Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tömegközlekedési infók
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

napsugar69 írta:
SoS!!
Lutonból mivel juthatok be a központba, pl.Oxford Street-re?

A Green Line busz is behoz ( 757-es és a 755-ös is megáll az Oxford Streeten. http://info.easybus.co.uk/Timetables/757_27.05.07.pdf
20-30 percenként közlekedik és 1 óra alatt van az Oxford Streeten.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Linda-aupair
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Enci!
Mind a kettőt meg fogom nézni!
Linda
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 16. Vasárnap, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem lenne egy kérdésem az Oyster Card-al kapcsolatban, hátha valaki tud segíteni.
Szóval nekem travelcard-om van és a 4-es és az 5-ös zónára érvényes.

Mindennap Harrowból járok dolgozni, ami az 5-ös zóna Eastham megállóba, ami 4-es zóna. Tehát elvileg ingyenes lenne az utazásom, mert érvényes mindkét zónára a bérletem.
Azonban minden utazásnál levon 1 fontot a kártyáról. ez már elég érzékenyen érint.
Miért van ez?? És mit lehet tenni?

Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 17. Hétfő, 17:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rossz hirem van, ezt sajnos en is megsz+vtam. A travelcardnak minden zonara ervenyesnek kell lennie, amin atutazol - ezt a TFL oldalan is olvashatod. Tehat, nem az a fontos, hol touch-olod az oysteredet, hanem az, hogy hol utazol at! Ha mondjuk metrozol es a Mtropolitan-nel bejosz a Baker Streetig es ott atszallsz a Ham&City-re es azzal megy ki Easthambe, akkor mind az 5 zonara ervenyesnek kell lennie a berletednek. Ha at tudsz szallni a Silverlinkre valahol akkor meg tudod uszni a 2-5 zonas berlettel is. Vagy estleg erdemes megnezni, hogy van-e vonat, ami nem megy at a belso zonakon!
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 17. Hétfő, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos nincs másik variáció, akkor így jártam, marad a kis ügyeskedésem, azzal legalább a felét megspórolom...
Hazafelé South-Harrow állomáson nem húzok kártyát kifelé, és akkor megmarad legalább 1 fontom Mosoly fifty-fifty Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
nisa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 24. Hétfő, 18:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Azt szeretnem kerdezni, hogy van oystercardom, de majus ota itthon vagyok es nem hasznaltam, ha visszamegyek ujat kell vennem vagy ez a card ervenyes lessz meg?
Koszi szepen
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 24. Hétfő, 21:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Termeszetesen hasznalhatod. Ha volt rajta penz top up-olva, akkor az is rajta lesz.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 5:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat ez nem egeszen tuti azert. Nekem is be kakukkolt az egyik kartya mikor fel evig nem hasznaltuk. De egy uj kartyara jova irjak a rajta levo penzt csak ki kell tolteni az igenylo lapot.
nisa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon szepen koszonom mindkettotoknek a segitseget.Szep napot nektek Nagyon boldog
Vissza az elejére
mayor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 23. Kedd, 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudna abban Nekem segíteni valaki, hogy heti jegyet szeretnék venni 1-4 zóna gyereknek (14 éves) hogy ahoz a nemzetközi diákigazolványon kivül kell-e még valami?

köszönöm
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 23. Kedd, 19:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mayor írta:
Sziasztok!

Tudna abban Nekem segíteni valaki, hogy heti jegyet szeretnék venni 1-4 zóna gyereknek (14 éves) hogy ahoz a nemzetközi diákigazolványon kivül kell-e még valami?

köszönöm

16 év alatt nem kell semmilyen igazolvány. Ha kekeckednek maximum az útlevelével tudja igazolni a korát. Ha közel van a 16-hoz akkor érdemes csináltatni egy under sixteen kártyát, ami lényegében ingyenes. 16 éves kora után Angliában csak azok az angol diákigazolványok jogosítanak kedvezményre, amelyiken a nus (national union of students) embléma megtalálható.

A fenntiek Manchesterben 100 %-ig így vannak, hogy pontosan Londonban milyen kedvezmények vannak azt nem ismerem, de majd a többiek talán kijavítanak, ha hibáztam.
Vissza az elejére
mayor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 23. Kedd, 19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

KöszönömMosoly
Vissza az elejére
mayor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 23. Kedd, 20:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még egy kérdésem lenne,mégpedig: hogy a heti jegyetj azt ugyan úgy tudom megvenni mint a napi jegyet? (mert eddig csak napi jegyel utaztam) hogy rá kell töltettnem az oyster-re? Kérek egy heti felnött és egy heti gyerek jegyet, nem kell hozzá semmi más? Fénykép vagy valami ilyesmi? mert mindha valahol olvastam volna valami fényképes dologról is...
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 26. Péntek, 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mayor írta:
Még egy kérdésem lenne,mégpedig: hogy a heti jegyetj azt ugyan úgy tudom megvenni mint a napi jegyet? (mert eddig csak napi jegyel utaztam) hogy rá kell töltettnem az oyster-re? Kérek egy heti felnött és egy heti gyerek jegyet, nem kell hozzá semmi más? Fénykép vagy valami ilyesmi? mert mindha valahol olvastam volna valami fényképes dologról is...

heti vagy annal hosszabb idoszakra szolo berletet csak oysterre lehet venni. Fenykep neked biztosan nem kell. Gyerek jegyet meg soha nem vettem, de ugy tudom 14 v. 16 eves korig ingyen utaznhatnak a gyerekek. De ezt talan mas megerositi vagy nezd meg a tfl oldalan.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 27. Szombat, 7:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Heti jegyet is lehet papir alaput venni. Legalabbis egy eve meg volt. A gyereknek 11 evtol kell a fenykepes igazolvany amenyiben kedvezmenyes aron szeretne utazni a metron. 11 ev alatt kiserovel csucs idon kivul ingyen utazhat a metron. Buszon ingyen utaznak minden igazolvany nelkul.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
2 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban