugye elfogadják? Vagyis az megfelel a CV írásának a követelményeinek? Képet akkor tényleg ne tegyek bele?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha válaszol valaki!
Remélem jó lesz azaz önéletrajz is, mert ezzel egyszerűnek néz ki megírni.

Üdv, Tamás

Természetesen elfogadják mindenhol, bár én a végleges változatot kicsit átalakítottam, soknak találtam benne az elválasztóvonalakat, meg pár csicsát kiszedtem belőle.
Képet itt többen tanácsolták, hogy ne tegyen bele senki, a miénkben volt, de semmi hátrányunk nem lett belőle.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
missapocok
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 10:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen a gyors választ!
Üdv, Tamás
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban